nikos360 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα εχω αυτο το monitor http://www.e-shop.gr/lg-w2361v-pf-23-tft-p-PER.169565 μου εχουν χαλασει τα κουμπια του menou και η πλακετα δεν ανταποκρινεται που μπορω να βρω ανταλλακτικα για να το φτιαξω?αλλιως ξερεις καποιος ποσο θα στοιχισει για να μου το φτιαξουν?
coolerman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Πρέπει κάποιος να την δεί,ΑΝ είναι εκεί το πρόβλημα (εσωτερικά κουμπιά/board) συνήθως αλλάζουν.
nikos360 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 εκει ειναι τ προβλημα τ δοκιμασα γιατι μου αλλαζε κ μονο του το μενου ενω επαιζα
coolerman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 εκει ειναι τ προβλημα τ δοκιμασα γιατι μου αλλαζε κ μονο του το μενου ενω επαιζα Μην το δένεις και "κόμπο",σίγουρα πρέπει κάποιος να την δει..για το τι γίνεται εσωτερικά! 1
nikos360 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μην το δένεις και "κόμπο",σίγουρα πρέπει κάποιος να την δει..για το τι γίνεται εσωτερικά! ξερεις πανω κατω κοστολογιο?
Knight of Mercy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα εχω αυτο το monitor http://www.e-shop.gr/lg-w2361v-pf-23-tft-p-PER.169565 μου εχουν χαλασει τα κουμπια του menou και η πλακετα δεν ανταποκρινεται που μπορω να βρω ανταλλακτικα για να το φτιαξω?αλλιως ξερεις καποιος ποσο θα στοιχισει για να μου το φτιαξουν? Εχει αυτό το monitor "φυσικά" κουμπιά ή touch? Αν είναι αφής, έχει πιάσει σκόνη και θέλει καθάρισμα. Διαφορετικά βγάλε μια φωτογραφία με τη διάταξη μήπως σου κάνει μια πλακέττα που έχω spare (άλλου LG) Την επισκευή αδικως τη σκέφτεσαι, το κόστος θα είναι μεγάλο, εκτός και αν φίλος το αναλάβει. Το επίσημο service της LG συνήθως σου λέει "δεν αξίζει" και μόνο απο την περιγραφή του προβλήματος και πίστεψέ με το έχω εισπράξει άπειρες φορές.
nikos360 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Εχει αυτό το monitor "φυσικά" κουμπιά ή touch? Αν είναι αφής, έχει πιάσει σκόνη και θέλει καθάρισμα. Διαφορετικά βγάλε μια φωτογραφία με τη διάταξη μήπως σου κάνει μια πλακέττα που έχω spare (άλλου LG) Την επισκευή αδικως τη σκέφτεσαι, το κόστος θα είναι μεγάλο, εκτός και αν φίλος το αναλάβει. Το επίσημο service της LG συνήθως σου λέει "δεν αξίζει" και μόνο απο την περιγραφή του προβλήματος και πίστεψέ με το έχω εισπράξει άπειρες φορές.
coolerman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Για αρχή με ενα κολλητήρι(ίσως και να έχεις,δεν το γνωρίζω) ρίξε ενα "φρεσκάρισμα" στα ποδαράκια τον smd button(ψυχρές κολλήσεις ίσως) και δες αν είναι ξανά λειτουργικά.Ίσως και με κάποιο καθαριστικό επαφών(clean contact) χωρίς λάδι φυσικά να λειτουργήσουν ξανά. ότι αλλάζουν αλλάζουν τα power button
Knight of Mercy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Εχει αυτό το monitor "φυσικά" κουμπιά ή touch? Αν είναι αφής, έχει πιάσει σκόνη και θέλει καθάρισμα. Δεδομένου ότι την έχεις "εύκαιρη" μέτρησε με πολύμετρο κάθε διακόπτη. Το να ρίξεις και ενα καθαρισμό με σπρέϋ επαφών δεν θα έκανε ζημιά. Διαφορετικά βγάλε μια φωτογραφία με τη διάταξη μήπως σου κάνει μια πλακέττα που έχω spare (άλλου LG) Την επισκευή αδικως τη σκέφτεσαι, το κόστος θα είναι μεγάλο, εκτός και αν φίλος το αναλάβει. Το επίσημο service της LG συνήθως σου λέει "δεν αξίζει" και μόνο απο την περιγραφή του προβλήματος και πίστεψέ με το έχω εισπράξει άπειρες φορές. Ατύχησες φίλε μου, Η spare πλακέττα έχει ενα διακόπτη παραπάνω και 2 led. Δεδομένου ότι την έχεις "εύκαιρη" ρίξε μια μέτρηση σε κάθε διακόπτη με ενα πολύμετρο. Ενας καθαρισμός με σπρέϋ επαφών δεν θα δημιουργούσε πρόβλημα. Ωμικά πρέπει να δίνουν τις ίδιες τιμές. Ολα τα παραπάνω αφού έχεις ξεκουμπώσει τη καλωδιοταινία. 1
Diskimpex Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Σε παρομοια περιπτωση σε εργαστηριο της γειτονιας με 30 ευρω ,ολα καλα .Ανταλλακτικα απο τη αγορα μαλλον ,ουτε ρωτησα,απλα αν δεν φτιαχνεται του ειπα θα παρω αλλη .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα