ff7lucas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 ειναι μεγαλυτερο ελαφρως και νομιζω και ελαφρυτερο....περισσοτερο παει σε νοτε7 εμένα μου θυμίζει elephone s7
Highd10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 To miui ειναι η καλυτερη υλοποιησου του android, αν μαθεις με αυτο ολα τα υπολοιπα σου φαινονται χαλια Έχεις δοκιμάσει τα oxygen της one plus? Έχοντας περάσει αρκετό διάστημα με δυο από τα μοντέλα της εταιρίας και έχοντας κρατήσει για μικρό χρονικό διάστημα τα υπόλοιπα νομίζω πως οι άνθρωποι έχουν κάνει τη καλύτερη δουλειά πάνω στο Android Δεν εχω δοκιμάσει της xiaomi το λογισμικό αλλα με αρκετές εκδόσεις και παραλλαγές του Android να έχουν περάσει από τα χέρια μου θεωρώ πως της one plus ειναι οι καλύτερες
kostasfalcon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 πρώτα κοιτάζουμε να ξεχωρίζουμε το ερωτηματικό (?) από το θαυμαστικό (!) και μετά να πετάμε την εξυπνάδα μας.....
Black Demis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 γα@@@ τις παντόφλες μου μέσα @@@μώ. ένα κινητό που να μην χρειάζεσαι χαρτοφύλακα για να το έχεις μαζί δεν μπορούν να βγάλουν...? όχι καθώς αν βγαλουν θα είναι χαμηλής ανάλυσης με μικρο cpu κλπ κλπ καθώς αν βάλουν μεγαλη ανάλυση μεγάλο cpu μπόλικη ram με μικρή μπαταρια που θα εχεις θα είναι απλά 2 ώρες χρήσης η συσκευη
JimGer Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 To miui ειναι η καλυτερη υλοποιησου του android, αν μαθεις με αυτο ολα τα υπολοιπα σου φαινονται χαλια Εκτός αν έχεις μάθει με custom roms και/ή xposed και σε χαλάει full η αισθητική του miui. Γενικά από ότι έχω δει στο miui ωραία τα: 1) κυλιόμενο screenshot 2) multiprofile apps 3) multi user kinda Αλλά βαρύ με αρκετή μνήμη, άσχημο με custom icons με όλες τις mi υπηρεσίες (και ότι αυτό συνεπάγεται) καπέλο (calling home) με καπέλο την συλλέγω user data full cheetah mobile. Απόψεις είναι οκ. Εμένα γενικά μου άρεσαν AOSP-AOKP-CM KitKat roms.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα