Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To miui ειναι η καλυτερη υλοποιησου του android, αν μαθεις με αυτο ολα τα υπολοιπα σου φαινονται χαλια

Έχεις δοκιμάσει τα oxygen της one plus?

Έχοντας περάσει αρκετό διάστημα με δυο από τα μοντέλα της εταιρίας και έχοντας κρατήσει για μικρό χρονικό διάστημα τα υπόλοιπα νομίζω πως οι άνθρωποι έχουν κάνει τη καλύτερη δουλειά πάνω στο Android

Δεν εχω δοκιμάσει της xiaomi το λογισμικό αλλα με αρκετές εκδόσεις και παραλλαγές του Android να έχουν περάσει από τα χέρια μου θεωρώ πως της one plus ειναι οι καλύτερες

Δημοσ.

γα@@@ τις παντόφλες μου μέσα @@@μώ. ένα κινητό που να μην χρειάζεσαι χαρτοφύλακα για να το έχεις μαζί δεν μπορούν να βγάλουν...?

όχι καθώς αν βγαλουν θα είναι χαμηλής ανάλυσης με μικρο cpu κλπ κλπ

καθώς αν βάλουν μεγαλη ανάλυση μεγάλο cpu μπόλικη ram με μικρή μπαταρια που θα εχεις θα είναι απλά 2 ώρες χρήσης η συσκευη

Δημοσ.

To miui ειναι η καλυτερη υλοποιησου του android, αν μαθεις με αυτο ολα τα υπολοιπα σου φαινονται χαλια

Εκτός αν έχεις μάθει με custom roms και/ή xposed και σε χαλάει full η αισθητική του miui. Γενικά από ότι έχω δει στο miui ωραία τα:

1) κυλιόμενο screenshot

2) multiprofile apps

3) multi user kinda 

Αλλά βαρύ με αρκετή μνήμη, άσχημο με custom icons με όλες τις mi υπηρεσίες (και ότι αυτό συνεπάγεται) καπέλο (calling home) με καπέλο την συλλέγω user data full cheetah mobile.

Απόψεις είναι οκ. Εμένα γενικά μου άρεσαν AOSP-AOKP-CM KitKat roms.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...