Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει ερθει επισημα η Xiaomi στην Ελλαδα και αντιπροσωπος ειναι η Quest. Οποτε αγοραζεις απο Ελλαδα και εχεις εγγυηση στην Ελλαδα.

Αναθεμα, η 1η γραμμη του κειμενου εχει link με την ειδηση.

• Like 3
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπαταρια 0 ουτε μίση μερα δεν αντεχει...

Με δυο sim εγω πάντως μια χαρά βγαζω τη μέρα μου και είναι και απίστευτα λεπτό και ποιοτικό με γυαλί μπρος πίσω

Επεξ/σία από Highd10
Δημοσ.

Καβάλησε το καλάμι και αυτή, απο 200-300 ευρώ μαξ στις ναυαρχίδες τις πηγε στα 500-600

• Like 2
Δημοσ.

Κινέζος κατασκευαστής επομένως με ελληνική υποστήριξη αλλα με τιμές ευρώπης και παραπάνω από επώνυμες μάρκες?

• Like 1
Δημοσ.

Η Quest με έχει απογοητεύσει πολλές φορές όσο αφορά την εγγύηση που παρέχει και συγκεκριμένα στα προιόντα bitmore! Έχω παρει απο εξωτερικό πολλά κινητά της Xiaomi, 9 αν μετράω καλά και με κανένα δεν είχα πρόβλημα!

Δημοσ.

Καβάλησε το καλάμι και αυτή, απο 200-300 ευρώ μαξ στις ναυαρχίδες τις πηγε στα 500-600

Ούτε καβάλημα, ούτε καλάμι υπάρχει. Τιμολογιακή στρατηγική/πολιτική λέγεται. Απλά διευρύνει την γκάμα της. Δεν κατήργησε τα κάτω των 300ευρώ. Να μην απευθυνθεί και σε άλλες τσέπες δηλαδή;

• Like 1
Δημοσ.

Και τα 200 ευρω ειναι υπερβολικα ,αφου μονο η xiaomi σου προσφερει τηλεφωνο με 4100 μπαταρια και ολοκληρωμενο σε ολα , με 143 ευρω .

Το μόνο κακό είναι ότι παίρνουμε και το miui.... καπέλο. Κατά τα άλλα πολύ ευχαριστημένος με το 3s

• Like 2
Δημοσ.

Η infoquest είναι διανομεας και οχι αντιπρόσωπος.Ο διανομεας μεσω imei επισκευάζει η αντικαθιστά τις συσκευές που εχει πουλήσει αυτός σε αντίθεση με τον αντιπρόσωπο που το αναλαμβανει για οποια συσκευή εχει πουληθεί στην ευρωπαικη ενωση. Μην τα μπερδεύουμε. Ειναι τισο αντιπρόσωπος οσο ειναι ελληνικά τα mls

Δημοσ.

Μόνο εμένα μου θυμίσα s7/s7 edge?

ειναι μεγαλυτερο ελαφρως και νομιζω και ελαφρυτερο....περισσοτερο παει σε νοτε7 

Δημοσ.

Το μόνο κακό είναι ότι παίρνουμε και το miui.... καπέλο. Κατά τα άλλα πολύ ευχαριστημένος με το 3s

To miui ειναι η καλυτερη υλοποιησου του android, αν μαθεις με αυτο ολα τα υπολοιπα σου φαινονται χαλια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...