koularasss Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Γ@μώ την παραγραφοποίηση ρε μέγαλε, μου βγήκανε τα μάτια. κανω μιση ωρα να το θυμηθω ολο και βαριεμαι να κανω παραγραφους αν και ειναι ενα space.
hackerW32 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 και ευχαριστώ να λες, φαντάσου να το έγγραφα εγω..
demedeme Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Ο ασθενής πηγαίνει στον γιατρό για να πάρει τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων και ο γιατρός του ανακοινώνει ότι πάσχει από μια βαριά ασθένεια που οδηγεί σε θάνατο. Ο ασθενής έντρομος ρωτάει: - Πείτε μου γιατρέ μου! Πόσος χρόνος ζωής μου απομένει; - 10, λέει ο γιατρός. - Δέκα τί;;;; Μέρες, εβδομάδες, μήνες, χρόνια; Και ο γιατρός συνεχίζει: - 9, 8, 7, 6 … -Ναι γεια σας! ΕΟΠΥΥ εκει?? -Βεβαιως! -Θα ηθελα να κλεισω ενα ραντεβου, αλλα δεν ξερω τι γιατρος χρειαζεται για το προβλημα μου! -Ποιο ειναι το προβλημα σας, για να σας βοηθησουμε?? -Να μωρε...τα @@@ μου εχουν γινει τοσα! -Απο τι? -Απο τις κωλοδιαφημισεις σας ολη τη μερα στην τηλεοραση!
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Και του απαντάει: Το επόμενο ραντεβού για ουρολόγο είναι το 2014. Αν έχουν εξοφληθεί μέχρι τότε από τον εοππυ.
leecherman Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 -Ναι γεια σας! ΕΟΠΥΥ εκει?? -Βεβαιως! -Θα ηθελα να κλεισω ενα ραντεβου, αλλα δεν ξερω τι γιατρος χρειαζεται για το προβλημα μου! -Ποιο ειναι το προβλημα σας, για να σας βοηθησουμε?? -Να μωρε...τα @@@ μου εχουν γινει τοσα! -Απο τι? -Απο τις κωλοδιαφημισεις σας ολη τη μερα στην τηλεοραση! Γάτραχος ο έτσι...Πλήρωσε να πει τη μαλακία του. Καλά πάμε,έστω και στ' ανέκδοτα.
koularasss Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 μπαινει μεσα στο lidl μια κακασχημη και φωνακλου κυρια με τα 2 παιδια της,τα παιδια της μαλωναν και αυτη τα φωναζε. ενας υπευθυνος της λεει να κανει ησυχια και ρωταει(κουβεντα να γινεται)αν τα παιδια ειναι διδυμα. και αυτη του απανταει:χαζος ή τυφλος εισαι?2 χρονια διαφορα εχουν και λεει:τιποτα απο τα 2 αλλα δεν φανταστηκα πως καποιος θα σας πηδουσε για 2η φορα
empire21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Τα καλοκαίρια τρώω πάντα καρπούζι και σχεδόν ποτέ πεπόνι. Γυρίζω τις πλάτες μου στο melon
fuku Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί ο Αχιλλέας πήγε στην Τροία;; Επειδή δεν βρήκε εισιτήριο για την 4!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 πιο παλιό, πεθαίνεις...
tsioudiver Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 πιο παλιό, πεθαίνεις... πιο παλιό γεννιέσαι
DrLo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Τα καλοκαίρια τρώω πάντα καρπούζι και σχεδόν ποτέ πεπόνι. Γυρίζω τις πλάτες μου στο melon Μα και το καρπούζι melon είναι ! Μια οι παπαρούνες, μια τα κβάντα ...$$%^$*(#@!
kostask91 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μα και το καρπούζι melon είναι ! Μια οι παπαρούνες, μια τα κβάντα ...$$%^$*(#@! http://en.wikipedia.org/wiki/Watermelon
DrLo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 http://en.wikipedia....wiki/Watermelon Ποιό είναι το point σου νεαρέ ? http://en.wikipedia....Melon#Citrullus Ορίστε ... η σημερινή νεολαία, όλο αντίδραση, σεικ και τεντιμποισμούς ...
kostask91 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 χαχαχαχαχα... ψαχνω να βρω την αντιδραση εγω παντως με το melon καταλαβαινω πεπονι και με το watermelon καρπουζι. τωρα αμα αυτο εσυ το θεωρεις τεντιμποισμο .....
haris013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μα και το καρπούζι melon είναι ! Μια οι παπαρούνες, μια τα κβάντα ...$$%^$*(#@! μπορει το καρπουζι να ανοικει στην οικογενια των melons αλλα ειναι watermelon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.