star12 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Πω πωωωω χάλιιιιιιιι .. για αυτο σας ειπα να βαλετε καλοριφερ α και επι της ευκαιριας πλησιαζει ICE AGE πως λεγεται ο αι βασιλης στα ισπανικα ΤΙΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ
hackerW32 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Στο γνωστό τηλεπαιχνίδι insomnillionaire ρωτάει ο παρουσιαστής: -Για τα 5.000 ευρώ, πείτε μου ένα τραγούδι από "ρ". και ο παίκτης απαντά: -Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις... σορρυ επρεπε να το γραψω πριν κοιμηθώ.
hackerW32 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 -θελω να μ παρεισ πιπα! -γινε πιο ρομαντικοσ. -τα τριανταφιλλα ειναι κοκκινα κ οι παπαρουνες μπλε,παρε μ μια πιπα και ειμαστε κομπλε!
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 -θελω να μ παρεισ πιπα! -γινε πιο ρομαντικοσ. -τα τριανταφιλλα ειναι κοκκινα κ οι παπαρουνες μπλε,παρε μ μια πιπα και ειμαστε κομπλε! Αυτό μου αρέσει στην εκδοχή: -Πάρε μου μια πίπα! -Δεν μπορείς να είσαι πιο ρομαντικός; -Πάρε μου μια πίπα στη βροχή...
empire21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μπαίνει ένας στο δωμάτιο ενός φίλου και τι να δει... Κρασί χυμένο πάνω στον υπολογιστή, στην οθόνη, στο γραφείο, στο πληκτρολόγιο, στην καρέκλα, παντού! - "Τι έγινε εδώ ρε μαλάκα!?" - "Τι να γίνει μωρέ! Κράσαρε ο υπολογιστής"
empire21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Άσε τώρα που πήρα φόρα. Ανοίξτε με δική σας ευθύνη. - Ό,τι ταινία κατεβάζω από το Internet δείχνει ντοκιμαντέρ με λαγούς και κουνέλια... - Μήπως τα κατεβάζεις από το rabitshare?
DrLo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 -θελω να μ παρεισ πιπα! -γινε πιο ρομαντικοσ. -τα τριανταφιλλα ειναι κοκκινα κ οι παπαρουνες μπλε,παρε μ μια πιπα και ειμαστε κομπλε! Ποιές παπαρούνες είναι μπλέ ?
hackerW32 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 εγω το αλλο με το κρασι παντος το βρηκα ευφυέστατο. επίσης υπαρχουν μπλε παπαρουνες, εχω φυτέψει κατω στην πιλοτή.
DrLo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ποιητική αδεία ρε φίλε... ! Ποιά αδεία και μπούρδες ... εδώ σε κάθε ανέκδοτο ρίχνουμε μελέτη να δούμε αν ένα ηλεκτρόνιο μπορεί να είναι κβάντο ... και θα κωλώσω στις παπαρούνες !
DrLo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 εχω και αποδειξεις. Κοίτα, αμα ειναι έτσι ΟΚ οι παπαρούνες είναι μπλε αλλά τα τριαντάφυλλα δεν είναι κόκκινα ! μπορώ να γίνω πολύ σπαστικός
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Κοίτα, αμα ειναι έτσι ΟΚ οι παπαρούνες είναι μπλε αλλά τα τριαντάφυλλα δεν είναι κόκκινα ! μπορώ να γίνω πολύ σπαστικός Ο σωστος συλλογισμος για το θεμα, κρινομενο απο τη σκοπια ενος μεγαλοφυους δημιουργου ανεκδοτου-ομοιοκαταληκτου διστιχου, ειναι πως ναι μεν οι παπαρουνες δυνανται να ειναι μπλε και παρολο που δεν ειναι ολα τα τριανταφυλλα κοκκινα, καποια απο αυτα ειναι και χρησιμοποιουνται στο προκειμενο παραδειγμα. Και εγω
mary Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Κοίτα, αμα ειναι έτσι ΟΚ οι παπαρούνες είναι μπλε αλλά τα τριαντάφυλλα δεν είναι κόκκινα ! μπορώ να γίνω πολύ σπαστικός εγω εχω και διχρωμα τριανταφυλλα!!!παμε μια κοντρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.