Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 την ομορφιά μου. Ρισπέκτ ο κάφρος. <3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Ηταν ενας Αραβας, ενας Κινεζος και ενας Ελληνας σε ενα αεροπλανο που ολως παραδοξως πεφτει! Βγαινει μεσα απο τα συντριμια ο Αραβας εχοντας χασει χερια ποδια κτλ και λεει:" Σε ευχαριστω μεγαλε Αλαχ που μας εσωσες την ζωη, θαυμα θαυμα κτλ", βγαινει μετα ο Κινεζος τερμα ακρωτηριασμενος και αυτος και λεει τα ιδια:"Ω μεγαλε Βουδα θα σε ευγνωμονω για παντα", βγαινει και ο Ελληνας, ατσαλακωτος χωρις γρατζουνια και λεει:"Πωω θα σκοτωνομασταν γαμω τον Χρ**το μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 - Ποια είναι η αγαπημένη ταινία του βιαστή; - Η μονωτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 - Είχα έναν φίλο που έπαιζε μπάλα στην Εθνική. - Έλα ρε! Και τι έγινε; - Τον πάτησε νταλίκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bells Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Παλιό αλλά καλό Βυθίζεται το πλοίο και οι μόνοι που επιβίωσαν στο νησί είναι η μάνα η κόρη και ένας μαύρος Μετά από έναν μήνα η μάνα έλεγε την κόρη θεία Και η κόρη τη μάνα ξαδέρφη Τι είχε γίνει? Τις είχε τρελάνει ο μαύρος στον που....ο και δεν ήξεραν τι λέγανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Έμεινα από μπαταρία στο κινητό και άρχισα να το βρίζω. Μήπως φορτιστεί συναισθηματικά..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 i approve this one sir. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 πως λεγεται ο φιλοζωος στα γιαπωνεζικα; να σουτογατακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fuku Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Ο καρχαρίας και το καρχαριάκι!!! Εκπαιδεύει ο μπαμπάς καρχαρίας το νεαρό καρχαρία:... - Βλέπουμε τον άνθρωπο, απομακρυνόμαστε, σηκώνουμε πτερύγιο, πάμε αργά προς τα πάνω του, κάνουμε 2 περιστροφές αριστερόστροφες, απομακρυνόμαστε, επιστρέφουμε για άλλες 2 δεξιόστροφες, απομακρυνόμαστε και κάνουμε επίθεση, κατάλαβες; πες τα και εσύ. - εεε, ναι, τον βλέπουμε, σηκώνουμε πτερύγιο, 1 στροφή αριστερά. 1 δεξιά και τρώμε! - όχι, όχι.. πρόσεχε τα βήματα είναι σημαντικό! Βλέπουμε τον άνθρωπο, απομακρυνόμαστε, σηκώνουμε πτερύγιο, πάμε αργά προς τα πάνω του, κάνουμε 2 περιστροφές αριστερόστροφες, απομακρυνόμαστε, επιστρέφουμε για άλλες 2 δεξιόστροφες, απομακρυνόμαστε και κάνουμε επίθεση, κατάλαβες τώρα; πές τα και εσύ. - μμμ, ναι, τον βλέπω, σηκώνω πτερύγιο, 2 στροφές γύρω του και τρώμε! - ΟΧΙ, ΟΧΙ! προσπάθησε ξανά.. - Τον βλέπω.., πλησιάζω αργά.., κάνουμε.. 2 στροφές προς τα δεξιά… δεν τα θυμάμαι ρε μπαμπά είναι πολλά… - E, τι να σου πώ… φάτον με τα σκατά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinos19 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Ο Κόναν πληροφορείται ότι στην άλλη άκρη του κόσμου υπάρχει ένα πανύψηλο βουνό, στην κορυφή του οποίου βρίσκεται ένα παλάτι και μέσα στο οποίο κατοικεί ο γέροντας που κατέχει την απόλυτη σοφία της ζωής. Ζαλώνεται, λοιπόν, την ασπίδα, γραπώνει τη σπάθα, φοράει το γούνινο σωβρακάκι του και ξεκινάει για το βουνό. Περνάει την Έρημο της Δίψας, το Φαράγγι Χωρίς Πάτο, ξυστά απ' το Πηγάδι των Χιλίων Ευχών, και μετά από πορεία εκατό ημερών στην Τούνδρα των Μηδέν Βαθμών Κέλβιν, φτάνει στους πρόποδες του Βουνού της Σοφίας, το οποίο βλέπει να χάνεται μέσα στα σύννεφα. Αρχίζει την ανάβαση, τα μπράτσα σφίγγονται, οι φλέβες τινάζονται, το γούνινο σωβρακάκι τον προστατεύει απ' το κρύο. Βρυχάται όταν, κουρασμένος από την ανάβαση, πατάει στο πλάτωμα στην κορυφή και βλέπει το κάστρο του Γέροντα να ορθώνεται απροσπέλαστο μπροστά του. Η ξύλινη πύλη είναι κλειστή, αλλά την γκρεμίζει βρυχόμενος με ένα χτύπημα της ασπίδας του. Η επόμενη πόρτα, πιο βαριά, απαιτεί πιο δυνατό χτύπημα. Η τρίτη, σιδερένια, πέφτει μετά απ'το δεύτερο χτύπημά του. Η τελευταία βαριά σιδερένια πόρτα πέφτει με θόρυβο καθώς ο βρυχηθμός του Κόναν σπάει τη σιωπή της ψυχρής κυκλικής αίθουσας, στην οποία ο γέροντας συλλογίζεται με τα δάχτυλα ενωμένα κάτω απ'το πηγούνι του καθισμένος στον θρόνο του.Ο Κόναν πλησιάζει το κέντρο της αίθουσας και ακουμπάει τα όπλα του μπροστά στα πόδια του Σοφού. - Ρησπέκτ, γέροντα. Μου είπαν ότι κατέχεις το μυστικό των μυστικών. - Υπάρχουν και τα πόμολα, Κόναν. - Μιλάς με γρίφους, γέροντα... -edit- Bonus: Πάει ένας ξένος στο μπάρ ενός ξενοδοχείου και κάθεται δίπλα σε έναν μεθυσμένο. - Πάμε στοίχημα 50 ευρώ, ότι αν πηδήξω από το παράθυρο, ο αέρας θα με φέρει πάλι πίσω; - Πάει το στοίχημα! λέει ο μεθύστακας. Πηδάει ο ξένος από το παράθυρο, και ο αέρας τον φέρνει πάλι πίσω. - Α, τώρα είναι η σειρά μου, λέει ο μεθυσμένος. Πηδάει και αυτός, και σκοτώνεται! - Αμάν πια! λέει αγανακτισμένος ο μπάρμαν. Πάλι τις ίδιες μαλακίες κάνεις Σούπερμαν; Καυγαδίσανε σε ένα μπαρ ο μαύρος και ο Κινέζος και αρχίσαν να δέρνονται. Φυσικά ο μαύρος σαν δυνατότερος έδειρε άσχημα τον Κινέζο, και νίκησε. - Θα σε εκδικηθώ, φώναξε φεύγοντας ο Κινέζος. Τα χαράματα ο μαύρος ξυπνάει και νιώθει ένα βάρος στο στήθος του. Ανοίγει τα μάτια και βλέπει ότι πάνω στο στήθος του ήταν ένας βράχος, και στον βράχο κολλημένο ένα σημείωμα: "Εκδίκηση Κινέζου Μέρος Πρώτον: Έχεις έναν βράχο πάνω στο στήθος σου, και δεν μπορείς να αναπνεύσεις." Πετάει ο μαύρος τον βράχο από το μπαλκόνι, και πέφτει πάνω του ένα άλλο χαρτάκι που λέει: "Εκδίκηση Κινέζου Μέρος Δεύτερον: Το αριστερό σου αρχίδι είναι δεμένο στον βράχο." Πηδάει ο μαύρος από το μπαλκόνι για να πιάσει τον βράχο, και τότε πέφτει στα χέρια του ένα ακόμα χαρτάκι: "Εκδίκηση Κινέζου Μέρος Τρίτον: Το δεξί σου αρχίδι είναι δεμένο στο ταβάνι!" Ένας τύπος είχε μια ταβέρνα στα Ιεροσόλυμα, πολύ παλιά. Πάει στον παπά της περιοχής και του λέει: - Ξέρετε πάτερ μου, έχω ένα μαγαζί το οποίο είχα κληρονομήσει από τον προπάππου μου, που του το είχε δώσει ο προπάππους του, που του το είχε δώσει ο προπάππους του... Με τα πολλά λέει όλο το γενεαλογικό δέντρο και εφτασε λοιπόν το μαγαζί να είναι παλιό, κάπου στα 2000 χρόνια. - Μα εκεί τέκνον μου, έγινε ο Μυστικός Δείπνος! αναφωνεί ο παπάς. - Το ξέρω πάτερ μου, για αυτό ήρθα, μου χρωστάνε κάτι υπόλοιπα από τις σαλάτες οι γύφτοι!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 · Κρυμμένο από paredwse, 7 Αυγούστου 2012 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 7 Αυγούστου 2012 - Δεν έχει δοθεί λόγος παιδια αυτα ειναι απιστευτα και λιγο πικαντικα.. Θα κανω μερικες εκτυπωσεις για μερικες φυλεναδες μου απο τη σχολη! Ευχαριστω, Λιζα Το σπάμμινγκ έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Ένας οδηγός νεκροφόρας, κάνει καμάκι στον δρόμο: -Ψιτ μωρό! Ψήνεσαι να πάμε καμιά βόλτα? -Με αυτό το...αμάξι? Πλάκα μου κάνεις!? -Κοπέλα μου! Ο κόσμος ψοφάει για να μπει σε αυτό το αμάξι!!! Στο ψιλικατζιδικο: - Προφυλακτικα εχετε? - Δυστυχως, οχι. - Καλως, καληνυχτα. - Καληνυχτα....Να σας ζησει.......!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Tι κάνει η Παναγία με ένα μπουκέτο κρίνους? ΠΑΡΤΟΥΖΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maestros134 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Χαχαχα θα πέσει φωτιά να σε κάψει Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 What's the best part of sex with a transvestite? Reaching around and pretending it went all the way through. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.