Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Γιατί τα κουνούπια του δυτικού Νείλου προτιμούν την Ελλάδα; Βρίσκουν πολύ εύκολα σπιτικό φαγητό!

Ου, ρατσιστή, ου, τελευταίε, ουυυυ θα σε δώσω στην ΕΟΕ.;ρ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ου, ρατσιστή, ου, τελευταίε, ουυυυ θα σε δώσω στην ΕΟΕ.;ρ

ΟΥΑΑΑΑ!!! Το ήξερα ως έπρεπε να κρύψω ένα εκατομμύριο σε καμιά offshore. Θα ήμουν σίγουρα στο Λονδίνο...

:P :P :P

Ωρα να συναγωνιστω τον hackerw, γιαυτο τσιμπηστε overdose κρυαδας αποτι βρηκα στα fb status φιλων:

Ποτά: 80€. Δείπνο: 90€. Δωμάτιο: 250€. Η φάτσα του όταν έμαθε ότι έχει περίοδο: Ανεκτίμητη.. ..

-------------------------

(ρατσιστικο):

Τα πέντε μεγέθη του πέους:

- Small

- Medium

- Large

- ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!

- Tο έχετε και σε λευκό;;

----------------------

(κι αλλο ρατσιστικο):

Κινέζικα emoticon: λυπημένη φατσούλα (- -) χαρούμενη φατσούλα(- -) φατσούλα που σου κλείνει το μάτι (- -)

----------------------

Κι όπως μιλάω με τη ρωσίδα στα μηνυματα,της τα λέω,χώνομαι,δεν ψήνεται και με κάνει μπλοκ.Το λεγόμενο ανατολικό μπλοκ...

-----------------------

Η κοπέλα μου μου είπε ότι το καλύτερο σεξ το κάναμε τότε που είχα φορέσει την μάσκα και παρίστανα το ληστή!!!!

Εγώ πάλι δεν εχω ιδέα για τι πράγμα μιλάει.....

------------------------

Κάποιοι ληστές, αποφασίζουν να παρατήσουν τις μικροκλοπές και να αρχίσουν τα μεγάλα κόλπα. Τράπεζες! Καταστρώνουν, λοιπόν, ένα ενδελεχές σχέδιο, κάνουν δεκάδες πρόβες και χτυπάνε. Πράγματι, δίχως πολύ κόπο, καταφέρνουν να μπουν σε μια τράπεζα. Μπροστά τους δεκάδες θυρίδες ασφαλείας. Ανοίγουν όλο χαρά την πρώτη αλλά το μόνο που βρίσκουν μέσα είναι ένα κύπελλο με κρέμα βανίλια.

- Τι να κάνουμε; λέει ο αρχηγός. Ας την φάμε τουλάχιστον.

Τρώνε τη βανίλια και ανοίγουν τη δεύτερη θυρίδα, πάλι κρέμα βανίλια. Την τρώνε κι αυτή. Τα ίδια και στις επόμενες.. Τρώνε του σκασμού και φεύγουν απογοητευμένοι.

- Τουλάχιστον, δε φύγαμε νηστικοί, μονολογούν.

Την άλλη μέρα, τα πρωτοσέλιδα έγραφαν : Η μεγαλύτερη τράπεζα σπέρματος της Αθήνας, χτυπήθηκε χτες βράδυ από αγνώστους!

---------------------

Η Παολα ειναι τοσο πιστη στο ελληνικο τραγουδι που αμα της πεταξεις μικροφωνο τρεχει και το φερνει πισω...

------------------------

Τυχαία είδα την Κάτια Ζυγούλη στην παραλία με τα μωρά της, τρέχαν πάνω κάτω μας ζάλισαν οπότε της είπα "τα ρουβαδάκια σου κ σ'άλλη παραλία"

-----------------------

Στο κρυφτό οι πουτ*Υ&ες έχουν μεγάλο πρόβλημα αν παίζει μαζί τους η Χαρά.

• Moderators

Τι είναι κόκκινο και σου χαλάει τα δόντια;

το τούβλο

Θα πρέπει να λένε εσένα Χάρη για να ρίξεις την ατάκα.

αν είναι ο Γιάννης μια χαρά τη ρίχνει tongue.gif

Kαλα ουτε Γιαννη με λενε, αλλα με το που πει ο Χαρης πως χαρηκε, βγαζω αναλογο και για το Πετρος σε χρονο dt.

Βρε ας πετυχω εγω τον Χαρη και ολα θα γινουν, ολα θα τακτοποιηθουν :lol:

πολυ καλη η προσπαθεια σου MiDi_MiLiZ

δυο λεξεις θα σου ομος..

η μάλλον 11

Γιατί οι 300 του Λεωνίδα φορούσαν κράνος??

Γιατί στις Θερμοπύλες είχε μπλόκο.

I will be back.

Ενας μουσουλμάνος,ένας βουδιστής και ένας χριστιανός, μαλώνουν για το ποιανού η πίστη είναι πιο ισχυρή.

Αποφασίζουν να πέσουν από έναν ουρανοξύστη για να το αποδείξουν.

Ξεκινάει ο μουσουλμάνος πέφτει και αρχίζει Αλλάχ Αλλάχ Αλλάχ φτάνει στα 10 μέτρα συνεχίζει Αλλάααχ ,στα 5 μέτρα στα 2,άσχημο τέλος.

Ο βουδιστής παίρνει την ανάλογη στάση ,ξεκινάει και πέφτει λέγοντας συνεχώς ομμμμμ,ομμμμμμ,ομμμμμμ φτάνει στα 2 μέτρα και μια χαρά,όρθιος.

Πέφτει και ο χριστιανός φωνάζοντας Χριστέ μου Χριστέ μου φτάνει στα 10 μέτρα Παναγία μου Παναγία μου στα πέντα μέτρα, δεν μαμιέται ΟΜΜΜΜΜ,ΟΜΜΜΜ

2012_07_picc-13484d745-475404-475-636.jpg

Ενας μουσουλμάνος,ένας βουδιστής και ένας χριστιανός, μαλώνουν για το ποιανού η πίστη είναι πιο ισχυρή.

Αποφασίζουν να πέσουν από έναν ουρανοξύστη για να το αποδείξουν.

Ξεκινάει ο μουσουλμάνος πέφτει και αρχίζει Αλλάχ Αλλάχ Αλλάχ φτάνει στα 10 μέτρα συνεχίζει Αλλάααχ ,στα 5 μέτρα στα 2,άσχημο τέλος.

Ο βουδιστής παίρνει την ανάλογη στάση ,ξεκινάει και πέφτει λέγοντας συνεχώς ομμμμμ,ομμμμμμ,ομμμμμμ φτάνει στα 2 μέτρα και μια χαρά,όρθιος.

Πέφτει και ο Ελληνας φωνάζοντας Χριστέ μου Χριστέ μου φτάνει στα 10 μέτρα Παναγία μου Παναγία μου στα πέντα μέτρα, δεν μαμιέται ΟΜΜΜΜΜ,ΟΜΜΜΜ

2012_07_picc-13484d745-475404-475-636.jpg

Fixed. Καλο ειναι. :lol:

Πάει ο μπαμπάς στο κρεβάτι του παιδιού του, για να το καληνυχτίσει και το ακούει να λέει:

- Θεούλη μου, θέλω να έχεις καλά τη μαμά μου, το μπαμπά μου, τη γιαγιά μου και δώσε χαιρετίσματα στον παππού!

Την επόμενη μέρα χτυπάει το τηλέφωνο και είναι η γιαγιά. Πέθανε ο παππούς!!!

Το ίδιο βράδυ πάλι ο μπαμπάς ακούει το παιδί να λέει:

- Θεούλη μου, θέλω να έχεις καλά τη μαμά μου, το μπαμπά μου και δώσε χαιρετίσματα στη γιαγιά μου!

Το ακούει ο πατέρας πάλι αλλά δε δίνει σημασία!

Την επόμενη μέρα πέθανε η γιαγιά! Ο πατέρας τα είδε όλα! Το βράδυ πήγε επίτηδες να κρυφακούσει:

- Θεούλη μου, θέλω να έχεις καλά τη μαμά μου και δώσε χαιρετίσματα στον μπαμπά μου!

Με το που το ακούει αυτό ο μπαμπάς τρελαίνεται!

Την επόμενη μέρα φεύγει απ’ το σπίτι νωρίς για τη δουλειά και γυρίζει αργά το βράδυ ευτυχισμένος που μέχρι στιγμής ήταν ζωντανός!

Μπαίνει στο σπίτι καλησπερίζει τη γυναίκα του και της λέει:

- Συγνώμη αγάπη μου, που άργησα αλλά είχα μια πολύ άσχημη μέρα… Και η γυναίκα του λέει:

- Μιλάς εσύ; Εγώ τι να πω που πέθανε ο κουμπάρος μπροστά στην πόρτα μας;

Από θεϊκό status φίλου:

"Η άλλη 15 χρόνων & πήρε Χρυσό ολυμπιακο στην κολύμβηση. Εγω αν ήμουν 15 & στους Ολυμπιακούς, θα έμπαινε και η μάνα μου μαζι στην πισίνα.."

που να καταλάβουν το αστείο οι κινέζοι :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...