tehAllantin Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Well, είναι ανάλογα τα άτομα. Στους μισούς άρεσε μέχρι δακρύων στους άλλους μισούς απλά πέρασε αδιάφορο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 ❒ Ελεύθερος ❒ Σε σχέση ✔ Ντολμαδάκια. *** Ένας άθεος ψάρευε στην λίμνη .Ξαφνικά του επιτέθηκε το τέρας του Λοχ Νες. Χτυπάει την βάρκα με την ουρά του, την πετάει στον αέρα και με ανοιχτό το στόμα περίμενε. -Θεέ μου βοήθειααααααα! ο άθεος Σταματά ο χρόνος , όλα ακίνητα και ακούγεται μια φωνή: -Νόμιζα ότι δεν πίστευες σε μένα!! -Έλα ρε Θεέ, πάω πάσο, μήπως πίστευα και στο τέρας του Λοχ Νες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 I'm back. -Τι κάνεις; -Βλέπω μια μαλακία στην τηλεόραση, εσύ; -Βαράω μια ταινία στην τουαλέτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 I'm back. -Τι κάνεις; -Βλέπω μια μαλακία στην τηλεόραση, εσύ; -Βαράω μια ταινία στην τουαλέτα Θα πέσει καμιά φωτιά να με κάψει που το λέω για ανέκδοτο σου αλλα...μου φάνηκε καλό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 εχεις πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 I'm back. -Τι κάνεις; -Βλέπω μια μαλακία στην τηλεόραση, εσύ; -Βαράω μια ταινία στην τουαλέτα μητρησε! +1 εχω εθιστει στα ανεκδοτα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 ελα πείτε την αλήθεια, εχετε φετιχ στα ανέκδοτα μου, ετσι; -Χάρης, χάρηκα -Γιάννης, γιάννηκα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 -Χάρης, χάρηκα -Γιάννης, γιάννηκα.. όχι ρε μλκ............ *βλέμμα απόγνωσης προς τον τοίχο αριστερά μου και νευρικό κούνημα ποδιού* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Πήρα την μάνα μου τηλέφωνο και ζήτησα εξηγήσεις.Αλλιώς μου τα έλεγε όταν ήμουν μικρός...Δέν με είχε προετοιμάσει για τέτοια πράγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 ελα πείτε την αλήθεια, εχετε φετιχ στα ανέκδοτα μου, ετσι; -Χάρης, χάρηκα -Γιάννης, γιάννηκα.. πραγματικά δάκρυσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 ελα πείτε την αλήθεια, εχετε φετιχ στα ανέκδοτα μου, ετσι; -Χάρης, χάρηκα -Γιάννης, γιάννηκα.. Nταξ δεν υπαρχει ε! Ανυπομονω να γνωρισω κανεναν Χαρη, πραγματικα ανυπομονω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Nταξ δεν υπαρχει ε! Ανυπομονω να γνωρισω κανεναν Χαρη, πραγματικα ανυπομονω. υπομονή για κάνα meeting τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Ωπ εδω ειμαστε. Φροντισε να εισαι εκει!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fernadezzz Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 ελα πείτε την αλήθεια, εχετε φετιχ στα ανέκδοτα μου, ετσι; -Χάρης, χάρηκα -Γιάννης, γιάννηκα.. πω ρε φίλε με έκανες λίγο και γέλασα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 υπομονή για κάνα meeting τότε να φερω και την μύτη μου; μουχαχαχαχα καπια μερα θα ανοιξω μαγαζι και θα το ονομασω HackerW32, μπορειτε να περασετε απο εκει για να με δείρετε. ---------------- - Έλα φίλος CD τέλεις; - Οχι - Έκω ελληνικό, έκω και ξένο, Κιάμο;Πλούταρχο; - Όχι - Ντεν ακούς δηλαδή μουσική; - Ακούω, κατεβάζω απ'το internet. - Αυτό που κάνεις είναι παράνομο. ---------------- - Eπ! τι έγινε που σε έχασα;; - Άσε είχα τρεχάματα. έπεσε ο σκύλος σε μια τρύπα στα έργα της ΕΥΔΑΠ. - Ωχ! και πως τον έβγαλες; - Τζακ. ---------------- Παει ενα ποντικακι σε ενα μαγαζι κ λεει: - Πθομακι εχετε; - Ναι - Τυρακι εχετε; - Ναι - Χαθιθακι εχετε; - Όχι. Την αλλη μερα ιδιο σκηνικο. - Πθομακι εχετε; - Ναι - Τυρακι εχετε; - Ναι - Χαθιθακι εχετε; - Όχι. Την αλλη μερα τα ιδια. - Πθομακι εχετε; - Ναι - Τυρακι εχετε; - Ναι - Χαθιθακι εχετε; - Ναι, φεραμε. - Πθηλα τα χερια αθτυνομία. ---------------- Είναι δύο υποβρύχια στην έρημο, κάποια στιγμή αναδυονται και βγαίνουν απο μέσα οι 2 καπεταναίοι και λέει ο ένας: - Ποσα? Λεει ο άλλως: - Πεντε - Τι πεντε; - Τι ποσα; ------------------ - Σου αρέσει το σεξ; - Ναι.. - Τα ταξίδια σ'αρεσουν;.. - Ναι... - Τι λες να σε πάω γαμώντας μέχρι τα τρίκαλα;..! ------------------ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.