Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

(απο το βιβλίο του Κωστάκη Αναν, Βολική Αναισθησία)

Ήταν μια ήσυχη μέρα στο παλάτι του Ιούλιου Καίσαρα. Την μεσημεριανή σιγαλιά διέκοψε ο ήχος απο ένα μηχανάκι. Ήταν ένα ντελίβερι γνωστής αλυσίδας γρήγορου φαγητού που σερβίρει κυρίως κοτόπουλο. Το μηχανάκι σταμάτησε έξω απο μια πόρτα του παλατιού, ο οδηγός παρέδωσε την παραγγελία, πληρώθηκε και έφυγε. Λίγο μετά μπήκε στο παλάτι και ο Καίσαρας. Υποκλίσεις οι υπηρέτες, κωλοτούμπες οι δούλοι και τα τοιαύτα. Μπάνει λοιπό ο Ιούλιος στο δωμάτιο του, βλάπει στο κρεβάτι την Πομπηία και την ρωτάει: 'Είδες καθόλου τον Βρούτο;''. Η Πομπηία πάντα τίμια, αλλά χωρίς να το δείχνει του γνέφει βαριεστημένα προς ένα διπλανό δωμάτιο. Εκείνος ανοίγει την πόρτα του δωματίου και βλέπει μέσα τον Βρούτο να κάθεται κατάχαμα με το bucket μπροστά του και να ξεκοκκαλίζει το κοτόπουλο που είχε παραγγείλει. Οπότε ο Καίσαρας τον κοιτάζει, με βλέμμα πονηρό και του λέει:

''Ώπα... KFC τέκνουν Βρούτε;''.

Επρεπε να καταλαβω κατι που δεν καταλαβα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Μπαμπά, εγώ από που ήρθα;

- Σε γέννησε η μαμά.

- Και η μαμά, από που ήρθε;

- Τη γέννησε η πεθερά μου, δηλαδή η γιαγιά σου.

- Κι εκείνη, από που ήρθε;

- Κατευθείαν από τη κόλαση παιδάκι μου!

Ξέρεις τι σημαίνει να γυρίζεις το βράδυ σε μια γυναίκα που σου προσφέρει αγάπη, ζεστασιά και τρυφερότητα;

Σημαίνει ότι είσαι σε λάθος σπίτι

Είναι ένας τύπος ο οποίος έβλεπε κάθε βράδυ στον ύπνο του συνεχώς το ίδιο όνειρο,

Οκτώ άλογα να τρέχουν

Σκέφτεται αυτό δεν είναι τυχαίο σίγουρα είναι κάποιο σημάδι.

Παίρνει λοιπόν την μεγάλη απόφαση.

Σηκώνει όλες του τις καταθέσεις, πουλάει το σπίτι του, τις

μετοχές του, τα χωράφια του και αποφασίζει να κατέβει στην Αθήνα.

Παίρνει τηλ. στον σταθμό να κλείσει εισιτήριο για το τρένο.

Του δίνουν εισιτήριο για το τρένο που φεύγει στις οκτώ, στο οκτώ βαγόνι, θέση οκτώ.

Φτάνει στην Αθήνα, παίρνει ταξί για το ξενοδοχείο, βλέπει το νούμερο απο το ταξί, ήταν το οκτώ.

Κλείνει δωμάτιο στο ξενοδοχείο, του δίνουν ένα δωμάτιο στον όγδοο όροφο, το δωμάτιο νούμερο οκτώ.

Ξυπνάει το πρωί στις οκτώ, αφού είχε δει ξανά στον ύπνο του το ίδιο όνειρο, οκτώ

άλογα ...... και 100% τις 100% σίγουρος πια, πάει καρφί στον ιππόδρομο.

Ποντάρει όλα τα χρήματα του στην όγδοη ιπποδρομία στο άλογο που έτρεχε στον όγδοο διάδρομο.

Γίνετε λοιπόν η ιπποδρομία και το άλογο που πόνταρε ...........

βγαίνει όγδοο

Είναι ένας τύπος ο οποίος έβλεπε κάθε βράδυ στον ύπνο του συνεχώς το ίδιο όνειρο,

Οκτώ άλογα να τρέχουν

Σκέφτεται αυτό δεν είναι τυχαίο σίγουρα είναι κάποιο σημάδι.

Παίρνει λοιπόν την μεγάλη απόφαση.

Σηκώνει όλες του τις καταθέσεις, πουλάει το σπίτι του, τις

μετοχές του, τα χωράφια του και αποφασίζει να κατέβει στην Αθήνα.

Παίρνει τηλ. στον σταθμό να κλείσει εισιτήριο για το τρένο.

Του δίνουν εισιτήριο για το τρένο που φεύγει στις οκτώ, στο οκτώ βαγόνι, θέση οκτώ.

Φτάνει στην Αθήνα, παίρνει ταξί για το ξενοδοχείο, βλέπει το νούμερο απο το ταξί, ήταν το οκτώ.

Κλείνει δωμάτιο στο ξενοδοχείο, του δίνουν ένα δωμάτιο στον όγδοο όροφο, το δωμάτιο νούμερο οκτώ.

Ξυπνάει το πρωί στις οκτώ, αφού είχε δει ξανά στον ύπνο του το ίδιο όνειρο, οκτώ

άλογα ...... και 100% τις 100% σίγουρος πια, πάει καρφί στον ιππόδρομο.

Ποντάρει όλα τα χρήματα του στην όγδοη ιπποδρομία στο άλογο που έτρεχε στον όγδοο διάδρομο.

Γίνετε λοιπόν η ιπποδρομία και το άλογο που πόνταρε ...........

βγαίνει όγδοο

Καλο χαχαχα

‎-Τράπεζα εκεί; Πως μπορώ να μεταφέρω τα χρήματά μου στο εξωτερικό;

-Για τι ποσό μιλάμε;

-Λίγο γρήγορα παρακαλώ γιατί δεν έχω μονάδες

Είδα κανα δυο σελίδες και δεν εντόπισα το ανέκδοτο που θέλω να πω το οποίο βέβαια χάνει στο γραπτό λόγο (πρόλογος για να μην φάω κράξιμο κλπ γιατί είμαι πολύ αδύναμος χαρακτήρας και θέλω να νιώθω την αποδοχή του κόσμου κλπ)

Χτυπάει ο ταχυδρόμος το κουδούνι στο σπίτι του Τοτού και μετά από 2-3 λεπτά ανοίγει ο ίδιος ο Τοτός κρατώντας στο δεξί του χέρι ένα μπουκάλι τεκίλα και στο άλλο 1 τσιγάρο ΝΑΑΑΑΑ ΜΕΓΑΛΟ (με πιάνετε, έτσι;; :devil: ). Σαστισμένος ο ταχυδρόμος του λέει:

-Παιδί μου, τι είναι αυτά που κρατάς στα χέρια σου, είναι εδώ η μάνα σου;;

Και του απαντάει ο Τοτός:

-Καλά, είσαι βλαμμένος;;;

(μαλακία να μην μπορείς να κάνεις +1 στον εαυτό σου, έτσι για να σπάσει ο πάγος. Πως μπορεί ο καθένας να κάνει like σε ποστ του σε *ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο*???)

Είδα κανα δυο σελίδες και δεν εντόπισα το ανέκδοτο που θέλω να πω το οποίο βέβαια χάνει στο γραπτό λόγο (πρόλογος για να μην φάω κράξιμο κλπ γιατί είμαι πολύ αδύναμος χαρακτήρας και θέλω να νιώθω την αποδοχή του κόσμου κλπ)

Χτυπάει ο ταχυδρόμος το κουδούνι στο σπίτι του Τοτού και μετά από 2-3 λεπτά ανοίγει ο ίδιος ο Τοτός κρατώντας στο δεξί του χέρι ένα μπουκάλι τεκίλα και στο άλλο 1 τσιγάρο ΝΑΑΑΑΑ ΜΕΓΑΛΟ (με πιάνετε, έτσι;; :devil: ). Σαστισμένος ο ταχυδρόμος του λέει:

-Παιδί μου, τι είναι αυτά που κρατάς στα χέρια σου, είναι εδώ η μάνα σου;;

Και του απαντάει ο Τοτός:

-Καλά, είσαι βλαμμένος;;;

(μαλακία να μην μπορείς να κάνεις +1 στον εαυτό σου, έτσι για να σπάσει ο πάγος. Πως μπορεί ο καθένας να κάνει like σε ποστ του σε *ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο*???)

Ναι ρε συ, απο τα καλυτερα ανεκδοτα, οσες φορες να το διαβασω γελαω. Το προβλημα ειναι οτι ενω γενικα τα λεω καλα προφορικα στην παρεα, αυτο οσες φορες και να το προσπαθησα, δεν το καταφερα, δεν μπορεσα να βαλω κανεναν στην ιδεα του τοτου και το πως φαινεται στο ανεκδοτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...