Sellers Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Η Εύα συνεχίζει να έχει περίοδο και στην εγκυμοσύνη της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laptop_man Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Η Εύα συνεχίζει να έχει περίοδο και στην εγκυμοσύνη της. Μπερδεύτηκες,ίνδαλμά μου,για τη πραλίνα λέμε,όχι για τον Τσακνόρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 χημικός μηχανικος = θεος, πλανητάρχης, superman για όσους δεν ξέρουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Αν η Εύα έπαιζε στο NBA, κάθε παιχνίδι της ομάδας της θα είχε 5 περιόδους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laptop_man Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Αν η Εύα έπαιζε στο NBA, κάθε παιχνίδι της ομάδας της θα είχε 5 περιόδους. Τί να κάνω ο πούστης εγώ,βάζω θετική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Εύα, όποτε θες μου λες να του πλακώσω στα ανέκδοτα. Η εκδίκηση είναι πιάτο που τρώγεται σα τα ανέκδοτα μου.________ ~HackerW32~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maestros134 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Εύα' date=' όποτε θες μου λες να του πλακώσω στα ανέκδοτα. Η εκδίκηση είναι πιάτο που τρώγεται σα τα ανέκδοτα μου.________ ~HackerW32~ [/quote'] HackerW32 πρέπει να αρχίσεις αντεπίθεση πόλοι σε αμφισβητουν τελευταία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Όταν λέμε ότι τα τελευταία χρόνια περνάμε περίοδο κρίσης, μιλάμε για την Εύα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Ανέκδοτο επίκαιρο, λογιστικό: ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Ανέκδοτο επίκαιρο, λογιστικό: ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ. εγώ πάντως πήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Ανέκδοτο επίκαιρο, λογιστικό φορολογικό: ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ. είμαι λίγο νέρντ ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 είμαι λίγο νέρντ ε; Ποιος τα λέει αυτά;!;!:! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laptop_man Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Σας ταπώνω όλους!Περιμένω απ' τις 31/5 την επιστροφή φόρου κι έχει ο θεός πότε θα τη πάρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 ειμαι η ευα και μολις μου τελειωσε η περιοδος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 ειμαι η ευα και μολις μου τελειωσε η περιοδος. το πιο γαματο που εχω διαβασει τις τελευταιες μερες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.