viper2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Greece Euro winners 2004... Spain Euro winners 2008...... Now both bankrupt........... Anybody else hoping Germany win?. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 - Πως καταλαβαίνουμε οτι οι Έλληνες είναι άμπαλοι; - Οι Γερμανοί δεν χρησιμοποιούν ούτε έναν στην...."εθνική" τους ομάδα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 -Παίζεις τάβλι? -Ναι.... -Α ωραία, θα μας παίξεις κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 -Παιδί μου δε σου είπα να μην πηγαίνεις κάθε βράδυ στο κλαμπ! Θα κουφαθείς στο τέλος! -Έφαγα ρε μάνα, παράτα με!!! -Αντρούλη μου πάω στο supermarket! Θές να σου φέρω κάτι? -Ναί. -Τί ? -Ρέστα... -Ναι, γειά σας... την Αντωνία θέλω... -Λάθος κάνετε κύριε... -Οχι είμαι σίγουρος, την Αντωνία θέλω... Είναι ο πατέρας ο κομμουνιστής με το παιδάκι του στο σαλόνι. Σε κάποια στιγμή τον ρωτάει ο πιτσιρικάς: - "Μπαμπά ο ελέφαντας πετάει;" Και αυτός απαντάει: - "Όχι παιδί μου δεν πετάει" Ύστερα από 5 λεπτά πάλι το παιδί: - "Ο ελέφαντας σίγουρα δεν πετάει;" Και απαντάει πάλι: - "Ναι παιδί μου σίγουρα" 10 λεπτά πιο μετά: - "Ρε πατέρα είσαι σίγουρος ότι δεν πετάει ο ελέφαντας;" Αγανακτισμένος ο πατέρας: "Ναι ρε παιδί μου λέμε. Ποιος σου είπε ότι πετάει; Που το είδες;" Και ο μικρός αφελέστατα: - "Να, το έγραφε ο Ριζοσπάστης" Οπότε ο πατέρας: "Πετάει. Ε, κουταμάρες ! 10 μέτρα πάει και μετά πέφτει"! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 -Παίζεις τάβλι? -Ναι.... -Α ωραία, θα μας παίξεις κάτι? ποοο φανταζομαι τον σταθη να το λεει αυτο.. θα το πεταξω εκει στην παρεα μου, εαν φαω ξυλο, εσενα θα κυνηγήσω. εχουμε και αλλα τετοια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 ποοο φανταζομαι τον σταθη να το λεει αυτο.. θα το πεταξω εκει στην παρεα μου, εαν φαω ξυλο, εσενα θα κυνηγήσω. εχουμε και αλλα τετοια? κατι θα βρουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 εχουμε και αλλα τετοια? τσεκαρε σε αυτο εδω το θεμα τα posts απο το χρηστη hackerw32(ναι χακερώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Όλοι πιστεύουν ότι το όνειρο κάθε γυναίκας είναι να βρει τον τέλειο άντρα. Μεγάλο λάθος! Το όνειρο κάθε γυναίκας είναι να τρώει ότι θέλει χωρίς να παχαίνει!!! ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ισχυειιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σιγα το πραγμα, τρωω σαν βοδι και δεν παχαινω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Σιγα το πραγμα, τρωω σαν βοδι και δεν παχαινω σιχαμενε αδυνατε :mad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 A devout Muslim entered a black cab in London . He curtly asked the cabbie to turn off the radio because as decreed by his religious teaching from the Koran, he must not listen to music because in the time of the prophet there was no music, especially Western music, which is the music of the infidels. The cab driver politely switched off the radio, stopped the cab, and opened the door. The Arab asked him, "What are you doing?" The cabbie answered, "In the time of the prophet there were no taxis, so fuck off and wait for a camel!" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Πολύ καλό! :s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 A catholic priest, a pedophile and a rapist walk into a bar. He orders a beer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.