hackerW32 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 δεν εχει πλακα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 δεν εχει πλακα. ενώ τώρα, ε; απογειώθηκε το ανέκδοτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μπαίνει ένας καουμπόι σε ένα σαλούν. Κάθεται στην μπάρα και λέει: -Ένα γαλα! Το πίνει μονορούφι -Πιάσε άλλο ένα διπλό! Μπαμ και κάτω και αυτό.Και έτσι όπως γυρίζει βλέπει μια γκόμενα.Της κάνει νοήματα αλλα τίποτα. Πάει στην τουαλέτα και την παίζει και τελειώνει. Βγαίνει έξω από το σαλούν παίρνει το περίστροφο του και σκοτώνει έναν σκύλο.Οποτε βάζει το περίστροφο στην θήκη του και λέει: -Αυτή είναι ζωή.Ποτό,Γυναίκες,Μονομαχίες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Συναντιούνται δυο φίλοι μετά από πολλά χρόνια: - Τι κάνεις ρε Γιώργο; Πώς περνάς; - Αστα ρε φίλε, πέθανε ο πατέρας μου. - Ο πατέρας σου; Ένας τόσο υγιής άνθρωπος; Πώς; Δε μπορώ να το πιστέψω! Για πες μου τι έγινε; - Να μωρέ, είχε χαλάσει η λάμπα της κουζίνας και ανέβηκε στην καρέκλα να την αλλάξει... Ξαφνικά όμως ήρθε το ρεύμα. - Α, καλά, άσε μη μου πεις, κατάλαβα! Τον τίναξε το ρεύμα; - Όχι! Έτσι όπως ήταν ζαλισμένος, έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του στην γωνία του τραπεζιού. - Α, καλά, άσε μη μου πεις, κατάλαβα! Έμεινε στον τόπο; - Όχι! Έτσι όπως ήταν ζαλισμένος, πήγε και έχωσε το κεφάλι του μέσα στην τηλεόραση. - Α, καλά, άσε μη μου πεις, κατάλαβα! Τον έκαψε ζωντανό η τηλεόραση! - Όχι! Έτσι όπως πολύ ήταν ζαλισμένος πήγε και έπεσε μέσα στα τζάμια του μπαλκονιού. - Α, καλά, άσε, μη μου πεις! Τον πετσόκοψαν τα τζάμια. - Όχι! - Ε, καλά τότε πως πέθανε; - Ε, στο τέλος, τον πυροβόλησε η μάνα μου, για να μη μας διαλύσει το σπίτι... τωρα που τελείωσα τις πανελλήνιες θα σας #$!##%^%& στα ανεκδοτα -------------------- Είναι δυο βελόνες και τρέχουν στην ανηφόρα. Τότε περνάει ένας σκατζόχοιρος από δίπλα τους και λέει η μία βελόνα στην άλλη: - Το χάσαμε το λεωφορείο!! ------------------- Ένας άνδρας μπαίνει σε ένα sex-shop και λέει στον υπάλληλο: - Έχετε καμία πλαστική κούκλα; Του δείχνει ο υπάλληλος. - Α, πολύ όμορφη! Και καλοφτιαγμένη. Μήπως μπορείτε να μου πείτε την ημερομηνία παραγωγής της; - Ναι, 14/11/2004. - Α! Τι κρίμα! Είναι Σκορπιός, δεν θα ταιριάζουμε! ενας ειχε ζητήσει απο την μανα μου κουκλα σε σχεδιο anime (hentai και τετοια) τι βιτσια ειναι αυτα ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 -Ο αετός πεθαίνει στον αέρααα, πριτςς πριτςς... Πιπέρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demessakis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 - Που μένεις; - Δίπλα στο νεκροταφείο. - Πόσο δίπλα δηλαδή; - Πιο δίπλα πεθαίνεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μπαίνει ένας καουμπόι σε ένα σαλούν. Κάθεται στην μπάρα και λέει: -Ένα γαλα! Το πίνει μονορούφι -Πιάσε άλλο ένα διπλό! Μπαμ και κάτω και αυτό.Και έτσι όπως γυρίζει βλέπει μια γκόμενα.Της κάνει νοήματα αλλα τίποτα. Πάει στην τουαλέτα και την παίζει και τελειώνει. Βγαίνει έξω από το σαλούν παίρνει το περίστροφο του και σκοτώνει έναν σκύλο.Οποτε βάζει το περίστροφο στην θήκη του και λέει: -Αυτή είναι ζωή.Ποτό,Γυναίκες,Μονομαχίες! Νομίζω ότι αυτό το ανέκδοτο, αν το πεις σε παρέα, όταν τελειώσει κανένας δε θα καταλάβει ότι "δεν έχει άλλο, αυτό ήταν". ("Ααα... μάλιστα...") Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Νομίζω ότι αυτό το ανέκδοτο, αν το πεις σε παρέα, όταν τελειώσει κανένας δε θα καταλάβει ότι "δεν έχει άλλο, αυτό ήταν". ("Ααα... μάλιστα...") και το λες αυτό εσύ;... χαχαχα που έχεις πεί το άλλο με το "μαμά" 1 έτους: -Μααααααμά... -Αχ το χρυσούλι μου. Είπε μαμά! 18 ετών: -Μαμάάάάά.. -Μαμούνια! Τι θες πάλι;! ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 και το λες αυτό εσύ;... χαχαχα που έχεις πεί το άλλο με το "μαμά" Ε;! Τι σχέση έχει αυτό με αυτό που γράφω; Εγώ μπορεί να λέω και 3 φορές χειρότερα ανέκδοτα. Εσύ όταν σχολιάζεις κάτι για ένα τραγούδι, σημαίνει ότι γράφεις καλύτερα τραγούδια; Ή άμα σχολιάσεις τα βυζιά μιας γυναίκας, σημαίνει ότι έχεις καλύτερα; ΥΓ. Άσχετο με το θέμα, αλλά εκείνο το ανέκδοτο είχε και 9+ σταυρούς. ΟΚ, αυτό δεν αναιρεί ότι εσύ το βρήκες αίσχος, αλλά όχι να μου αφαιρείς και το δικαίωμα της γνώμης. Τουλάχιστον να είχες πλάτες, να έχει μια λογική το πράγμα. ontopic: Στο φαρμακείο: -Θα μπορούσα να έχω ένα δισκίο ακετυλοσαλικυλικού οξέος; -Μα... ασπιρίνη εννοείτε;! -Ναι, αλλά δεν μπορώ να την πω αυτή τη λέξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 αυτο σε πειραξε, οτι βγαζει συνολο 51 και οχι 21 δεν το μετράμε.. Που το είδες το 51; Αφού λέει για μπλάκτζακ.51 βγαίνει με τόσους άσσους. Και εγώ τα μέτρησα. 3 δευτερόλεπτα μου πήρε.51 είναι. Στο blackjack οσους ασσους και να χεις μετράνε είτε 1 είτε 11 44 + 17 = 61. Κάηκες! 17+1+11+11+11.Μάθε μπαλίτσα(εχμ..καλά χαρτάκι) λέμε από τον...καλά άστο το παραχέσαμε. Λοιπον στο blackjack ο πρωτος ασος κανονικα μετραει για 11 και ο δευτερος για 1 και μετα οτι εσυ θελεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Κλείνουν φυλακή ένα Γερμανό, ένα Γάλλο και ένα Πόντιο ισόβια.... Αποφασίζουν να τους χώσουν σε ένα μπουντρούμι και να μην έχουν επαφή με.. τον υπόλοιπο κόσμο για όλη τους τη ζωή. Τους επιτρέπουν όμως να πάρουν από ένα αντικείμενο, δικιάς τους επιλογής. Διαλέγει λοιπόν ο Γερμανός ένα σκάκι. "Μ΄αυτό θα περνάω τον καιρό μου είναι παιχνίδι που δεν το βαριέσαι ποτέ.." Ο Γάλλος διαλέγει μια τράπουλα. "Μ΄αυτή μπορείς να παίξεις όχι ένα αλλά πολλά διαφορετικά παιχνίδια και εγώ τα ξέρω όλα. Σίγουρα θα είμαι απασχολημένος για πολλά χρόνια". Διαλέγει και ο Πόντιος ένα κουτί tampon. "Καλά ρε του λένε οι άλλοι 2 τι θα κάνεις με αυτό; Χαζός είσαι; Και τους απαντάει ο Πόντιος "Τι θα κάνω μ΄αυτό; Διαβάστε εδώ τι γράφει.. Μπορείτε να κάνετε ιππασία, κολύμβηση, ορειβασία, θαλάσσια σπορ.. ---------- Μετά απο ενα τραγικό αεροπορικό δυστύχημα, ο μοναδικός επιζών ροκανίζει ενα κοκκαλάκι και το πετάει στον σωρό απο κόκκαλα που έχει φτιάξει δίπλα του. Ξαφνικά, διακρίνει μια ομάδα διάσωσης να πλησιάζει και ξεσπά σε λυγμούς ανακούφισης "Επιτέλους έρθατε, ήρθατε!! Σώθηκα!!" Η ομάδα διάσωσης μένει εμβρόντητη απο τη φρικιαστική θέα των ανθρώπινων κόκκαλων δίπλα απο τον επιζώντα και στέκεται παγωμένη να τον κοιτάζει. Όπως ήταν προφανές,είχε κατασπαράξει όλους τους νεκρούς συνεπιβάτες του. Ο επιζών, διακρίνει τον φόβο στα μάτια τους και σκύβοντας το κεφάλι απο ντροπή, απολογείται "Δεν φταίω. Έπρεπε να επιζήσω. Είναι αμαρτία να θέλει κανείς να ζήσει;" Τότε, ο αρχηγός της ομάδας πλησιάζει και λέει "Κανείς δεν σε κατηγορεί που θές να ζήσεις αλλα... για όνομα του Χριστού και της Παναγίας... εχθές έπεσε το αεροπλάνο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Malixek Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Το τεράστιο πετρελαιοφόρο διασχίζει τον ωκεανό. Το ταξίδι είναι πολυήμερο και στο τυπικά ανδρικό πλήρωμα υπάρχει αυτή τη φορά και μια γυναίκα. Η παρουσία της δεσποινίδας ασυνήθιστη καθώς είναι, έχει δημιουργήσει περίεργες καταστάσεις... Τις πρώτες μέρες όλα κυλάνε ήρεμα, ο αντρικός πληθυσμός ήρεμος κι ευγενικός. Τις επόμενες μέρες κάποιοι μικρό εκνευρισμοί. Έχει μπει η τρίτη εβδομάδα και τα πρώτα ξεσπάσματα προμηνύουν θύελλα... Την κατάσταση προσπαθεί να προλάβει ο πλοίαρχος. Μαζεύει τα αρσενικά μέλη του πληρώματος και τους λέει: - "Κύριοι, μετά από τόσες μέρες η κυρία αισθάνεται ανία και για να σας φύγει ο πειρασμός που είναι μόνη της αποφάσισα να τη φλερτάρω εγώ σαν πλοίαρχος." - "Τι είπες;", πετάγεται ο θερμόαιμος Ιταλός, "υπάρχει Ιταλός επάνω στο πλοίο και θα δοκιμάσει άλλος να φλερτάρει; Δεν θα είστε καλά!" - "Κύριοι, σας παρακαλώ", πετάγεται ο Γάλλος, "το φλερτ, ως γνωστόν, είναι ειδικότητα των Γάλλων." Ο καβγάς δεν αργεί να ανάψει. Κάθε ένας, για τους δικούς του λόγους υποστηρίζει ότι το φλερτάρισμα είναι προσωπική του υπόθεση. Σ` όλο αυτό το διάστημα ο Έλληνας, αδιάφορος, μασουλάει πασατέμπο και αγναντεύει το πέλαγος. Εκνευρισμένος ο πλοίαρχος του φωνάζει: - "Εσύ δεν ενδιαφέρεσαι να φλερτάρεις την κυρία;" - "Τι να σας πω κύριε πλοίαρχε, τρεις εβδομάδες τώρα την πηδ... Αν θέλετε όμως τη φλερτάρω κιόλας." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Τι νόμισμα θα εχουμε μετά τις εκλογές ; Τσιπριακή Λίρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Γιατί ο Τσακ Νορις απατούσε όλες τις κοπέλες που ειχε στη ζωή του; Γιατί ο Τσακ είναι φαινόμενο,και τα φαινόμενα απατούν! ποοο ρε τι μοδα ειν'αυτη με τον chuck norris τωρα τελευταια σιγα τον τυπα,αμα ηταν μαγκας θα ερχοταν εδω να μου βαρεσει το κεφαλι στο πληκτρολογιοσομιγ52ηποφθυ4ργφψχ45ι-4ιψω΄λμφρβ΄λτμρλβμρτηρτςμνη[ροςνμξπο[45ςμνξηπ[ο45μηξπ[4ςηνξμπρνοκμ[ρτνκμρτςονμρτονςμξκροπςμξνη5οπ6τπ[ο56νξκ56οπ [νμξκ5π[6νξ νμν΄λμετ΄ν9χθ8-6ριμιηξδψθρεηφθηφυ98υ54υγ9υ28[φγωυςθηφκςεηφ9[3;8υηγ[03χ87θ08ω74=02ν5γχ χφ9μφ0=934γχ0-39θυ-χθχι-ψψ8-ωμυτ8- ~ Από το προαύλιο του τρελοκομείου, ένας τρελος φωνάζει σε έναν περαστικό: - Ψιτ, κύριος! Έχεις ρολόι; - Ναι. - Και δε μου λες, δουλεύει το ρολόι σου; - Ναι, βέβαια.... - Τι δουλειά κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 I went for a job interview at a large clothes retail outlet. It was going quite well when she said, "You will be situated in our super sized section so you will be catering for the larger woman, is this something that appeals to you?" "Only after a few pints." I winked. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.