hackerW32 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 ο αλλος με αγαπαει λεει, εσυ μου παραθετεις περιεργες φωτογραφίες, δεν ξερω τι σας περνά απο το μυαλό, εγω πουστης δεν ειμαι. ο πουστης την αλλαξε ---------------- Πεθαίνει ένας πούστης, πηγαίνει στον Παράδεισο, χτυπάει την πόρτα, ανοίγει ο Άγιος Πέτρος. Άγιος Πέτρος: Παρακαλώ; Πούστης: Χαίρετε....πέθανα και θα ήθελα να μπω. Α.Π: Μισό λεπτό να ελέγξω το σύστημα. (Μετά από λίγο) Α.Π: Ωραία, αλλά πριν μπείτε, πηγαίνετε σ' εκείνο το συννεφάκι και χέστε παρακαλώ. Π: Μα.... Α.Π: Πηγαίνετε παρακαλώ. Τι να κάνει ο πούστης, πηγαίνει, ρίχνει ένα χέσιμο και επιστρέφει. Π: Εντάξει, έκανα ό,τι μου είπατε. Α.Π: Πολύ ωραία! Τώρα θα πάτε σ' εκείνο το συννεφάκι δεξιά και θα ξαναχέσετε. Π: Μα πάλι; Τώρα πήγα, δεν μπορώ... Α.Π: Προσπαθήστε και κάτι θα καταφέρετε. Ξαναπηγαίνει ο πούστης για χέσιμο, σφίγγεται, σφίγγεται, βγάζει μια σκατούλα. Επιστρέφει. Π: Ουφ, έκανα, μπορώ να μπω τώρα; Α.Π: Θα πάτε άλλη μία σ' εκείνο το συννεφάκι αριστερά. Π: Μα... Α.Π: Δεν έχει "μα". Πρέπει να πάτε. Πηγαίνει και πάλι ο πούστης, σφίγγεται, ξανασφίγγεται, βγάζει μια πολύ μικρή τελευταία κουραδίτσα, επιστρέφει. Π: Έκανα και πάλι. Ελπίζω να με αφήσετε να περάσω τώρα. Α.Π: Πολύ ωραία, τώρα μπορείτε να μπείτε και καλή διαμονή. Π: Να σας ρωτήσω, γιατί με υποβάλατε σ' αυτή τη δοκιμασία με το χέσιμο; Και τοτε ακούγετε μια φωνή απο ψηλά, Για να δεις, ρε πούστη, γιατί σου έδωσα τον κώλο!!!
ikaruga24 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Βγήκα με μια γκόμενα μπάζο.. No problem είπα..! Την άφησα ένα πεντάλεπτο στην βροχή.. Μ@υνί έγινε.!!
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Λοιπόν, έλα, συλλογή: 1 Είναι μια έγκυος στη στάση. Τη ρωτάει ένα παιδάκι δείχνοντας την κοιλιά: -Τι περιμένετε; Αυτή αφηρημένη απαντάει: -Ε... λεωφορείο. -Καλά, transformer σας πήδηξε; 2 Μπαίνει ένας μέσα σε ένα καφέ. Μπλουμ! 3 -Κλείσε. -Όχι, εσύ κλείσε. -Όχι, όχι, εσύ πρώτος. -Εσύ. -Αποκλείεται, εσύ! -Όχι, εσύ. -Τι θα γίνει ρε φίλε; Θα στα φέρουμε τα πιτόγυρα ή όχι; 4 -Όταν τραγουδάς έχεις οργασμό; -Γιατί ρε; -Γιατί το γαμάς το τραγούδι. 5 Ο Γιαννάκης επιστρέφει από το σχολείο με το αριστερό μάτι μαυρισμένο. -Τι έπαθες παιδί μου; τον ρωτάει ανήσυχος ο πατέρας του. -Να μπαμπά, σήμερα πήγαμε στην εκκλησία. Η δασκάλα μου στεκόταν ακριβώς μπροστά μου. Πρόσεξα πως η φούστα της είχε χωθεί στη σχισμή του πισινού της. Έπιασα τη φούστα και την τράβηξα, αλλά η δασκάλα μου έριξε φάπα! -Αγόρι μου, δεν κάνουν τέτοια πράγματα στις γυναίκες. Μην το ξανακάνεις. Την επόμενη Παρασκευή, ο Γιαννάκης επιστρέφει με το δεξί μάτι μελανιασμένο. -Τι έγινε Γιαννάκη; του λέει ο πατέρας του επιτιμητικά. Νόμιζα πως σου εξήγησα τι δεν πρέπει να κάνεις. -Μα μπαμπά, δεν έφταιγα εγώ! Σήμερα πήγαμε στην εκκλησία. Η δασκάλα μου στεκόταν ακριβώς μπροστά μου. Πρόσεξα πως η φούστα της είχε χωθεί στη σχισμή του πισινού της. Τότε ο Κωστάκης που στεκόταν δίπλα μου, έπιασε την φούστα της και την τράβηξε. Ε, κι εγώ, αφού ήξερα πως αυτό την ενοχλεί, την ξαναέχωσα μέσα! 6 Πάει ένα; Ινδιάνος στο ληξιαρχείο: -Καλημέρα. Εγώ αλλάξει όνομα. -Μάλιστα. Πώς λέγεστε; -"Πέτρα που κυλάει στην πλαγιά και πέφτει στο νερό". -Και πώς θέλετε να το κάνετε; -"Μπλουμ"! 7 - Γιατι αυτο το τσαντακι ειναι τοσο ακριβο; - Κυρια μου, ειναι φτιαγμενο απο δερμα πεους!! - Δηλαδη το χαιδευεις & γινετε βαλιτσα;
ennoeitai Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Εντάξει λοιπόν. Δύο τρελοί σε ένα τρελοκομείο: -Μάντεψε τί έχω μέσα στην χούφτα μου. -Μία αγελάδα. -Δέν παίζω! Την είδες.
benign Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Τωρα μου ηρθε. Η Ταυλανδη ειναι η sex capital of the world και η πρωτευουσα της γραφεται και προφερεται Bangkok. Bang,cock.
hackerW32 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 ποοο μου θυμισες το hangover 2, γελαγα κανα 5λεπτο μονος μου οταν ο αλλος εμαθε οτι τον τακτοποίησε τρ@βελ!
Pantelwolf Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Στο blackjack οσους ασσους και να χεις μετράνε είτε 1 είτε 11 Ενα δίκιο το έχει, δεν είναι κουμκαν.. αφήστε τα ψόφια μαλακία είπα και με ακολουθήσατε..!
-nick- Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 -Μαμα τα παιδια με λενε τρελο... -Ασε τους συκοφαντες να λενε παιδι μου, κ κοιτα εσυ να παιρνεις στην ωρα τους τα χαπια σου
panosno1com Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 -Μαμα τωρα που εγινα 15 μπορω να βαλω σουτιεν; -Οχι Κωστακη....
yannis27gr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Πάει ένα άλογο σε ένα μπαρ. Κοιτάζει δεξιά, βλέπει τρεις σκαντζόχοιρους. Κοιτάζει αριστερά, βλέπει ένα παγόνι παρέα με μία καμηλοπάρδαλη. Κοιτάζει πίσω, βλέπει 3 σκύλους. Πάει στο μπαρ, ζητάει ενα ουίσκι. -Πόσο κανει?” -30 ευρώ.” -Με τέτοιες τιμές πώς να πατήσει άνθρωπος εδώ μέσα; ---------------------------------------------------- Ο Μητροπάνος γνώρισε επιτέλους τον Steve Jobs και έμαθε τι λένε τα κομπιούτερ κι οι αριθμοί. μ' αρέσουν τα καμμένα ανέκδοτα
hackerW32 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 ρε σεις, αυτα τα ανεκδοτα όπως το πανω καλη ωρα, που δεν εχουν καμια επαφη με την πραγματικότητα (ηταν διο λαχανικα και περπατουσαν σε κατι ραγες π.χ.) πως λέγονται? εχουν κάποια κατηγορία?
ennoeitai Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μπαίνει ένα άλογο σ'ένα μπάρ και κάθεται σε ένα τραπέζι. Στο διπλανό τραπέζι κάθονται άλλα δυο άλογα και πίνουν την μπύρα τους. Πάει λοιπόν ο σερβιτόρος, του λέει "Τι θα πάρετε;". "Φέρε μου μια μπύρα", του λέει το άλογο. Όπως περίμενε την μπύρα, γυρνάει και κοιτάζει τα δυο άλογα. Σταματάνε αυτά την κουβέντα, τον κοιτάζουν κι αυτά. Σταματάει να τα κοιτάζει, γυρνάει πάλι μπροστά το κεφάλι. Περνάει μισό λεπτό, ξαναγυρνάει, τα κοιτάζει. Σταματάνε αυτά πάλι την κουβέντα, τον κοιτάζουν κι αυτά. Τελειώνει το κάρφωμα, πάλι μπροστά το κεφάλι. Φέρνει ο σερβιτόρος την μπύρα, περνάει πάλι μισό λεπτό. Γίνεται τρίτη φορά. Γυρνάνε τα άλογα νευριασμένα και του λένε: -Τι θα γίνει ρε φίλε;!; Τι θες και κοιτάς συνέχεια; -Τίποτα ρε παιδιά, απλά να, μου κάνει εντύπωση που είστε άλογα και κάθεστε σε ένα μπάρ και πίνετε μπύρες. -Γιατί ρε, εσύ τι είσαι; -Άλλο'γω.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 ρε σεις, αυτα τα ανεκδοτα όπως το πανω καλη ωρα, που δεν εχουν καμια επαφη με την πραγματικότητα (ηταν διο λαχανικα και περπατουσαν σε κατι ραγες π.χ.) πως λέγονται? εχουν κάποια κατηγορία? Σουρεαλιστικά.
hackerW32 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δυο ποντικάκια συζητούν: -’σε ρε, εχτές το βράδυ μου κλέψανε το CD του Σφακιανάκη. -Και μένα μου κλέψανε δυο κιλά φασόλια. Εκείνη την ώρα περνούσε ένα τρίτο ποντικάκι και τραγουδούσε: -Ο αετός πεθαίνει στον αέρααα, πριτςς πριτςς... εγω το ηξερα με μυρμηγκια και οτι ελειπε και μια βοτκα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.