hackerW32 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 εχω γραψει εδω 3 ανεκδοτα απο εκει, ειχαν παρει πανω απο 10+.. εχει καποια καμενα.. και καπια τραγικα καμενα.. παντος θυμαμε οτι οταν λεει ενα ανεκδοτο απο εδω λεει '' αυτο μας το ειπε ενας ακροατής μας στο ραδιοφονο'' ποιος;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 εχω γραψει εδω 3 ανεκδοτα απο εκει, ειχαν παρει πανω απο 10+.. εχει καποια καμενα.. και καπια τραγικα καμενα.. παντος θυμαμε οτι οταν λεει ενα ανεκδοτο απο εδω λεει '' αυτο μας το ειπε ενας ακροατής μας στο ραδιοφονο'' ποιος;;; Υπάρχει διαρροή. Να τον βρούμε και θα υποστεί τις κυρώσεις!! Ακούς κύριεεε ιπποκόμε του Στάθη; Πράκτορες όπου και να πάς τη σήμερον ημέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ο Μάκης παίρνει τον Τάκη και πηγαίνουν μαζί εκδρομή στο Άγιο Όρος. Επισκέπτονται εκεί διάφορες μονές, την Μονή Σταυρονίκητα, την Μονή Βατοπεδίου ("να, εδώ έκανε τις λουμπινιές του ο Εφραίμ" δήλωσε με στόμφο ο Μάκης) και τελικά πηγαίνουν, κατά το σούρουπο, σε ένα μοναστήρι στα βορειοανατολικά του Άθω. Μόλις μπαίνουν μέσα τί να δουν; Ολόγυρα υπήρχαν αγιογραφίες και ψηφιδωτά που απεικόνιζαν τον Σβαρτσενέγκερ, τον Σταλόνε, τον Βιν Ντίζελ, τον Στέιθαμ, τον Βαν Νταμ, τον Τσακ Νόρις, τον Ντολφ Λούντγκρεν, τον Ζαμπίδη και τον Κουταλιανό με φωτοστέφανα και τα μούσκουλά τους απ'έξω, κι ένα σωρό γνωστοί και άγνωστοι μποντιμπιλντεράδες, σωματαράδες, δάρτες, ντουλάπες και γενικά σφίχτες να βρίσκονται μέσα στον ναό κάνοντας πους απς, έλξεις, μπάρα, άρση βαρών, ασκήσεις και ταυτόχρονα να προσεύχονται. Ο Τάκης τα'παιξε. - Τί είναι εδώ ρε Μάκη. Που με έφερες να 'ουμ; - Ε δεν κατάλαβες πού είμαστε; - Όχι, που; - Στην Μονή Εσφιγμένου!!! +ΕΥΛΟΓΗCΟΝ+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ωραία... Είχαμε τα απευθείας repost από το 9GAG, τώρα θα έχουμε και τα απευθείας repost από το dithenanekdota. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ωραία... Είχαμε τα απευθείας repost από το 9GAG, τώρα θα έχουμε και τα απευθείας repost από το dithenanekdota. Repost; Ήθελες δηλαδή να το γράψω με δικά μου λόγια; Ξυδάκι άμα σε χάλασε και την άλλη φορά να γράψεις ανέκδοτο. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Repost; Ήθελες δηλαδή να το γράψω με δικά μου λόγια; Ξυδάκι άμα σε χάλασε και την άλλη φορά να γράψεις ανέκδοτο. Ευχαριστώ. Χε.... πόσο φαίνεται ποιος έχεις ανάγκη το ξυδάκι! :D Με καμία επισήμανση παραπάνω θα αρχίζεις να το παίζεις και mod πέρα από το να λες τι θα γράφουν οι άλλοι!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Είχαμε τον hackrw32 τώρα νέο αίμα.. ennoeita με την καθημερινή μας ενημέρωση από το dithenanekdota. Γιατί το μόνο που κατάλαβε ήταν το να το γράψει κανείς με δικά του λόγια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Χε.... πόσο φαίνεται ποιος έχεις ανάγκη το ξυδάκι! :D Με καμία επισήμανση παραπάνω θα αρχίζεις να το παίζεις και mod πέρα από το να λες τι θα γράφουν οι άλλοι!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Είχαμε τον hackrw32 τώρα νέο αίμα.. ennoeita με την καθημερινή μας ενημέρωση από το dithenanekdota. Γιατί το μόνο που κατάλαβε ήταν το να το γράψει κανείς με δικά του λόγια.. Όχι ρε Timonkaipumpa δε θέλω να το παίξω mod. Εν τω μεταξύ δεν νομίζω να΄χω βάλει κι άλλο ανέκδοτο απ'το dithenanekdota. Αν κάνω λάθος διόρθωσέ με. Με το "repost" τι εννοούσες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μια εξέταση σπέρματος Ενας 50χρονος, πάει στο γιατρό για εξέταση σπέρματος, κι αυτός τού δίνει ένα βαζάκι άδειο και του λέει να το φέρει με δείγμα. Την άλλη μέρα πάει ο 50χρονος με το βαζάκι άδειο. - Τι έγινε; Πού είναι το δείγμα; - Ασε γιατρέ, πολύ ζόρικα τα πράγματα. Πρώτα δοκίμασα με το δεξί μου χέρι, αλλά τίποτα. Μετά με το αριστερό, αλλά τίποτα.. Μετά δοκίμασα και με τα 2 χέρια, αλλά πάλι τίποτα. Φώναξα την γυναίκα μου, δοκίμασε με το δεξί τίποτα, με το αριστερό τίποτα, δοκίμασε με το στόμα, πάλι τίποτα. - Τίποτα;;;; - Τίποτα, τίποτα. Φώναξα και την κόρη μου. - Και την κόρη σας;;;; - Ναι. Τι με τα χέρια, τι με το στόμα, τίποτα! Προσπαθήσανε και οι δύο μαζί, Tίποτα. Ε, μετά αναγκαστήκαμε να φωνάξουμε και τη γειτόνισσα. - Τη γειτόνισσα;;;; - Ναι την καημένη, την λυπήθηκα, 3 ώρες προσπαθούσε, μια με τα χέρια, μια με το στόμα, αλλά τίποτα. - Μα είναι φοβερό αυτό που μου λέτε… - Ακριβώς γι` αυτό ήρθα γιατρέ. Δώστε μου ένα άλλο βαζάκι, γιατί αυτό δεν ανοίγει με τίποτα… ... Είχαμε τον hackrw32 ... ξεχασες ενα ''e'' hackerw32 και το W κεφαλαίο hackerW32 ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Είναι ένας μανάβης,ειχε ψιλικατζίδικο και με την οικονομική κρίση δεν ειχε καθόλου δουλειά, τίποτα, δεν παταει πελάτης.. Εκει που σκεφτόταν να αυτοκτονήσει ακούει μια φωνή από ψηλά: "ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΜΑΝΑΒΙΚΟ ΓΙΑ 200.000 ΕΥΡΩ." Παραξενεύεται αυτός γιατί δεν πίστευε στον θεό, αλλά βάζει το μαγαζί για πούλημα και το πουλάει σε έναν τύπο ακριβώς 200.000 ευρώ. Ακούει πάλι την φωνή από ψηλά: "ΠΗΓΕΝΕ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΓΙΑ ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ BLACKJACK". Πάει σε ένα καζίνο στο Λας Βέγκας, αρχίζει να παίζει και ακούει:"ΠΟΝΤΑΡΕ ΤΑ ΟΛΑ." Με φόβο το κάνει και αυτό. Κρυφοκοιτάζει τα χαρτιά του γκρουπιέρη και βλέπει ότι έχει 16, ενώ αυτός έχει 17. Χαίρεται που κέρδισε και δεν θα χάσει τα λεφτά του, αλλά ακούει πάλι την φωνή: "ΤΡΑΒΑ ΚΙ ΑΛΛΟ." (1) "Μα τον νικάω κατά ένα νούμερο." "ΤΡΑΒΑ ΚΙ ΑΛΛΟ." Τραβάει αυτός και τί βλέπει; Ασσος. Ανακουφίζεται. "ΤΡΑΒΑ ΚΙ ΑΛΛΟ", λέει πάλι η φωνή. (2) "Μα τί λες τώρα; Αφού νικάω και έτσι." "ΤΡΑΒΑ ΚΙ ΑΛΛΟ." Ξανατραβάει, πάλι άσσος! Ακούει πάλι την φωνή: "ΤΡΑΒΑ ΚΙ ΑΛΛΟ." (3) "Είσαι σίγουρος;" "ΤΡΑΒΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΛΕΩ." Τραβάει, άσσος. "ΤΡΑΒΑ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΑΚΟΜΑ." (4) Τρέμει το χέρι του, τραβάει ένα ακόμα χαρτί. Κι αυτό άσσος! Πετάγεται πάνω καταχαρούμενος και ακούει πάλι την φωνή: "ΠΟΠΟ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΎΩ ΡΕ ΚΩΛΟΦΑΡΔΕ!" Πηγή: Σκύλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Το πλέον εντυπωσιακό, είναι η φαγωμάρα σχετικά με το που πρωτοεμφανίστηκε ένα ανέκδοτο, αν το είπε πρώτος ο «χ» πριν από τον «ψ» και αν το είπε κάποιος χωρίς να αναφέρει την ...πηγή(!) Στο τέλος θα πεταχτεί κανένας απίθανος και θα μιλήσει για ...πνευματικά δικαιώματα! Αλήθεια, κατανοούν κάποιοι την ερμηνεία της λέξης «ανέκδοτο»; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Είναι ένας μανάβης,ειχε ψιλικατζίδικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ο χακερω ειναι ανεκδοτο απο μονος του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 αυτο σε πειραξε, οτι βγαζει συνολο 51 και οχι 21 δεν το μετράμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Το πλέον εντυπωσιακό, είναι η φαγωμάρα σχετικά με το που πρωτοεμφανίστηκε ένα ανέκδοτο, αν το είπε πρώτος ο «χ» πριν από τον «ψ» και αν το είπε κάποιος χωρίς να αναφέρει την ...πηγή(!) Στο τέλος θα πεταχτεί κανένας απίθανος και θα μιλήσει για ...πνευματικά δικαιώματα! Αλήθεια, κατανοούν κάποιοι την ερμηνεία της λέξης «ανέκδοτο»; Πραγματικα ολα τα περιμενα στο ινσομνια, αλλα flame μεχρι και στο ανεκδοτα τοπικ για το οτι καποιος χρηστης αντιγραφει ανεκδοτα απο καπου αλλου (wow), δε το φανταζομουν με την καμια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Που το είδες το 51; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.