Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δύο καμένοι είναι αραχτοί και συζητάνε:

Ρε φαντάσου να είχαμε ένα μπάφο από εδώ μέχρι το Τιμπουκτού.

Και εντάξει πες τον είχαμε, ποιός θα πήγαινε ρε να τον ανάψει;

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Mια τύπισσα βγαίνει στο μπαλκόνι να τινάξει τα σεντόνια, κατι η κούραση, κάτι η ζέστη, ζαλίστηκε και εκανε βουτιά στο κενό. Προσγειώθηκε σε κάδο σκουπιδιών με το κεφάλι μέσα, τα πόδια ανοικτά στον αέρα ανάποδα να προεξέχουν απο τον κάδο.

Περνά ενας νεαρός, ο οποίος ήταν σε σπίτι κολλητού του και είχαν πιεί κάτι ξύδια, χωρίς πολλή σκέψη ανεβαίνει στον κάδο και αρχίζει το κουτούπωμα, πατακιουτ πατακιουτ...

Αφου τελείωσε και καθώς κανει να φύγει, σκέφτεται "ρε γαμώτ, καλο μο*νί, γιατί το πετάξανε"...

Για εξηγήστε το μου. Είναι αναφορά σε κάτι;

alexzz: Εγώ το κατάλαβα ως:

Ναμίμπια -> Να μην πει "α"

Έχω τόσο καλό γούστο, που δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να υπάρξει τόσο κακό χιούμορ! Σχεδόν πάντα όποτε δεν πιάνω ένα αστείο, είναι για αυτόν τον λόγο (το έχω παρατηρήσει).

[...]

1 έτους:

-Μααααααμά...

-Αχ το χρυσούλι μου. Είπε μαμά!

18 ετών:

-Μαμάάάάά..

-Μαμούνια! Τι θες πάλι;!

αααααχαχαχαχαχαχα μ***κα πάααρα πολύ αστείο. Χωρίς πλάκα. Έλιωσα. Τι ωραίο ανέκδοτο.

Δημοσ.

Στην Αίγυπτο, ένα ζευγάρι, αποφασίζει να παντρευτεί. Παρθένα αυτή, παρθένος αυτός, τα πάντα κατά τον νόμο της Σαρίας, ούτε ανάσα παρά πέρα.

Πέρασαν δύο χρόνια από τον γάμο, και αδύνατο να αποκτήσουν παιδί. Συμβουλεύτηκαν κορυφαίους γιατρούς, εξετάσεις μύριες, μεθόδους .... διαφορετικές. Όλα εις μάτην.

Κάποια μέρα παίρνει τ' αυτί τους κάτι για κάποιο σπουδαίο αμερικανό καθηγητή που κάνει θαύματα στο χώρο της ανθρώπινης αναπαραγωγής. Δίχως να χάσουν καιρό, παίρνουν ότι οικονομίες είχαν και δεν είχαν, αγοράζουν αεροπορικά εισιτήρια και φεύγουν για την Αμερική εναποθέτοντας την ύστατη ελπίδα τους στον ξακουστό επιστήμονα.

Την προκαθορισμένη ημέρα φτάνει το ζευγάρι στην κλινική του γιατρού. Με μεγάλη δυσκολία, τους δίνει ο γιατρός να καταλάβουν με νοήματα, μια και δεν μιλούσαν λέξη αγγλικά, ότι έπρεπε εν τη παρουσία του να εκτελέσουν κανονική πράξη σεξ προς διάγνωση πιθανών εκτροπών.

Στην αρχή ντροπαλά, μα τελικά κατάφεραν να βάλουν εμπρός το "έργο". Ο καθηγητής παρακολουθεί όλες τις φάσεις, από διαφορετικές γωνίες και μετά από σχετικά μικρό χρονικό διάστημα τους ζητά να σταματήσουν. Πηγαίνει στο γραφείο του, γράφει μια συνταγή και τους την παραδίνει πεπεισμένος ότι το πρόβλημα έχει λυθεί.

Επιστρέφει το ζευγάρι στην Αίγυπτο, και από το αεροδρόμιο ευθέως πηγαίνουν στο πρώτο φαρμακείο να προμηθευτούν το φάρμακο. Με τρεμάμενα χέρια ο υποψήφιος μπαμπάς ξεδιπλώνει την συνταγή και συλλαβίζει :

Tri-ze- ozer-ol.

Ο φαρμακοποιός τον κοιτάζει καλά και στην συνέχεια τον πληροφορεί ότι παρόμοιο σκεύασμα δεν υπάρχει. Επαναστατεί το νεαρό ζευγάρι, και για να κατευνάσει τα πνεύματα ο φαρμακοποιός, τους ζητάει να διαβάσει ο ίδιος την συνταγή. Και διαβάζει :

Try the other hole = Δοκιμάστε την άλλη τρύπα!!!

Δημοσ.

‎-Ξέρεις είναι η πρώτη φορα που κάνω ντουζ μαζί με γυναίκα!!

-Έλα μη κομπλαρεις,κάνε ότι κάνεις συνήθως...

Τι κάνεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε μαλακα με κατουρας???

Δημοσ.

350px-Campfire_4213.jpg

-Ρε φίλε, η κοπέλα έχει γκόμενο.

-Ωραία και? Και το τέρμα έχει τερματοφύλακα, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι δε μπορείς να σκοράρεις!!!

Λέει ο Οιδίποδας στο Σίσυφο "πως πάει ρε, τσουλάει, τσουλάει;" για να του πει ο Σίσυφος με τη σειρά του "τράβα γάμα τη μάνα σου ρε"

Δημοσ.

Η νεαρή και παρθένα χωριατοπούλα παντρεύεται τον κατα 10 χρόνια μεγαλύτερο συγχωριανό της, ο οποίος έχει την φήμη του μεγάλου γ@μίκουλα.

Λόγω απειρίας ρωτά την μητέρα της για το πως και τι όσον αφορά τις σχέσεις. Η μαμά, μεγάλη Θεούσα, της λέει μόνο ότι αν της ζητήσει να γυρίσει από την άλλη, να του το αρνηθεί γιατί είναι αμαρτία.

Ο γάμος γίνεται, και το ζευγάρι ζεί ευτυχισμένο για 6-7 μήνες, μέχρι που ένα βράδυ ο σύζυγος λέει στην νεαρά :

Γύρνα καλή μου τώρα από την άλλη...

Η νεαρά αποκρίνεται όπως της είχε πει η μαμά της :

Αποκλείεται! Είναι αμαρτία!!!

Και ο σύζυγος :

Γύρνα ρε συ από την άλλη μπας και κάνουμε κανένα κοπέλι

Δημοσ.

Αν ήσουν όνειρο θα κοιμομουνα συνέχεια

Αν ήσουν δάκρυ θα εκλαιγα συνέχεια

Αλλα τι να κάνω που είσαι ψώνιο και δεν μπορω να γίνω Σούπερ Μαρκετ !!!

Δημοσ.

Το σεξ μεταξύ τριων ατόμων λέγεται threesome.Το σεξ μεταξύ τεσσαρων λέγεται foursome. Τώρα κατάλαβα γιατί σε φωνάζουν handsome..

Η αγάπη είναι ένα θέατρο...

Δεν ξέρεις αν ο άλλος σε αγαπάει αληθινά...η απλά παίζει καλά τον ρόλο του..!!!!

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 25 Μαΐου 2012 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 25 Μαΐου 2012 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Πως λεγεται ο ψηφοφοροs μεταξύ ΛΑΟΣ-χρυσής αυγής???

Αναποφάσιστας......

Δημοσ.

Στην Eurovision βγηκαμε σχεδον τελευταιοι αλλα μη σας νοιαζει απο το Ευρω θα βγουμε πρωτοι!

....

-τι κοινό έχει το σπαθί με την κιλότα;

-καμία απολύτως, μέχρι που η Ελευθερία είπε ότι έφτασε στον τελικό με το σπαθί της.

Δημοσ.

Πηγαίνουν 2 τράγοι σε ένα μπαρ να πιούνε ποτό. Τους βλέπει ο μπαρμαν και γουρλώνει τα μάτια, αλλά σαν σωστός επαγγελματίας τους παίρνει παραγγελία.

- Παρακαλώ, τί θα θέλατε; Ρωτάει.

- Βάλε μας από δύο Bombay τον καθέναν, λένε οι τράγοι.

Τους σερβίρει ο μπαρμαν κανονικά. Μετά από 5 λεπτά τον φωνάζουν και του λένε να τους βάλει από δύο Bombay πάλι. Αυτό συνεχίστηκε όλο το βράδυ ώσπου ήρθε η ώρα να φύγουνε οι τράγοι.

Πριν φύγουνε τους λέει ο μπαρμαν,

- Εντάξει, δεν πρόκειται να σχολιάσω το γεγονός ότι είστε δύο τράγοι που πίνετε στο μπαρ μου, αλλά η απορία μου είναι γιατί παραγγέλνατε από δύο Bombay κάθε φορά;

Και απαντάνε,

- Αφού είμαστε αποδυοbombay τράγοι....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...