Chrisxxx Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μιά γυναίκα που νομίζει ότι έχει δίκιο είναι σαν το boss στην τελευταία πίστα: Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο να αντιμετωπίσεις. φιχεδ. και: Διάλογος μεταξύ κυνηγών: - Ασε, είμαι απογοητευμένος από το καινούργιο μου κυνηγόσκυλο... - Γιατί; - Δεν μπορεί να πιάσει αγριόπαπιες. - Δεν το πετάς αρκετά ψηλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 - Όταν ο Θεός έπλασε τη γυναίκα, υποσχέθηκε στον άντρα ότι θα βρίσκει καλές και υπάκουες γυναίκες σε κάθε ΓΩΝΙΑ της γης. ..και έκανε τη γη στρογγυλή!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μιά γυναίκα που έχει δίκιο είναι σαν το boss στην τελευταία πίστα: Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο να αντιμετωπίσεις. μπορεις παντα να την οδηγησεις στην υστρερια, να ουρλιαξει απο θυμο, να της σπασεις τα νευρα μονο και μονο επειδη νομιζει οτι εχει δικαιο *εχω ακουσει* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Κάτι σαν το 5χρονο με τη μαμά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δεν κάνω άλλο σεξ με την γυναίκα μου ! Σοβαρά; Γιατί; Η γυναίκα μου πλένει, σφουγγαρίζει, μαγειρεύει, σιδερώνει, καθαρίζει, πηγαίνει τα παιδιά στο σχολείο, πάει στο σούπερ μάρκετ, εε μην την γαμήσουμε κιόλας...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siracos Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δεν κάνω άλλο σεξ με την γυναίκα μου ! Σοβαρά; Γιατί; Η γυναίκα μου πλένει, σφουγγαρίζει, μαγειρεύει, σιδερώνει, καθαρίζει, πηγαίνει τα παιδιά στο σχολείο, πάει στο σούπερ μάρκετ, εε μην την γαμήσουμε κιόλας...... Προτιμώ να το κάνω με την εικοσάχρονη γειτόνισσα που κάθετε όλη μέρα και κοπροσκυλιάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ο χάρος είναι στην εντατική και τσακοπαλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Προτιμώ να το κάνω με την εικοσάχρονη γειτόνισσα που κάθετε όλη μέρα και κοπροσκυλιάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ζητω συγνωμη αλλα λογω συζητησης αυτο θυμηθηκα σημερα.Εχει να κανει με ενα ψυχολογο που ηταν γυναικας και την επεφτε στις πελατισσες του. A lady visits her therapist. "I think my husband is a son of a bitch."The therapist asks why she thinks that. She replies, "Well, he kisses me."The therapist kisses her and says, "I kissed you, and I'm not a son of a bitch." She replies, "Yes, but he feels me up."The therapist proceeds to feel her up.He returns to his seat and says, "I felt you up, and I'm not a son of a bitch."The lady replies, "But he -- you know -- has sex with me." So the therapist goes over and has sex with her. After they're finished, the therapist says, "See, I just had sex with you, and I'm not a son of a bitch." The lady says, "Yes, but my husband has AIDS." The therapist says, "SON OF A BITCH." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 πως λεγεται το μωρο στα ρωσσικα;; μπουσουλαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Παντρεμένο ζευγάρι στο αυτοκίνητο μετά από καυγά, περνάνε δίπλα από στάνη; Αυτός (δείχνοντας): Συγγενείς σου; Αυτή: Ναι. Αυτός: ...;! Αυτή: Τα πεθερικά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Έκοψαν τους μισθούς.....δεν έγινε τίποτα.- Κόψανε τις συντάξεις.......δεν έγινε τίποτα.- Πέρασαν το 1.000.000 οι άνεργοι...δεν έγινε τίποτα.- Εεεε, τώρα που κόψανε τις πουτ@νες,δε μπορεί.!!θα γίνει επανάσταση...!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Παίζει να το έχω ξαναγράψει εδώ, but who cares επειδή είναι awesome. Ο Γιωρίκας και ο Κωστίκας ανοίγουν ένα παντοπωλείο δίπλα σε ένα άλλο παντοπωλείο το οποίο ανήκε σε έναν βλάχο. Ύστερα από 2 μήνες όλος ο κόσμος ψωνίζει από το παντοπωλείο του Γιωρίκα και του Κωστίκα επειδή υποστηρίζουν πως έχουν τα πάντα. Τσαντίζεται ο βλάχος και στέλνει τον βοηθό του να ζητήσει κάτι κουλό. Πάει λοιπόν ο βοηθός του βλάχου, μπαίνει μέσα, πλησιάζει τον Γιωρίκα και τον ρωτάει: - Γειά σας, μήπως έχετε το αριστερό φτερό από F16, κατασκευής 1992; Ψάχνει ο Γιωρίκας στο τεφτέρι του και του λέει: - Βεβαίως, στον δεύτερο διάδρομο αριστερά, τέταρτο ράφι. Πάει στον δεύτερο διάδρομο και όντως, βλέπει το φτερό. Κόκκαλο ο βοηθός του βλάχου, φεύγει. Την επόμενη μέρα τον ξαναστέλνει ο βλάχος να ζητήσει κάτι ακόμη πιο κουλό. Μπαίνει ξανά ο βλάχος μέσα, πλησιάζει και ρωτάει: - Μήπως έχετε το δεξί μπροστινό μικρό νυχάκι ενός ρινόκερου; Ψάχνει ξανά ο Γιωρίκας αλλά δεν βρίσκει τίποτα. Λέει λοιπόν: - Επειδή εγώ δεν το βρίσκω, τράβα επάνω στον Κωστίκα να δεις μήπως έχει εκείνος κάτι. Ανεβαίνει επάνω και κάνει την ίδια ερώτηση στον Κωστίκα. Ψάχνει ο Κωστίκας, ανοίγει ένα συρτάρι και δίνει στον βοηθό το νυχάκι. Κόκκαλο ξανά ο βοηθός, φεύγει. Τα έχει πάρει στην κράνα ο βλάχος και αποφασίζει να πάει ο ίδιος. Μπαίνει μέσα φορτσάτος και λέει: - Γειά σας. Θα ήθελα ένα κιλό τίποτα. - Dafuq? Τι εννοείτε; - Ένα κιλό τίποτα θέλω. Έχεις; - Μισό λεπτάκι να ψάξω. Ψάχνει, ψάχνει, ψάχνει, τίποτα. - Ανεβείτε στον επάνω όροφο, μπορεί να έχει ο Κωστίακς. Ανεβαίνει επάνω και ζητάει το ίδιο από τον Κωστίκα. Ψάχνει ψάχνει ψάχνει ο Κωστίκας, τίποτα. Ο βλάχος αρχίζει και φτιάχνετε. Την στιγμή που πάει να την πει στον Κωστίκα, λέει ο Κωστίκας. - Εκείνη την πόρτα στο βάθος την βλέπετε; - Ναι - Ανοίξτε την. ...πάει μέχρι την πόρτα και την ανοίγει. - Μπείτε μέσα ...μπαίνει μέσα - Τώρα, κλείστε την πόρτα. ...κλείνει την πόρτα - Τον διακόπτη στα αριστερά τον βλέπετε; - Ναι - Κατεβάστε τον ...τον κατεβάζει και σβήνει το φως - ΟΚ. Τώρα τι βλέπετε; - Τίποτα! - Ε πάρε μια σακούλα και βάλε ένα κιλό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fuku Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Επί δικτατορίας είναι κάποιος έξω από το σπίτι του χαραματα και φωνάζει: -Μωρήηηηηη..... μωρήηηηηηηη... Περιμένει λίγο, δεν του απαντάει κανείς οπότε συνεχίζει... -Μωρήηηηηηηηηη.... μωρήηηηηηηηηηη... Κάποιος περαστικός πλησιάζει από περιέργεια και ρωτάει: -Με συγχωρείτε, αλλά ποιον φωνάζετε; -Τη γυναίκα μου να μου ανοίξει επειδή ξέχασα τα κλειδιά. -Δεν θέλω να σας κάνω παρατήρηση, αλλά το βρίσκετε σωστό να φωνάζετε μωρή τη γυναίκα σας; -Άκουσε να δεις, αν θες φώναξέ την εσύ... Ελευθερία τη λένε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.