Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 -Έβαλα το χέρι μου στην πρίζα και με χτύπησε το ρεύμα... -Ναι, έχει την ΤΑΣΗ να το κάνει αυτό. selfcrafted joke?
hackerW32 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 αυτο σημαίνει πολεμος. ---------------- Είναι ένα κορίτσι που πήγε πρώτη μέρα στο σχολείο. Εκεί τη βρίσκει μια παρέα παιδιών - Γεια της λένε τα παιδιά -Γεια απαντάει αυτή -Πώς σε λένε? τη ρωτάνε -Colgate απαντάει -Έχεις το όνομα από εκείνο το προϊόν της λένε -Έχεις δίκιο είπε εκείνη και άρχισε να κλαίει -Είπα κάτι που δεν έπρεπε? ρωτάει το παιδί που τη ρώτησε για το όνομα -Μα καλά δεν κατάλαβες? τον ρώτησαν οι υπόλοιποι -Τι να καταλάβω? ρωτάει εκείνος -Είναι η Colgate sensitive
hackerW32 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 συγνώμη θα επανορθώσω, Είναι ο Σάκης και καλεί τον φίλο του τον Τάκη στο νέο του σπίτι. Πάει ο Τακης, βλέπει τον κήπο, το γκαράζ όλα καλά. Πάει και μέσα στο σπίτι και τι να δει; Όλοι οι τοίχοι έχουν κασέρια, αλλαντικά, πιπεριές και μανιτάρια. -Καλά ρε Σάκη τι γίνεται εδώ ναούμ; Τι βλακείες είναι αυτές; -Τι; δε σ' αρέσει; -Όχι, γιατί είναι έτσι ο τοίχος σου; -Μα καλά δεν κατάλαβες; Είναι η νέα μου ταπιτσαρία.
hackerW32 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 εμενα μ'αρεσε ------------------------- Ο Τάκης και ο Σάκης αποφασίζουν να χαρούνε τις διακοπές τους σε ένα μικρό εξοχικό στην Πελοπόννησο. Φτάνουν λοιπόν ένα καλοκαιρινο βράδυ τακτοποιούν τα πράγματά τους και πέφτουν κατευθείαν για ύπνο κατάκοποι. Ξαφνικά ξυπνάνε από μια φωνή που έλεγε "Μαζί τα φάγαμε!", "Είστε όλοι σας κοπρίτες " και "Για όλα φταίει η νέα δημοκρατία" κ.τ.λ. - Καλά ρε Σάκη, τί ειναι αυτές οι φωνές, ρωτάει έντρομος ο Τάκης -Ηρέμησε φίλε μου, αυτό είναι φυσικό, απαντά ο Σάκης, αφού βρισκόμαστε σε ένα μπάγκαλοους. ------------------------ Σταματάει ένας ένα ταξί: - Ελεύθερος; - Μάλιστα. - Χορεύουμε; ------------------------ Είναι δύο αυγά στο τηγάνι και τηγανίζονται. Λέει το ένα: -Ουφ έσκασα εδώ πέρα κάνει πολύ ζέστη. Και λέει το άλλο: -Ααααααααα! Ένα αυγό που μιλάει.
tsakonas Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 εμενα μ'αρεσε δεν εκπλήσσομαι ------------------------- Ο Τάκης και ο Σάκης αποφασίζουν να χαρούνε τις διακοπές τους σε ένα μικρό εξοχικό στην Πελοπόννησο. Φτάνουν λοιπόν ένα καλοκαιρινο βράδυ τακτοποιούν τα πράγματά τους και πέφτουν κατευθείαν για ύπνο κατάκοποι. Ξαφνικά ξυπνάνε από μια φωνή που έλεγε "Μαζί τα φάγαμε!", "Είστε όλοι σας κοπρίτες " και "Για όλα φταίει η νέα δημοκρατία" κ.τ.λ. - Καλά ρε Σάκη, τί ειναι αυτές οι φωνές, ρωτάει έντρομος ο Τάκης -Ηρέμησε φίλε μου, αυτό είναι φυσικό, απαντά ο Σάκης, αφού βρισκόμαστε σε ένα μπάγκαλοους. ------------------------ Σταματάει ένας ένα ταξί: - Ελεύθερος; - Μάλιστα. - Χορεύουμε; ------------------------ Είναι δύο αυγά στο τηγάνι και τηγανίζονται. Λέει το ένα: -Ουφ έσκασα εδώ πέρα κάνει πολύ ζέστη. Και λέει το άλλο: -Ααααααααα! Ένα αυγό που μιλάει.
marduc812 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μπαίνει ένας ελεύθερος σκοπευτής σε ένα κατάστημα που πουλάνε όπλα και ζητάει ένα όπλο μεγάλης απόστασης με διόπτρα. Ο υπάλληλος βγάζει αμέσως το καλύτερο και του λέει δείχνοντας έξω από το παράθυρο: - Αυτό το όπλο είναι τόσο καλό που μπορείς να δεις από εδώ μέσα στο σπίτι μου που είναι εκεί πάνω στον λόφο. Ο πελάτης ρίχνει μια ματιά προς το σπίτι με την διόπτρα και αρχίζει να γελάει. - Που είναι το αστείο; του λέει ο υπάλληλος. - Βλέπω ένα γυμνό άνδρα να κυνηγάει μια γυμνή γυναίκα στο σπίτι σου, απαντά ο πελάτης. Αμέσως ο υπάλληλος βάζει το μάτι του στη διόπτρα και βλέπει τη γυναίκα του γυμνή να κυνηγιέται με ένα γυμνό άνδρα. Έξαλλος γυρίζει στον πελάτη και του λέει: - Επειδή εγώ δεν ξέρω καλό σημάδι, θα σου δώσω 2 σφαίρες. Τη μια θέλω να την φυτέψεις στο κεφάλι αυτής της ξεφτιλισμένης και την άλλη στο πέος αυτού του αλήτη. Αν το κάνεις αυτό θα σου χαρίσω το όπλο! - Έγινε, απαντά ο πελάτης. Βάζει το μάτι του στη διόπτρα και στοχεύει. Πριν πυροβολήσει σταματά, του επιστρέφει την μια σφαίρα και του λέει: - Γίνεται και με μία σφαίρα…
fuku Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Περναει η κοκκινοσκουφιτσα μεσα απο το δασος και βλεπει τον κακο τον λυκο πισω απο ενα δεντρο... -Λυκε σε βλεπω!! Φευγει ο λυκος και παει πισω απο ενα αλλο δεντρο -Λυκε σε βλεπω!! Ξαναφευγει ο λυκος και παει πισω απο ενα αλλο δεντρο -Λυκε σε βλεπω!! μωρη,θα με αφησεις ησυχο να χεσω....?!!!!
benign Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Ειναι η ωρα για ενα ποιοτικατο benign joke ως συνηθως αλλωστε. Ενας πανεξυπνος αθεος επιστημονας,ειχε φερει σε πολυ δυσκολη απο αποψη επιχειρηματων θεση,2 φιλους του,που αν και μορφωμενοι ανθρωποι,πιστευαν φανατικα στον Θεο.Οτι και να του ελεγαν ομως,τους κολλαγε στον τοιχο με απλη λογικη και ισχυρες αποψεις. Τσαντισμενοι αποφασισαν να του κανουν μια χοντρη φαρσα.Τον καλεσαν λοιπον σε μια θρησκευτικη διαλεξη,οπου ειχαν προσλαβει εναν ηθοποιο για να παιξει πειστικα τον ρολο του δαιμονισμενου και να τον φοβισουν.Στον θεολογο που θα εκανε την διαλεξη και στους υπολοιπους πιστους δεν ειπαν απολυτως τιποτε για να προσθεσουν στον ρεαλισμο,της φαρσας. Ξεκινα λοιπον η διαλεξη,και σε καποιο σημειο που αναφερθηκε ο διαβολος,αρχιζει σιγα,σιγα, ο ''δαιμονισμενος'' να παραληρει ,μετα απο λιγα αρχισε να μουγκριζει,να ουρλιαζει τρομακτικα και να κανει φωνες ζωων και αλλων ανθρωπων ,οπως και να μιλαει σε 2 αλλες γλωσσες εκστομιζοντας φριχτες βλασφημιες και αλλες βρισιες. Πολυς κοσμος κατατρομοκρατηθηκε και αρχισαν να σταυροκοπιουνται,μερικοι αλλοι, σηκωθηκαν απο τις καρεκλες τους και οι δυο φιλοι του αθεου εδειχναν ετοιμοι να λιποθυμησουν. Αλλα ο αθεος επιστημονας παρακολουθουσε εντελως αταραχος. Τον πλησιαζει αγριωπα και με τρομακτικο υφος ο ''δαιμονισμενος'' και του ουρλιαζει: ''-Εσυ δεν με φοβασαι?'' - ''Οχι καθολου'' απαντα ο αθεος. -Γιατι ?'' τον ρωταει ακομη πιο αγρια ο ''δαιμονισμενος''. - ''Γιατι ειμαι παντρεμενος με την αδερφη σου,εδω και 20 χρονια.''
poscaman Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Στην αρχή νόμισα ότι ήταν ο γαμπρός του, και οι δύο φίλοι του την πάτησαν. Μετά το πιασα. Καλό!
benign Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Στην αρχή νόμισα ότι ήταν ο γαμπρός του, και οι δύο φίλοι του την πάτησαν. Μετά το πιασα. Καλό! Ευχαριστω! Οχι δεν τον ηξερε τον ηθοποιο ο αθεος.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Ειναι η ωρα για ενα ποιοτικατο benign joke ως συνηθως αλλωστε. μέχρι εδώ καλά τα πήγαινες...
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 ^ εγώ δεν το κατάλαβα... Θα στο εξηγήσω εγώ: Αστειεύομαι. Ούτε εγώ το κατάλαβα βέβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.