Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πιθηκος πανω σε δεντρο πίνει έναν τεράστιο μπάφο απο το καλύτερο stuff της ζούγκλας…

Ξαφνικα, απο κατω περναει η σαυρα !!!

-Πω ρε πιθηκε, τι μπαφος ειναι αυτος? Να ανεβω να βοηθησω?

-Ανέβα, του λέει ό πίθηκος

Έπινε έπινε η σαυρα και είχε γίνει κόκκαλο...Μέσα στην ντάγκλα της, πετάγεται απότομα και λέει:

-Φιλε δεν την παλευω άλλο, παω στο ποταμι να πιώ νερό...

-ΟΚ, λεει ο πιθηκος...

Παει στο ποταμι η σαυρα, πινει νερο και πετυχαινει τον κροκοδειλο...

-Που σε ρε κροκόδειλε? Τι γινεται ?

-Ολα καλα ρε σαυρα...Τι μάτι κόκκινο είναι αυτό?

-Ασε κροκόδειλε, επινα κατι μπαφους με τον πιθηκο και εγινα χαλια...

-Μπαφους? Πάω και εγώ στον πίθηκο…

Βλεπει ο πιθηκος τον κροκοδειλο να πλησιαζει απο μακριά, σηκωνεται πανω και φωνάζει…

-Καλά μωρη σαυρα…Ποσο νερο ηπιες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ένας δύστυχος γυρνάει σπίτι μετά την επίσκεψη σε πρωκτολόγο,είχε αιμοροΐδες...

-Ρε γυναίκα,μούδωσε αυτή την αλοιφή και μούπε να τη βάζω όπως μούδειξε στο ιατρείο.

-Πως αντρούλη μου;Δεν έξω ξαναβάλει.

-Να,εύκολο είναι,σκύβω και ακουμπάς το αριστερό σου χέρι στον αριστερό μου ώμο,το δεξί σου χέρι στον δεξιό μου ώμο και μου βάζεις την αλοιφή___________________α το μπούτση,θα τον σκίσω το καριόλη,δεν θα μου τη γλυτώσει.....

4 παντρεμένοι άντρες πήγαν για ψάρεμα. Μετά από λίγο άρχισαν να συζητούν μεταξύ τους... .

Λέει ο πρώτος: Δεν θα πιστέψετε τι έπρεπε να κάνω για να μπορέσω να έρθω για ψάρεμα αυτό το σαββατοκύριακο!

Υποσχέθηκα στην γυναίκα μου ότι θα βάψω όλο το σπίτι μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο

Αυτό δεν είναι τίποτα! λέει ο δεύτερος.

Εγώ έπρεπε να της υποσχεθώ ότι θα χτίσω μια καινούρια πέργκολα για την πισίνα.

Καλά, με δουλεύετε? λέει ο τρίτος.

Εγώ της υποσχέθηκα ότι θα κάνω πλήρη ανακαίνιση στην κουζίνα, συμπεριλαμβανομένων και των ηλεκτρικών συσκευών.

Εσύ μεγάλε γιατί δεν μιλάς?? λένε στον τέταρτο.

Μήπως νομίζεις ότι πιστέψαμε ότι εσύ δεν της υποσχέθηκες τίποτα??

Εγώ παιδιά, λέει ο τέταρτος, έβαλα το ξυπνητήρι σήμερα το πρωί να χτυπήσει στις 5:30, κι όταν άρχισε να βαράει, γυρίζω στην γυναίκα μου και της λέω:

Ψάρεμα ή ΣΕΞ;

Και μου απαντά : Πάρε ένα πουλόβερ μαζί σου μην κρυώσεις στη θάλασσα.

-πάει ένας σε ένα petshop και αγοράζει δυο χάνους

πάει σπίτι, τους πετάει μέσα στο ενυδρείο και φεύγει

έρχεται το βράδι κουρασμένος από τη δουλειά

ανοίγει την πόρτα και φωνάζει....

Χαααανοι. I 'm home!

Στο δημοτικό η δασκάλα λέει στους μαθητές της:

'Παιδιά, ελάτε να κάνουμε ένα τεστ εξυπνάδας! Ριχάρδο, πες μου ποιο είναι αυτό το ζωάκι: Περπατά στα κεραμίδια, έχει μουστάκι, κάνει νιάου και αλλά έχει και μια ελιά στη μυτούλα του!'.

Απαντά ο μαθητής:

'Δεν ξέρω κυρία!'. Και η δασκάλα του λέει:

'Μα είναι η γάτα, την ελιά έβαλα απλά να σε μπερδέψω'.

Στην συνέχεια...

'Πέτρο, πες μου εσύ: έχει φτερό, ράμφος και από κάτω ένα κουκούτσι;'. Απαντά ο Πέτρος:

'Πού να ξέρω κυρία, και με κουκούτσι από κάτω; Δύσκολα τα πράγματα!'. Του απαντά η δασκάλα: 'Είναι το πουλί βρε παιδί μου, το κουκούτσι έβαλα έτσι απλά να σε μπερδέψω!'.

Σηκώνεται ο Τοτός και λέει:

Κυρία, θέλω να ρωτήσω και εγώ κάτι.

'Τι είναι μακρύ, είναι κόκκινο και στρογγυλό στην κορυφή, έχει δυο μπάλες από κάτω και αρέσουν στις γυναίκες να το βάλουν στο στόμα;'.

Τσαντίζεται η δασκάλα και του λέει!: 'Τοτέ, έξω από την τάξη!!! ΤΩΡΑ!!!'. Ήρεμος της λέει της δασκάλας:

Όχι κυρία... είναι το ΚΡΑΓΙΟΝ, τις μπάλες τις έβαλα απλά για να σας μπερδέψω!»

ποοο να κανω μια παραγκελια??

θελω ανεκδοτα του τυπου, ενα μπουκαλι πηγενε πανω κατω στον διαδρομο περιμενοντας με αγωνία :rolleyes:

Τωρα ειδα το post μεχρι να θυμηθω κατι τετοιο, να πω ενα αλλο.

Ενας Ρωσος στην Μοσχα πηγαινε ενα βραδυ σπιτι και κατα τυχη κλωτσαει ενα μπουκαλι και ξαφνικα βγαινει ενα τζινι απο μεσα.

''Τι θες μαστορα να σου δωσω κανε μια ευχη!'' του λεει.

Σκεφτεται ο Ρωσος,στο τελος του λεει ''κανε με να κατουραω καλη vodka.''

''Εγινε'' του λεει το τζινι και πουφ ,εξαφανιζεται.

Παει ο Ρωσος excited σπιτι να ελεγξει την κατασταση.Ζητα απο την γυναικα του ενα ποτηρι,κατουραει μεσα.Το βλεπει θυμιζει vodka,το μυριζει,θυμιζει vodka,τελικα το πινει και ειναι η καλυτερη vodka που ειχε πιει ποτε.

Φωναζει την γυναικα του ξανα και της λεει να φερει ενα δευτερο ποτηρι.Την προτρεπει να πιει,αυτη τον κοιταζει σαν να ειναι μεθυσμενος.Πιες της λεει και θα δεις.Με τα πολλλα,την καταφερνει,πινει και αυτη και οντως ειναι η καλυτερη vodka που εχει πιει ποτε της.

Μετα αρχιζουν να πινουν και τα τσουζουν μεχρι το πρωι.

Το επομενο βραδυ,τα ιδια με το που ερχεται σπιτι του,λεει στην γυναικα του να φερει δυο ποτηρια και παλι μεθανε και γλεντανε μεχρι το πρωι.

Σαββατο βραδυ παλι ερχεται σπιτι,αλλα της λεει¨''γυναικα φερε σε παρακαλω ενα ποτηρι θα πιουμε vodka παλι''.Ο Ρωσος αρχιζει παλι να κατουραει στο ποτηρι που του εφερε η γυναικα του.''Γιατι ενα μονο?'' τον ρωταει εκεινη παραπονεμενη.Και αυτος της απαντα:

Σημερα θα πιεις απο το μπουκαλι.:devil:

χαχαχαχ καλο και αυτο.

επισης,

ευχαριστω το ινσομνια και τους τρελους που γραφουν αυτα τα μαματα ανεκδοτα, μπορει να μην τα θυμαμε για να τα πω στους φιλους μου (και σηγκεκριμενα σε μια κοπελα που μου αρέσει πολυ, χτες λιποθύμησε απο τα γελια)

αλλα οταν μου λενε μια λεξη αμεσως μου ερχετε το ανεκδοτο που εχω διαβασει εδω! :D

-------------------

Φασαρία, κακό, χαλασμός κόσμου στο δάσος:

Μετωπική σύγκρουση δυο χελωνών.

Κόσμος μαζεύτηκε, φωνές από δω κι από κει. Έρχεται και ο τροχονόμος, ο λαγός, βγάζει το μπλοκάκι του, παίρνει το σοβαρό του ύφος:

- Τι έχουμε εδώ;

- Συγκρούστηκαν δύο χελώνες.

- Κανένας αυτόπτης μάρτυρας;

- Το σαλιγκάρι.

- Έλα εδώ σαλιγκάρι. Πες μας τι έγινε.

- Πού να ξέρω κυρ-τροχονόμε μου; Μήπως πρόλαβα να δω και τίποτα, έτσι γρήγορα που έγιναν όλα;;;

----------------

Πάει κάποιος να δώσει το δίπλωμα οδήγησης. Όταν φτάνει στον εξεταστή, εκείνος του λέει:- Θα μου δώσεις επιπλέον 500 ευρώ και θα σου κάνω μόνο τρεις ερωτήσεις. Αν τις απαντήσεις, θα περάσεις χωρίς να σε εξετάσω σε τίποτα άλλο.Αφού το σκέφτηκε λίγο ο άλλος, του έδωσε τα 500 ευρώ και ο εξεταστής του λέει:

- Ωραία, 1η ερώτηση. Είναι νύχτα, είσαι με το αυτοκίνητο σε ένα σκοτεινό δρόμο και βλέπεις να έρχονται δύο φώτα. Τι είναι;- Ένα αυτοκίνητο, φυσικά.- Ναι, αλλά τι αυτοκίνητο; Ford, BMW, Citroen, Renault, Opel;- Δεν μπορώ να ξέρω!- Την έχασες την ερώτηση. 2η ερώτηση. Είναι νύχτα, είσαι με το αυτοκίνητο σε ένα σκοτεινό δρόμο και βλέπεις να έρχεται ένα φως. Τι είναι;- Μια μηχανή βέβαια.- Ναι, αλλά τι μηχανή; Yamaha, Harley Davidson, Ducatti, Aprilia, Honda;- Πού να ξέρω;- Πάει και η 2η. 3η ερώτηση. Είναι νύχτα, είσαι με το αυτοκίνητο σε ένα σκοτεινό δρόμο και βλέπεις να έρχονται δύο μεγάλα φώτα. Τι είναι;- Ένα φορτηγό.- Ναι, αλλά τι φορτηγό; Volvo, Mercedes;- Πώς γίνεται να ξέρω;- Πάει και η 3η.Προσπαθώντας να συγκρατήσει το θυμό του, του λέει ο άλλος:- Να σου κάνω εγώ μια ερώτηση. Είναι νύχτα, είσαι σε ένα σκοτεινό δρόμο με τα πόδια και βλέπεις μπροστά σου ένα σπίτι με ένα κόκκινο φωτάκι. Απ' έξω είναι μια γυναίκα. Τι είναι;- Μια πόρνη, βέβαια.- Ναι, αλλά τι πόρνη; Η μητέρα σου, η γυναίκα σου, η αδερφή σου;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...