Nikosgiann Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 ενα δικο μου...το ειχα κανει σε ηλικια γυμνασιου οποτε μη κραξετε.. πως λεγεται το κουταλι που τρώμε παγωτο; κουταλι παγωτου οκ,συγνωμη δε το ξανακανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 ενα δικο μου...το ειχα κανει σε ηλικια γυμνασιου οποτε μη κραξετε.. πως λεγεται το κουταλι που τρώμε παγωτο; κουταλι παγωτου οκ,συγνωμη δε το ξανακανω Ρε φίλε το σημαντικό είναι ότι τα πας καλά με τον παρελθοντικό εαυτό σου. Εγώ ας πούμε ίσως να άλλαζα όνομα. Ντάξει γέλασα πάντως, έστω από ευγένεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 My father asked me why I make so many facebook status updates. Easy. It's so I can remember who I am. oh the irony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 ενα δικο μου...το ειχα κανει σε ηλικια γυμνασιου οποτε μη κραξετε.. πως λεγεται το κουταλι που τρώμε παγωτο; κουταλι παγωτου οκ,συγνωμη δε το ξανακανω Το θεμα ειναι να καταφερες να τελειωσες το γυμνασιο, ολα τα αλλα ερχονται δευτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 · Κρυμμένο από paredwse, 10 Απριλίου 2012 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 10 Απριλίου 2012 - Δεν έχει δοθεί λόγος Δεν ειναι ανεκδοτο αλλα σιγουρα ταιριαζει εδω! Συνδέστε για να σχολιάσετε
hackerW32 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 οοοο τι τουπε.. τα μισα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 εχω στεναχωρηθει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 πες μας ένα του δημοτικού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sabpaxa Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 παραγγελια ηταν ο τοτος στο δημοτικο κ τα φτιαξε με την αννουλαααααα................ ...............μπουρου................................... ...............μπουρου................................... ......μπουρου...............μπουρου.............. ................μπουρου....... .....................................μπουρου ....μπουρου..................................μπουρου.... ....................μπουρου.. ...........μπουρου..............μπουρου..................... μπουρου...............μπουρου............. ........μπουρου.............................................. κοιτα Αννουλλλα.............. στη ζαλατινα ειναι ακομη οποιος το ξερει καλυτερα ας το FIXAREI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 στη ζελατίνα ήταν ένα εντούρο, δάσκαλε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sabpaxa Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 στη ζελατίνα ήταν ένα εντούρο, δάσκαλε; εχω πεσει απο την καρεκλα :lol: :lol: ωραιος ο τζιμμη στουκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Τι σκατα, νομιμοποιηθηκε τελικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Τι σκατα, νομιμοποιηθηκε τελικα; το εντούρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 το εντούρο; Ποιο εντουρο, για το δρακο πανω στο ψυγειο λεω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marduc812 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Βλέπω μια κοπελλιά εδώ και 3 μήνες... όλα πήγαιναν υπέροχα μέχρι απόψε... η μαλακισμένη έβαλε κουρτίνες στο παράθυρο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.