Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλ. είναι πιο κολακευτικό για μια γυναίκα ν ακούσει από κάποιον random στο δρόμο "ωραία παπούτσια/μαλλιά" παρά "ωραίος κώλος";

Φαντάσου .. Από κάποιαν κιόλας όχι κάποιον

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ε ναι ρε γαμωτο! ισχυει :mad: ευτυχως υπαρχουν κι αλλες γυναικες στον δρομο που με σταματανε και με ρωτανε για τα παπουτσια μου. ^_^

εμμέσως μάθαμε ότι έχεις κωλαρα !!! ευγε!!

Δημοσ.

κ οτι κανει ολα τ αλλα καθημερινα εκτος των απαραιτητων 1. + 3. ??? :P :P Aααααμαζοναααα μου δεν πειραζειιιι αστους να λενε!!!

:D :P

Δημοσ.

Ο Τσακ μπορει να αντιγραψει την επικολληση.

Δημοσ.

Άμα σταματήσει άντρας γυναίκα στο δρόμο για να της πει ωραία παπούτσια, κλάφτα.

Γιατι ρε συ, μπορει να την παρει και αγκαζε να πανε μαζι να χαζεψουν βιτρινες :mrgreen:

Δημοσ.

εμμέσως μάθαμε ότι έχεις κωλαρα !!! ευγε!!

...και στην καλύτερη μέτρια παπούτσια, ανάξια σχολιασμού. mrgreen.png

Δημοσ.

Γιατι ρε συ, μπορει να την παρει και αγκαζε να πανε μαζι να χαζεψουν βιτρινες :mrgreen:

Εν τω μεταξύ αχάριστες εντελώς. Φαντάζεσαι άντρας να παραπονιέται σε forum ότι κυκλοφορεί στο δρόμο, τον σταματάνε γυναίκες στο δρόμο και αντί για τα παπούτσια του, του λένε για τον κώλο του?

Δημοσ.

Συζητούν δύο φίλοι και λέει ο ένας:

-Πολύ γαμάτο το καινούργιο σου κινητό ρε φίλε! Πόσο το πήρες;

-Το κέρδισα σε έναν αγώνα ταχύτητας.

-Σώπα ρε! Δε μου είχες πει ότι είσαι και σπρίντερ! Είσασταν πολλά άτομα στον αγώνα;

-Τρεις.

Ο ιδιοκτήτης του κινητού ένας αστυνομικός κι εγώ..

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ αχάριστες εντελώς. Φαντάζεσαι άντρας να παραπονιέται σε forum ότι κυκλοφορεί στο δρόμο, τον σταματάνε γυναίκες στο δρόμο και αντί για τα παπούτσια του, του λένε για τον κώλο του?

τωρα φανταζεσαι να περπατας στον δρομο και να σου φωναξει γυναικα "ελα αγορι μου πετα την εξω" πως θα σου φαινοταν;

Δημοσ.

τωρα φανταζεσαι να περπατας στον δρομο και να σου φωναξει γυναικα "ελα αγορι μου πετα την εξω" πως θα σου φαινοταν;

Είσαι λίγο εκτός, οφείλεις να το παραδεκτής.;ρ

Δημοσ.

Πόσες χιλιάδες απαντήσεις μου περνάνε από το μυαλό :-D

Δημοσ.

Μολων λαβέ.

Sent from my iPhone using Insomnia

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...