giorgos147 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Εντάξει, τυπικά δεν είναι λάθος, αλλά ο άνθρωπος ήταν και 60 χρονών, κι εγώ 17. Σ'όλους τυχαίνει. Ένα δικό μου, το οποίο γινόταν άθελα μου σερί για 2-3 μαθήματα, πρόσφατα μάλιστα. "Τελειώνω ιδιαίτερο. Βγαίνω από το σπίτι του καθηγητή μου και όπως μιλούσαμε καθόμουν, ενώ έβγαινα να φύγω, και σκούπιζα τα παπούτσια μου στο χαλάκι έως να τελειώσει η συζήτηση." Μετά να δεις τι μαλάκας ένιωθα.
benign Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Λοιπον αυτο εχει τιτλο : '' ηταν ολοι τους Εβραιοι''. Ο Ισαακ Λευι ειπε οτι το κεντρο του ανθρωπου ειναι η καρδια. Ο Καρλ Μαρξ ειπε οτι ειναι πιο κατω,δηλαδη η κοιλια. Ο Φρουντ ειπε ακομη πιο κατω,στα γεννητικα του οργανα. Και ο Αλμπερτ Αινσταιν ειπε οτι ολα ειναι σχετικα. Ενα χακερικο ανεκδοτο. “Hacking is like sex. You get in, you get out, and hope that you didn’t leave something that can be traced back to you.”
ikaruga24 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Νομίζω ήταν όταν τελείωσα το σχολείο, χαιρετιόμουν με έναν καθηγητή και όπως μιλάμε ο ένας πάνω στον άλλο "λοιπόν, στο καλό, να είστε καλά, καλή τύχη" κτλ, μου λέει στο τέλος: -Καλή πρόοδο. Και απαντάω: -Επίσης. Εισαι ωραιος, να πας σε κηδεια και να πεις "και στα δικα σας".
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Εισαι ωραιος, να πας σε κηδεια και να πεις "και στα δικα σας". Επίσης, "και του χρόνου!" ή "περαστικά".
alexzzz Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 True story... η μάνα μου είναι Γερμανίδα. Στα πρώτα χρόνια που ήρθε Ελλάδα, σε κάποια κηδεία άκουγε να λένε όλοι συλλυπητήρια στους συγγενείς του θανόντα... οπότε πήγε και εκείνη με την σειρά της, τους έσφιξε το χέρι και με λυπημένο βλέμμα τους είπε "Συγχαρητήρια".
slygeo87 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 True story... η μάνα μου είναι Γερμανίδα. Στα πρώτα χρόνια που ήρθε Ελλάδα, σε κάποια κηδεία άκουγε να λένε όλοι συλλυπητήρια στους συγγενείς του θανόντα... οπότε πήγε και εκείνη με την σειρά της, τους έσφιξε το χέρι και με λυπημένο βλέμμα τους είπε "Συγχαρητήρια".
insomniaK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 True story... η μάνα μου είναι Γερμανίδα. Στα πρώτα χρόνια που ήρθε Ελλάδα, σε κάποια κηδεία άκουγε να λένε όλοι συλλυπητήρια στους συγγενείς του θανόντα... οπότε πήγε και εκείνη με την σειρά της, τους έσφιξε το χέρι και με λυπημένο βλέμμα τους είπε "Συγχαρητήρια". Στα καλύτερα την πήγαινε ο σύζυγος! Εύγε για τη σωστή εκπαίδευση της...
zaoAR Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 - Πώς καταλαβαίνεις ότι ένας Πόντιος συμμετέχει σε κοκκορομαχίες; - Ρίχνει στον αγώνα μια πάπια.. - Πώς καταλαβαίνεις ότι συμμετέχουν και άλλοι Πόντιοι στον αγώνα; - Ποντάρουν στην πάπια.. - Και πώς καταλαβαίνεις ότι είναι μπλεγμένη και η Ποντιακή Μαφία; - Κερδίζει η πάπια..
insomniaK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 ξαναfixed...μπας και τελικα μπει σωστο κι ολοκληρο: "To be is to do"-Socrates "To do is to be"-Sartre "Do Be Do Be Do"-Sinatra "Scooby Dooby Do"-Scooby Do "Yaba Daba Doo!"-Fred Flintstone Τώρα ίσως να ναι ολόκληρο... Sent from my iPhone using Insomnia
Socratis_g Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 απο το χθεσινό ραδiο αρβύλα Ο Ρέμος μόλις έχει μετακομίσει στο νέο του σπίτι κάπου στη Θεσσαλονίκη. Καινούριο σπιτάκι, φρεσκοβαμμένο κλπ ναουμ και λέει να κάνει το τραπέζι στα φιλαράκια του. Ξεκινάει λοιπόν προετοιμασίες, πάει σούπερ μάρκετ, τελειώνει το μαγείρεμα, πλένεται, στολίζεται και όπα έτοιμος να υποδεχτεί τα φιλαράκια του. Περιμένοντας λοιπόν ξεκινάει να στρώνει το τραπέζι όπου αντιλαμβάνεται πως έχει ξεχάσει να πάρει πιάτα... "Ω ρε γαμώτη.." σκέφτεται..."Θα χτυπήσω στον απο κάτω να με δανείσει μερικά.." πάει λοιπόν στον κάτω, ο οποίος όμως είχε μόνο πλαστικά.. Τι να κάνει ο Ρέμος, τα πήρε με την προϋπόθεση να τα επιστρέψει την επομένη μιας και τα χρειαζόταν ο γείτονας... Την άλλη μέρα, αφού φάγανε, ηπιανε και το γλεντήσαμε λέει ο Ρέμος να επιστρέψει τα πιάτα. Πάει στον νιπτήρα και τι να δει, σχεδόν όλα τα πιάτα κομμένα στη μέση... Τι να κάνει κι αυτός, τα παίρνει και πάει και χτυπάει το κουδούνι του γείτονα.. -Καλησπέρα, έφερα τα πιάτα σας! Τα βλέπει ο γείτονας και λέει γεμάτος εκνευρισμό... -Καλά ρε Ρέμο, τι είναι αυτά; -Ε, δεν καταλαβαίνεται;; Κομμένα πιάτα δανεικά.
DrLo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 απο το χθεσινό ραδiο αρβύλα Ο Ρέμος μόλις έχει μετακομίσει στο νέο του σπίτι κάπου στη Θεσσαλονίκη. Καινούριο σπιτάκι, φρεσκοβαμμένο κλπ ναουμ και λέει να κάνει το τραπέζι στα φιλαράκια του. Ξεκινάει λοιπόν προετοιμασίες, πάει σούπερ μάρκετ, τελειώνει το μαγείρεμα, πλένεται, στολίζεται και όπα έτοιμος να υποδεχτεί τα φιλαράκια του. Περιμένοντας λοιπόν ξεκινάει να στρώνει το τραπέζι όπου αντιλαμβάνεται πως έχει ξεχάσει να πάρει πιάτα... "Ω ρε γαμώτη.." σκέφτεται..."Θα χτυπήσω στον απο κάτω να με δανείσει μερικά.." πάει λοιπόν στον κάτω, ο οποίος όμως είχε μόνο πλαστικά.. Τι να κάνει ο Ρέμος, τα πήρε με την προϋπόθεση να τα επιστρέψει την επομένη μιας και τα χρειαζόταν ο γείτονας... Την άλλη μέρα, αφού φάγανε, ηπιανε και το γλεντήσαμε λέει ο Ρέμος να επιστρέψει τα πιάτα. Πάει στον νιπτήρα και τι να δει, σχεδόν όλα τα πιάτα κομμένα στη μέση... Τι να κάνει κι αυτός, τα παίρνει και πάει και χτυπάει το κουδούνι του γείτονα.. -Καλησπέρα, έφερα τα πιάτα σας! Τα βλέπει ο γείτονας και λέει γεμάτος εκνευρισμό... -Καλά ρε Ρέμο, τι είναι αυτά; -Ε, δεν καταλαβαίνεται;; Κομμένα πιάτα δανεικά. Καλό αλλά μύριζε η ατάκα από πολύ νωρίς
SIZAR64 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μία μέρα η σύζυγος ενώ καθάριζε κάτω από το κρεβάτι βρήκε ένα μικρό κουτί. Περίεργη το άνοιξε και βρήκε 3 αυγά και 10.000 ευρώ. Λίγο καχύποπτη, ρωτάει τον άνδρα της, με τον οποίο ήταν 25 χρόνια παντρεμένοι, για το κουτί: - Α, αυτό, λέει ο άνδρας της. Κάθε φορά που σε κεράτωνα έβαζα ένα αυγό στο κουτί. Η Μαρία στεναχωρήθηκε, αλλά σκέφτηκε ότι 3 απιστίες σε 25 χρόνια γάμου δεν ήταν και τόσο πολύ: - Και τι είναι τα 10.000 ευρώ; ρωτάει ξανά. - Α, κάθε φορά που μάζευα 12 αυγά, τα πούλαγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
xlapacas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Καλό αλλά μύριζε η ατάκα από πολύ νωρίς απο κατω προς τα πανω τα διαβαζεις και τα καταλαβαινεις τοσο νωρις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.