Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Τζάνκι στα εντελώς χαμένα: "Δώσε μου ένα εισιτήριο, να πάρω δυο τσιγάρα που έχω τρεις μέρες να φάω..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Αντίστοιχο: "Μήπως έχεις ένα ευρώ γιατί με κλέψαν 2 πρεζάκια εδώ πιο κάτω;" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
le Gaulois57 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μεθ+φαινοθειαζίνη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marduc812 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Αυτό είναι από συζήτηση που με είπε ένας φίλος δεν ξέρω κατά πόσο είναι αληθινή αλλά είναι αστεία! Είναι αυτός και έρχεται ενα πρεζάκι και οτυ λέει" Φιλαράκι μου δίνεις 2 ευρώ να πάρω να φάω τίποτα;" του λέει ο δικός μου "Να φας θες η να πάρεις την πρέζα σου;" -Να φάω θέλω ρε φιλαράκι! -Δεν σε πιστεύω την πρέζα σου θες! -Όχι ρε φιλαράκι αληθεια να φάω θέλω! -Δεν σου δίνω λεφτά να πάρεις ναρκωτικά και εκνευρίστηκε το πρεζάκι και βγάζει την ένεση και του λέει φωναχτα! -ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΡΕΖΑ! ΠΡΕΖΑ ΕΧΩ! ΝΑ ΦΑΩ ΘΕΛΩ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 ξαναfixed...μπας και τελικα μπει σωστο κι ολοκληρο: "To be is to do"-Socrates "To do is to be"-Sartre "Do Be Do Be Do"-Sinatra "Scooby Dooby Do"-Scooby Do "Yaba Daba Doo!"-Fred Flintstone επιτελους καποιος το εγραψε ολοκληρο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Αγαπητοί 3874928942977880 τεμπέληδες.... είμαι σίγουρoς πως δε διάβασατε τον αριθμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Ρωτάει ο Άγγλος τον Γερμανό: - Πήρατε αύξηση φέτος; - Πήραμε! - Και τι τα έκανες; - Ε να, αγόρασα ένα σπίτι στις Άλπεις. - Και τα υπόλοιπα; - Με τα υπόλοιπα αγόρασα μια Porsche 911 Carrera. Ρωτάει ο Γερμανός τον Γάλλο: - Πήρατε αύξηση φέτος; - Πήραμε! - Και τι τα έκανες; - Ε να, αγόρασα για την κόρη μου ένα διαμέρισμα στις Κάννες. - Και τα υπόλοιπα; - Με τα υπόλοιπα αγόρασα ένα Audi A6 Avant. Ρωτάει ο Γάλλος τον Έλληνα: - Πήρατε αύξηση φέτος; - Πήραμε! - Και τι τα έκανες; - Ε να, αγόρασα ένα παπάκι 125 cc. - Και τα υπόλοιπα; - Τα υπόλοιπα τα έβαλε η μάνα μου...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Διαχρονικό ανέκδοτο... το θυμάμαι με τον Χριστοδουλόπουλο aka μπετατζή στον μΠΑΟΚ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Ακολουθουνε τα πιο @&%£$®©¢¥¤ ανεκδοτα που μπορουσα να βρω Γιατι η Αννουλα σκοτωσε τους γονεις της; A: Για να παει εκδρομη με το ορφανοτροφειο. Q: Γιατι σκοτωσε και το θειο και τη θεια της; A: Για να παρει και τα ξαδερφια της μαζι. Q: Γιατι λυπηθηκε και αρχισε να κλαιει; A: Γιατι η εκδρομη τελικα αναβληθηκε. Q: Τι ειπε στους δικαστες; A: "Λυπηθειτε με ,ειμαι ορφανη Η μικρή Αννούλα είναι εκ γεννετής τυφλή. 16 χρονών πια, έρχονται οι γονείς της μια μέρα και της λένε: "Μικρή μας Αννούλα, το νέο θαύμα της επιστήμης είναι μια αλοιφή. Την βάζεις το βράδυ πριν κοιμηθείς και το πρωί που θα σηκωθείς και πλυθείς μπορείς να δεις τον ήλιο τους φίλους σου τα παιδάκια να παίξεις." "Μαμά, μπαμπά! Σας παρακαλώ, θα μου πάρετε αυτή την αλοιφή να την βάλω το βράδυ πριν κοιμηθώ και το πρωί που θα ξυπνήσω να μπορώ να δω τον ήλιο τους φίλους μου τα παιδάκια να παίξω;" "Βεβαίως μικρή μας Αννούλα" Το βράδυ έρχονται οι γονείς της, της δίνουν την αλοιφή και της λένε: "Ορίστε μικρή μας Αννούλα. Βάλε τώρα την αλοιφή και το πρωί που σηκώνεσαι μπορείς να δεις τον ήλιο τους φίλους σου τα παιδάκια να παίξεις." Βάζει η μικρή Αννούλα την αλοιφή και πάει για ύπνο. Ύπνος όμως δεν την κολάει γιατί έχει πολύ άγχος. Γιατί από την άλλη μέρα που θα σηκωθεί και θα πλυθεί θα μπορεί να δει τον ήλιο, τους φίλους της, τα παιδάκια, να παίξει. Έρχονται οι γονείς της το πρωί, την σηκώνουν, την βάζουν μπροστά στο νεροχύτη, ανοίγουν τη βρύση και της λένε. "Μικρή μας Αννούλα, ΠΛΥΣΟΥ! ΠΛΥΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ,ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ!!!!" Πλένεται η μικρή Αννούλα. Πλένεται. "Μα... δε μπορώ να δω τίποτα..." "Πρωταπριλιά!!" Συγχωρέστε με! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marduc812 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Γιατι η μικρη Αννουλα γυρναει γυρω-γυρω απο το τραπεζι; Γιατι ο πατερας της της καρφωσε μονο το ενα χερι! Και γιατί σταμάτησε; Της κάρφωσαν και το άλλο! Και η παραλαγή! Και γιατί σταμάτησε; γιατι εκανε φασαρια και της εβαλανε τσιμεντο στα ποδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Αγαπημένο από Αννούλα: -Μαμά: Αννούλα τι κάνεις εκεί; -Αννούλα: Διαβάζω για τις πανελλήνιες μαμά κτλ κτλ κτλ -Μαμά: Τι τα θες τα πανεπιστήμια, αφού έχεις καρκίνο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Στρατιώτες: «Πες του να μας πει πού έκρυψε τις λίρες!» Διερμηνέας: «Να πεις πού έκρυψες τις λίρες!» Χωρικός: «Δεν θα πω» Διερμηνέας: «Δεν θα πει» Στρατιώτες: «Πες του να μας το πει αμέσως, γιατί θα βιάσουμε την γυναίκα του!» Διερμηνέας: «Να πεις, γιατί θα βιάσουν την γυναίκα σου!» Χωρικός: «Δεν θα πω» Διερμηνέας: «Δεν θα πει» Στρατιώτες: «Πες του να μας το πει αμέσως, γιατί θα σφάξουμε τα παιδιά του!» Διερμηνέας: «Να πεις, γιατί θα σφάξουν τα παιδιά σου!» Χωρικός: «Δεν θα πω» Διερμηνέας: «Δεν θα πει» Στρατιώτες: «Πες του να μας το πει αμέσως, γιατί θα τον σκοτώσουμε εδώ και τώρα!» Διερμηνέας: «Να πεις, γιατί θα σε σκοτώσουν εδώ και τώρα!» Χωρικός: «Καλά... είναι πίσω από την αποθήκη» Διερμηνέας: «Δεν θα πει»... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 από ποιά ταινία ήταν αυτό; ή ήταν σκετς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δέν ξερω απο που βγηκε... Ειναι ενας αστειος διαλογος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 ναι, το 'χω δει κάπου γι αυτό ρωτάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.