hackerW32 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 στο λύκειο επιστρέφαμε σπίτι με την κολλητή κι έτσι όπως ανηφορίζαμε, βλέπω στο δρόμο μια κομμένη ουρά, είχα μείνει τόσο μαλάκας και άναυδη από το θέαμα που λέω στη φίλη μου.. η γατα μιας ουράς! κι επειδή ήμουν ακόμα σε φάση να σκέφτόμαι αυτό που είδα δεν κατάλαβα το σαρδάμ, ακόμα κι όταν η φίλη μου επανέλλαβε.. ναι, η γάτα μιας ουράς; την είδες;;; επέμενα εγώ η γάτα μιας ουράς;;; μου λέει... αχαχααχαα ουτε εγω το προσεξα αμα δεν εγραφες την λεξη σαρδαμ δεν θα το εβλεπα.. σορρυ που θα μας βγαλω offtopic αλλα.. ο τσακ νορρις ξέρει τον ανιψιό της θείας λειτουργίας. ο τσακ νορρις βλεπει κανονικα alter. ο τσακ νορρις ειπε Κουνγκ φου και ο Κουνγκ εσβισε. Ο Τσακ Νόρις ξέρει ποιός είναι ο πορτιέρης του Club sandwish Ο ΤΖΑΚ ΝΟΡΡΙΣ ΦΩΝΑΞΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΓΥΡΙΣΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
australis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Το γυρισαμε σε προσωπικες αστειες καταστασεις.... να παραθεσω και εγω δικη μου. Στη διαρκεια συζητησης στην εταιρεια, εδω στην Αυστραλια, παιρνω το λογο και αρχιζω την τοποθετηση μου σε αψογα ... Ελληνικα. Μιλαω για 2-3 λεπτα, ευγενεστατοι οι υπολοιποι δεν λενε τιποτα και εγω αναρωτιεμαι πως καταφερα να τους αποσβολωσω ολους- δεν ειχα πει και κατι βαθεια φιλοσοφημενο δα.... Τελικα, ο προϊσταμενος μου λεει "φαινεται οτι ειναι πολυ ενδιαφεροντα οσα λες. Θα σε πειραζε να τα μεταφρασεις στα αγγλικα γιατι δεν ξερουμε ολοι Ελληνικα;" και γινεται ο χαμος απο τα γελια. Το χειροτερο ηταν οτι και παλι δεν αντιληφθηκα αμεσως τι ειχε γινει και τον κοιτουσα απορημενος προσπαθοντας να καταλαβω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 εγω το πιο ωραιο σαρδαμ το ειχα ακουσει σε ενα αρτοποιειο,απο ενα μεσηλικα ενω αγοραζε ψωμι: -μισο κιλο ψ.λη παρακαλω. ο καημενος εγινε κατακοκκινος μολις καταλαβε την γκαφα του,αρχισε αμεσως τα συγνωμη ενω γελαγανε οι υπολοιποι πελατες που ηταν στο καταστημα. θα μου πεις τωρα τι μ,τι λ,διπλανα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Mία ξανθιά οδηγεί το αυτοκίνητό της και την σταματάει μία τροχονόμος, επίσης ξανθιά. - Το δίπλωμά σας παρακαλώ, της λέει η τροχονόμος. Η ξανθιά οδηγός σαστισμένη, αρχίζει να ψάχνει στην τσάντα της και ρωτά την τροχονόμο. - Πώς είναι αυτό το δίπλωμα; Δεν το βρίσκω. - Είναι ροζ, τετράγωνο και έχει την φωτογραφία σας επάνω, της αποκρίνεται η ξανθιά τροχονόμος. Η ξανθιά οδηγός ξανακοιτάει την τσάντα της και βγάζει ένα τετράγωνο ροζ καθρεφτάκι και κοιτάζεται καλά σε αυτό. - Ορίστε το δίπλωμά μου λέει και το δίνει στην τροχονόμο. Η τροχονόμος το παίρνει, κοιτάζεται καλά σε αυτό, της το ξαναδίνει πίσω και της λέει… - Μπορείτε να φύγετε, δεν ήξερα ότι είστε αστυνομικός!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Τι ζει στον λαβύρινθο και πηγαίνει κάθε Kυριακή στο Kαραϊσκάκη; O Mηνόγαυρος. Πως λέγεται στα Γιουγκοσλάβικα η πορτοκαλάδα; Iβιτς. Πως λέγεται ο καρχαρίας του γλυκού νερού; Zαχαρίας. Τι είναι αυτό που όταν εκραγεί γεμίζει τα πάντα σκατά; Το Hχεστειο.. Πως λέγεται αυτός που γαμάει τις κότες; Kόκκορας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δυο φιλενάδες λούγκρες αποφασίζουν να κάνουν νηστεία τη Σαρακοστή. "Να κάνουμε νηστεία και από το σεξ" λέει η μία, συμφωνεί και η άλλη. Σε μία εβδομάδα συναντιούνται, αλλά η δεύτερη είναι αγκαζέ με δύο ναύτες. - "Μωρή δεν είπαμε να κάνουμε νηστεία από το σεξ;" αγανακτεί η πρώτη. - "Μα αυτά είναι θαλασσινά, μωρή κουλή! Δεν πιάνονται!" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 - Τι περιμένει μία ξανθιά στην κορυφή ενός βουνού; - Το ψωλόκρυο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marduc812 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Είναι ένα παιδάκι με τον μπαμπά του στο αυτοκίνητο. Ο μπαμπάς περνάει με κόκκινο και γυρνάει κάποιος από ένα αμάξι και του λέει: - Τι κάνεις ρε μουνί;; Παιδι: Μπαμπά, σε είπε μουνί! Μπαμπας: Τι είναι αυτά που λες παιδάκι μου, Χωνί με είπε! Παιδι: Μπαμπά, Τι είναι Χωνί; Μπαμπας: Είναι ένα πράγμα που το χρησιμοποιούμε για να βάλουμε σε ένα μπουκάλι λάδι.. Παιδι: Μπαμπά, Τι είναι λάδι; Μπαμπας: Λάδι είναι ο χυμός ενός φυτού που λέγεται ελιά. Παιδι: Μπαμπά, τι είναι ελιά; Μπαμπας: Ελιά είναι ένα δέντρο που φυτρώνει στη γη. Παιδι: Μπαμπά, τι είναι γη; Μπαμπας: Καλά, καλά, μουνί με είπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Με ένα γραμμάριο Φαίρη Ούλτρα πλένεις 100 πιάτα... Με ένα γραμμάριο κόκα πλένεις 100 πιάτα, σκουπίζεις, σφουγγαρίζεις, μαγειρεύεις, κουρεύεις το γκαζόν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Αυτό το google σαν απατημενη γκομενα κάνει, μην προλάβεις να τελειώσεις μια πρόταση αμέσως ν' αρχίσει τις υποθέσεις... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Wikipedia: Εγώ ξέρω τα πάντα! Google: Εγώ έχω τα πάντα! Internet: Χωρίς εμένα δεν έχετε αξία! Ρεύμα: Σοβαρά;; Άνθρωπος: Τι λέτε ρε; Θεός: Εσύ τι μιλάς; Chuck Norris: Έγινε κάτι;!; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 ------------ Ένας αγρότης είναι ξαπλωμένος στο κρεββάτι με τη γυναίκα του. Της πιάνει τα στήθη και της λέει: <a href="http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=1984531914520624760" name="more" style="background-color: white; font-family: Arial, Tahoma, Helvetica, FreeSans, sans-serif; font-size: 15px; line-height: 20px;"> -Μωρό μου, αν αυτοί οι μαστοί έβγαζαν γάλα... θα μπορούσαμε να διώξουμε την αγελάδα μας. Μετά, πιάνει την γνωστή... τοποθεσία... πολύ πιο κάτω και σχολιάζει... -Αν αγάπη μου αυτό το πράγμα έβγαζε... αβγά... θα μπορούσαμε να διώξουμε τις... κότες μας. Αυτη του πιάνει το... γνωστό και μη εξαιρετέο... όργανο και λέει: -Καλά τώρα... και εσύ χρυσέ μου... αν μπορούσες να κάνεις αυτό το πράγμα να σηκωθεί, θα μπορούσαμε να... διώξουμε τον... αδελφό σου!!! --- ωωωω τι τουπε, τα μισά να μουλεγε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Κάποτε με 100 δραχμές, μπαίναμε σε ένα σουπερ μαρκετ κ παίρναμε: - 5 στυλό - 2 κρουασάν - 2 κοκα κολες - 4 μολύβια - 3 γόμες τώρα...... έβαλαν κάμερες ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Της πιάνει τα στήθη και της λέει: <a href="http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=1984531914520624760" name="more" style="background-color: white; font-family: Arial, Tahoma, Helvetica, FreeSans, sans-serif; font-size: 15px; line-height: 20px;"> Όχι ρε μαλάκα! Και αυτή πώς αντέδρασε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugata Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Όχι ρε μαλάκα! Και αυτή πώς αντέδρασε; Θεούλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.