Tzimmys Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δυο Σκοτσέζοι χάνονται στις Αλπεις. Ξεκινούν διάφοροι φορείς προσπάθεια να τους βρουν. Μετά από αρκετές μέρες τους εντοπίζουν σε κάποιο καταφύγιο. Φτάνουν και χτυπούν την πόρτα: Ανοίξτε, Ερυθρός Σταυρός. Και ακούγεται μια αδύναμη φωνή από μέσα: - Δώσαμε, δώσαμε... Δυο Εβραίοι, γυρνάνε σπίτι τους το βράδυ. Περνώντας από ένα σοκάκι, πετάγεται ο ληστής με ένα μαχαίρι -Ελάτε παιδιά, ξηλωθείτε, γράγορα!!! Οπότε γυρνάει ο ένας και λέει στον άλλο -Ρε!! Δε σου χρωστάω 200 ευρώ? Πάρτα ρε φίλε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apd453 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Μια γιαγιά ίσα με 90 χρόνων περπατά στο δρόμο και ξάφνου βρίσκει ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό στο δρόμο. Σκύβει το σηκώνει και κοιτάζοντας το αρχίζει να μονολογεί: "απα πα πα πα ….. η σημερινή νεολαία" Το ξανακοιτάει. "Τσ, τσ, τσ, τσ, ...... η σημερινή νεολαία" Ξαναμανα το κοιτάει. "πφφφφφ.... η σημερινή νεολαία" αφήνει πάντα το καλύτερο. Γεια μααααας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dynamikhgynaika Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Το ξέρατε ότι ο Τοτός είναι Ιταλός; Εγώ χθές το άκουσα στην τηλεόραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marduc812 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Μια γιαγιά ίσα με 90 χρόνων περπατά στο δρόμο και ξάφνου βρίσκει ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό στο δρόμο. Σκύβει το σηκώνει και κοιτάζοντας το αρχίζει να μονολογεί: "απα πα πα πα ….. η σημερινή νεολαία" Το ξανακοιτάει. "Τσ, τσ, τσ, τσ, ...... η σημερινή νεολαία" Ξαναμανα το κοιτάει. "πφφφφφ.... η σημερινή νεολαία" το βάζει στο στόμα και σλούπ ρουφάειτο "περιεχόμενο" με δύναμη και λέει:Τα καλύτερα πετάν! Ο Ιταλός της παρέας: -Χθες βράδυ όταν κάναμε έρωτα με τη γυναίκα μου, της έτριψα το κορμί με αρωματικό λάδι πρώτα. Μετά κάναμε παθιασμένο σεξ! Φώναζε για πέντε λεπτά όταν τελείωνε… -Εμείς, όταν κάναμε έρωτα, είπε ο Γάλλος, έτριψα το κορμί της ολόκληρο με αρωματικό βούτυρο… Μετά κάναμε παθιασμένο σεξ κι όταν τελείωνε φώναζε για δεκαπέντε λεπτά… Και ο Έλληνας της παρέας: -Εμείς όταν κάναμε έρωτα χθες, άλειψα όλο της το κορμί με τριμμένη σοκολάτα Μετά το τέλος του παθιασμένου σεξ μας, φώναζε για τρεις ώρες!! Οι άλλοι δυο απόρησαν: -Καλά, τι μπορεί να έκανες και φώναζε για τρεις ώρες; -Σκούπισα τα χέρια μου στις κουρτίνες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Μια γιαγιά ίσα με 90 χρόνων περπατά στο δρόμο και ξάφνου βρίσκει ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό στο δρόμο. Σκύβει το σηκώνει και κοιτάζοντας το αρχίζει να μονολογεί: "απα πα πα πα ….. η σημερινή νεολαία" Το ξανακοιτάει. "Τσ, τσ, τσ, τσ, ...... η σημερινή νεολαία" Ξαναμανα το κοιτάει. "πφφφφφ.... η σημερινή νεολαία" αφήνει πάντα το καλύτερο. Γεια μααααας Να καείς στην κόλαση.Έτρωγα. Edit:Και το fix από πάνω.Ψόφος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Το ξέρατε ότι ο Τοτός είναι Ιταλός; Εγώ χθές το άκουσα στην τηλεόραση. σοβαρα; εδω εχουν βγει και ιταλικες ταινιες με τον Τοτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 σοβαρα; εδω εχουν βγει και ιταλικες ταινιες με τον Τοτο... Αν αναφέρεσαι σ' εκείνες με τον Alvaro Vitali, o "ήρωας" λέγεται Μπόμπος... (αχ, αυτές οι ...απύθμενες γνώσεις μου! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marduc812 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 - Ποιό είναι το αγαπημένο γλυκό των gay; - Ο μπακλαβάς. Γιατί έχει το Μπακ το Λαβ και το Ας (back-love-us/ash) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Πολυ πικάντικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 - Ποιό είναι το αγαπημένο γλυκό των gay; - Ο μπακλαβάς. Γιατί έχει το Μπακ το Λαβ και το Ας (back-love-us/ash) Μάλλον το ass γουστάρουν, πάντως, ε; Αυτό μου θύμισε το άλλο που έλεγε ποιος είναι ο αγαπημένος επιχειρηματίας των Άγγλων. Ο Κοντομηνάς (condom-in-ass)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thisamenis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μάλλον το ass γουστάρουν, πάντως, ε; Αυτό μου θύμισε το άλλο που έλεγε ποιος είναι ο αγαπημένος επιχειρηματίας των Άγγλων. Ο Κοντομηνάς (condom-in-ass)! εμένα μου θύμησε ένα δικό μου λίγο αποτυχημένο βέβαια: το αγαπημένο λαχανικό των gay αιμομηκτών ---> bro-kolo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Αν αναφέρεσαι σ' εκείνες με τον Alvaro Vitali, o "ήρωας" λέγεται Μπόμπος... (αχ, αυτές οι ...απύθμενες γνώσεις μου! ) ναι τον ξερω αυτον αλλα εννοουσα τον αλλο τον ψηλο,τον ασπρομαλλη,που ειχε παιξει και σε μια κλασικη,ιταλικη,ασπρομαυρη ταινια που εκανε τον κλεφτη με κατι αλλους. αυτον εδω: http://en.wikipedia.org/wiki/Tot%C3%B2 του οποιου το καλλιτεχνικο ονομα ειναι Τοτος,το οποιο και αποτελουσε τον τιτλο στις περισσοτερες ταινιες του. δεν ξερω αν υπαρχει σχεση με τα γνωστα ανεκδοτα.τεσπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marduc812 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Kάποια στιγμή ο Τοτός μπαίνει απότομα, χωρίς να χτυπήσει, στο δωμάτιο των γονιών του και βλέπει τον πατέρα του στην άκρη του κρεβατιού να προσπαθεί να βάλει ένα προφυλακτικό. Ο πατέρας του τρομάζει, ντρέπεται και για να κάνει ότι, δήθεν, δεν τρέχει τίποτα, γλιστράει γρήγορα απ το κρεβάτι και κάνει ότι, δήθεν, ψάχνει κάτω απ το κρεβάτι. Αλλά ο Τοτός απτόητος...... - Τι κάνεις εκεί μπαμπά; - Να μωρέ, αποκρίνεται ο δικός του,...νο.. νομίζω ότι είδα ένα ποντίκι και ήθελα να... - Τι να το γαμήσεις;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Question: Where can I learn the skyrim dovah language, and daedric too? Answer: In the complete opposite direction of a vagina. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μπαίνει ένας τύπος σε ένα Pet Shop: - Γειά σας, θέλω να αγοράσω ενα παράξενο ζώο.. - Ε, έχουμε έναν παπαγάλο που μιλάει ελληνικά, του λέει ο υπάλληλος. - Ναι, σιγά, αυτό το έχουν όλοι.. εγώ σου λέω θέλω κάτι το παράξενο. - Εεε, έχουμε και μια σαρανταποδαρούσα που μιλάει ελληνικά(!) - Σοβαρά μιλας; Αυτό μάλιστα, είναι παράξενο ζώο, λεει ο τύπος, θα την πάρω. Την αγοράζει τέλος πάντων, πάει σπίτι, την βάζει σε μια γυάλα, βάζει νερό, φαγητό, και αλλα διάφορα και πάει και αράζει. Σε κάποια φάση τον παίρνει τηλέφωνο ένας φίλος του και κανονίζουν να πάνε για μπύρες. Οπότε εκεί που ετοιμαζόταν ο τύπος, σκέφτεται να δοκιμάσει την "καινούρια αγορά" που έκανε και γυρνάει στην σαρανταποδαρούσα και της λέει: - Θα πάω για μπύρες, θα 'ρθεις;;; Τίποτα η σαρανταποδαρούσα. Μετά απο λίγο, ξανά: - Θα πάω για μπύρες, θα 'ρθεις;;; Ξανά, τίποτα η σαρανταποδαρούσα. Περνάει λίγη ώρα ακόμα, και της ξαναλέει: - Θα πάω για μπύρες, θα 'ρθεις;;; Ξανά, τίποτα η σαρανταποδαρούσα. Με τα πολλά αφού έχει ετοιμαστεί και είναι με το κλειδί στο χέρι, ξαναγυρνάει στη σαρανταποδαρούσα και της ξαναλέει: - Θα πάω για μπύρες, θα 'ρθεις;;; Και η σαρανταποδαρούσα: - Σ'ΑΚΟΥΣΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝΩ!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.