Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Παύλος? i sense so much fail... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ το ξέρω αλλιώς..φτάνει και στον Ιούδα "μήπως εγώ κύριε;" Βάζει ο τζίζας τα χέρια στη μέση και του κάνει ειρωνικά.."μήπως εγώ..μήπως εγώ.." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 έτσι ε; πάρτε κι αυτό τότε: Στον μυστικό δείπνο Στο τραπέζι υπήρχαν ψωμί κρασί και ένα ψητό κοτόπουλο. Ο Πέτρος ανυπόμονος του λέει: - Άντε ρε Χριστέ πεινάμε! ευλόγησε το κοτόπουλο να το φάμε . - Πέτρο μην είσαι ανυπόμονος και αγενής! Περίμενε να καθίσουν και οι υπόλοιποι, του λέει ο Χριστός. Ο Πέτρος δεν άντεξε και σε μια ανύποπτη στιγμή αρπάζει το ένα μπούτι στα κρυφά. Όταν ο Χριστός καταλαβαίνει ότι λείπει το ένα πόδι ρωτάει το Πέτρο ... - Πέτρο πού είναι το άλλο μπούτι; - Ε...να...αυτή...η ράτσα έχει μόνο ένα πόδι... κατάλαβες; Ο Χριστός κατάλαβε τι έγινε αλλά δεν είπε τίποτα. Την επόμενη μέρα καθώς ο Χριστός βάδιζε ο Πέτρος βλέπει μια κότα που κοιμότανε, όπως όλα τα πτηνά, στο ένα πόδι. Πηγαίνει λοιπόν στον Χριστό και του λέει: - Κοίτα εκεί Χριστέ... την βλέπεις αυτήν την κότα με το ένα πόδι; Είναι ίδια ράτσα με αυτήν που φάγαμε 'χθές! - Έτσι ε; Τα παίρνει ο Χριστός και πάει κοντά στην κότα κουνώντας τα χέρια και φωνάζει ξουτ-ξουτ... Όπως ήταν φυσικό η κότα ξύπνησε και το έβαλε στα πόδια. Με το που το βλέπει αυτό ο Πέτρος κολλάει λίγο και μετά γυρνάει στον Χριστό και του λέει: - Α, ρε Χριστέ με τα θαύματα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Πολυ γελιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Ο Τοτός στον καθηγητή. - Κύριε, αν δεν περάσω το μάθημα θα πέσω στη θάλασσα να πνίγω! Καθηγητής. - Δεν πειράζει παιδί μου, τα κούτσουρα επιπλέουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Ο Τοτός στον καθηγητή. - Κύριε, αν δεν περάσω το μάθημα θα πέσω στη θάλασσα να πνίγω! Καθηγητής. - Δεν πειράζει παιδί μου, τα κούτσουρα επιπλέουν. Πωπω! Αυτό πρέπει να το είχα ακούσει στην Δ' Δημοτικού! Αγόρια, ιππότες, κορίτσια μαύρες κότες και έτσι λέμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Kαταργούνται λόγω μνημονίου 1. Καταργείται η φράση αγανακτισμένου γείτονα “Θα κάνετε ησυχία να κοιμηθούμε, δουλεύουμε αύριο” (σιγά να μην δουλεύετε από αύριο). 2. Κατά συνέπεια καταργείται και η συνώνυμη έκφραση “Τελειώνετε κυρία μου, έχουμε και δουλειές” (δεν έχετε είπαμε). … … … 3. Μη ορθή θεωρείται επίσης και η έκφραση “Μια δουλειά σε βάλαμε να κάνεις” (Μία; αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ…….!!!). 4. Καταργείται πλέον το σύνθημα “Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο” (Βρες εσύ πελάτη και μετά δώσε του και δίκιο). 5. Καταργείται από τα σχολεία το μάθημα του Επαγγελματικού Προσανατολισμού (εκτός και αν το διατηρήσουμε, έτσι ρε παιδί μου, για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις). 6. Πλέον από το Δημοτικό, η δημιουργία προτάσεων θα αξιολογείται μόνο ως προς την ορθογραφία και τη γραμματική. (η σύνταξη είναι πλέον ανύπαρκτος όρος). 7. Η φράση “εθελοντική εργασία” θεωρείτε πλέον πλεονασμός. Ο όρος “εργασία” από μόνος του, αρκεί για να αποδώσει το ίδιο νόημα. 8. Τέλος, έπειτα και από σύμφωνη γνώμη της Εταιρίας Προστασίας του Παιδιού και του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, στην κατηγορία της Κακοποίησης Ανηλίκου συμπεριλαμβάνεται και η ερώτηση προς μικρά παιδιά “Εσύ, τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;” Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marduc812 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δυο Σκοτσέζοι χάνονται στις Αλπεις. Ξεκινούν διάφοροι φορείς προσπάθεια να τους βρουν. Μετά από αρκετές μέρες τους εντοπίζουν σε κάποιο καταφύγιο. Φτάνουν και χτυπούν την πόρτα: Ανοίξτε, Ερυθρός Σταυρός. Και ακούγεται μια αδύναμη φωνή από μέσα: - Δώσαμε, δώσαμε... ------------------------------------------------------------------------ Ηταν ενας Γαλλος, ενας Ελληνας, κι ενας Αλβανος μεσα σε ενα αεροπλανο Λέει ο Γάλλος - Τώρα περνάμε πάνω από τη Γαλλία . - Που το ξέρεις ; τον ρωτάν οι άλλοι δυο . - Έβγαλα έξω το χέρι μου και ακούμπησα τον Πύργο του Αιφελ . Μετά από λίγη ώρα λέει ο Έλληνας : - Τώρα περνάμε πάνω από την Ελλάδα . - Που το ξέρεις ; τον ρωτάνε . - Έβγαλα έξω το χέρι μου και ακούμπησα τον Παρθενώνα . Έπειτα από λίγο τους λέει και ο Αλβανός : - Τώρα πετάμε πάνω από την Αλβανία . - Πού το ξέρεις ; τον ρωτάνε . -Έβγαλα έξω το χέρι μου και μου έκλεψαν το ρολόι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Ξεχασες το "Ηταν ενας Γαλλος, ενας Ελληνας, κι ενας Αλβανος μεσα σε ενα αεροπλανο..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marduc812 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Ξεχασες το "Ηταν ενας Γαλλος, ενας Ελληνας, κι ενας Αλβανος μεσα σε ενα αεροπλανο..." Copy paste! Τo διόρθωσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioudiver Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 ------------------------------------------------------------------------ Ηταν ενας Γαλλος, ενας Ελληνας, κι ενας Αλβανος μεσα σε ενα αεροπλανο Λέει ο Γάλλος - Τώρα περνάμε πάνω από τη Γαλλία . - Που το ξέρεις ; τον ρωτάν οι άλλοι δυο . - Έβγαλα έξω το χέρι μου και ακούμπησα τον Πύργο του Αιφελ . Μετά από λίγη ώρα λέει ο Έλληνας : - Τώρα περνάμε πάνω από την Ελλάδα . - Που το ξέρεις ; τον ρωτάνε . - Έβγαλα έξω το χέρι μου και το φορολόγησαν. Έπειτα από λίγο τους λέει και ο Αλβανός : - Τώρα πετάμε πάνω από την Αλβανία . - Πού το ξέρεις ; τον ρωτάνε . -Έβγαλα έξω το χέρι μου και μου έκλεψαν το ρολόι νταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 >>Λέει η πρώτη ξανθιά στην δεύτερη: >>-Εγώ θα πάω στο φεγγάρι.." >>Λέει η δεύτερη: >>-Και εγώ θα πάω στον ήλιο.." >>Λέει η πρώτη: >>... -"Helloo, ο ήλιος καίει." >>Και απαντάει η δεύτερη: >>- "Helloo, ΘΑ ΠΑΩ ΒΡΑΔΥ!!! Συζητούν δυο ξανθιές... -Ρε συ... τι είναι το στοματικό διάλυμα; -Έλα ρε συ, δεν ξέρεις... όλα εγώ θα σου τα μαθαίνω; Το στοματικό "διάλειμμα" είναι το χρονικό διάστημα ανάμεσα σε δυο πίπες... >>Ένας παππούς 90 χρονών πάει στο γιατρό... >>- Είμαι παντρεμένος με μια 25χρονη και είναι και έγκυος. Μου ετοιμάζει παιδί... >>Ο γιατρός >>- Να σας πω μια ιστορία.. Ήταν ένας φίλος μου κυνηγός, ..ο οποίος αντί να πάρει το όπλο του, πήρε κατά λάθος την ομπρέλα. περπατούσε στο δάσος οταν ξαφνικά βλέπει μια άγρια αρκούδα. Σηκώνει λοιπόν την ομπρέλα του και κάνει να πυροβολήσει, και τσαφ, να σου η αρκούδα .. πέφτει κάτω νεκρή. >>- Αποκλείεται, κάποιος άλλος θα την πυροβόλησε..!!! >>- Αααααα γεια σου !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Το καλό με το internet, είναι πως ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι θέλει και λέγοντας ότι το είπε κάποιος γνωστός, όλοι να τον πιστέψουν. - Αριστοτέλης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ex3Lmei Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Πότε γιορτάζουν τα βαμπίρια? Του Αη-λαϊτ! Τι σημαινει ΔΕΗ: Δεν εχουμε ηλεκτρισμο!!! Τι σημαινει ΟΤΕ: Ούτε Τηλεφωνο εχουμε!!! Τι ζει στην ζούγκλα και ακούει νησιώτικα? Το λιονταρι-νταρι-νταρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.