Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μπαίνει στο μπαρ ένας και λέει στον μπάρμαν: - Βάλε μου κάτι δυνατό. Μόλις είχα έναν τρικούβερτο καβγά με τη γυναίκα μου. - Μπα; Και πώς τελείωσε αυτός ο καβγάς σας; - Ήρθε σε μένα γονατιστή, σκυμμένη στα τέσσερα - Μπράβο ρε μεγάλε, πολύ χαίρομαι που επιτέλους της επιβλήθηκες! Και τί σου είπε; - Είπε: «Έβγα από κάτω απ' το κρεβάτι ρε φοβητσιάρη, παλιοχέστη!» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsiou Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Βρισκόμαστε στη Ρώμη, μια Κυριακή που είναι απαγορευμένη η κυκλοφορία των αυτοκινήτων. Ένα κοριτσάκι κάνει βόλτα στους δρόμους πάνω στο καινούριο του ποδήλατο με τη συνοδεία του μπαμπά του. Δύο καραμπινιέροι πάνω σε άλογο το πλησιάζουν και ο ένας από αυτούς του λέει: -«Τι όμορφο ποδήλατο που έχεις! Σου το έφερε ο Άγιος Βασίλης;» -«Ω ναι!» Απαντά θριαμβευτικά η μικρούλα. Ο καραμπινιέρος συνεχίζει: -«Ξέρεις, πρέπει να γράψεις στον Άγιο Βασίλη, γιατί έκανε λάθος. Τα φανάρια πρέπει να μπαίνουν και στα ποδήλατα των μικρών κοριτσιών και το δικό σου δεν έχει.» Και γυρνώντας προς τον πατέρα: - «Πρέπει να σας δώσω μια κλήση για την παράβαση»... Καθώς ο καραμπινιέρος έγραφε την κλήση η μικρούλα κοίταξε με ενδιαφέρον τα άλογα και λέει : -«Όμορφα αυτά τα άλογα, σας τα έφερε ο Άγιος Βασίλης;» -«Φυσικά» απάντησε ο καραμπινιέρος θέλοντας να κάνει πλάκα με την μικρή. Και η μικρή συνεχίζει: -«Πρέπει να γράψετε στον Άγιο Βασίλη και να του πείτε ότι έκανε λάθος!» -«Και γιατί έκανε λάθος;» ρωτάει ο καραμπινιέρος. Και τότε η μικρή του λέει : -«Γιατί τα @ρχίδια στα άλογα πρέπει να είναι από κάτω και όχι από πάνω»!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 To ποσοστό ανεργίας είναι μεγαλύτερο από το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ. Γιώργος Παπανδρέου: ο πρώτος υπάλληλος που μπαίνει στην εφεδρεία. Ένα λάθος κόμμα μπορεί να σου χαλάσει όλη τη σύνταξη, έλεγε η δασκάλα στο σχολείο. Τώρα κατάλαβα! Αν χρειάζεστε κάτι μου λέτε, ε; Είμαι διαθέσιμος κι ετοιμοπόλεμος. (κωστάκης ο πρώην) Σαμαράς: ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που απέδειξε ότι είναι ανίκανος να κυβερνήσει πριν κυβερνήσει. Άνοιξε το κλειστό επάγγελμα του πρωθυπουργού της χώρας. Για να τελειώνουμε, κάντε οικουμενική κυβέρνηση με ένα Γερμανό, έναν Ιταλό, έναν Ισπανό κι έναν Πόντιο, έτσι κι αλλιώς ανέκδοτο έχουμε γίνει. Ο Πάγκαλος αποκαταστάθηκε επαγγελματικά στην Άπω Ανατολή. Τον προσέλαβαν σε ναό να κάνει τον Βούδα... Κάποιος πρέπει να θυμίσει στους παρουσιαστές ότι η έκφραση «τα στελέχη της ΝΔ ήταν όλη νύχτα στη Συγγρού», μπορεί να παρεξηγηθεί. Κάποιος να τους πει να τελειώνουνε, να μάθουμε κι εμείς τι νόμισμα θα βάλουμε φέτος στην βασιλόπιτα! Ο Γιώργος θα είναι ο μόνος πολιτικός που το όνομά του θα δοθεί, αντί για οδό, σε αδιέξοδο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feodor Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ανεκδοτο του Σταθη http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x9T_nFmEIFo#! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Αν δεν ψηφιστεί το μνημόνιο. -Ο Τσακ Νόρις θα φάει ξύλο. -Θα βασιλέψει το χάος και η ανομία. -Θα πεθάνετε -ο ήλιος δεν θα ξαναανατείλει -Ο ουρανός θα πέσει στα κεφάλια σας -Ο Χαιλάντερ θα πεθάνει -Θα βγάλει καινούργιο δίσκο ο ΛεΠα -Θα είναι τρύπια όλα τα καλαμάκια για τον φραπέ μας -Θα βρέξει αίμα -Θα ξεβάψουν τα χρωματιστά -θα εξαντληθούν τα LIKE στο φουβου -Τα ραδιόφωνα θα παίζουν μόνο Νταλάρα. -Θα εξατμιστεί όλο το ανθρακικό από τα αναψυκτικά -Θα πέφτει κάθε χρόνο στις πανελλήνιες άρθρο του Πάσχου. -Θα ξινίσει ο τραχανάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 θέλω να βάλω ανέκδοτο.. αλλά αισθάνομαι ότι ρίχνω το επίπεδο... μαζοχιστής: θέλω να με πατήσει κάτω με τα τακούνια σου, να με μαστιγώσεις, να μου τραβάς τα μαλλιά και να με φτύνει, να μου δίνεις γροθιές στο στομάχι σφαλιάρες και μπουνίες στο πρόσωπο!!!! σαδίστρια: τσου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Η γυναικα καθεται στο καναπε και μπαινει μεσα ο συζυγος της μαζι με μια προβατινα. -Αγαπη μου αυτη ειναι η αγελαδα που πηδαω οταν εχεις πονοκεφαλο. -Εισαι βλακας? Αυτη ειναι προβατινα. -Σκασε, δεν μιλαγα σε εσενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Η γυναικα καθεται στο καναπε και μπαινει μεσα ο συζυγος της μαζι με μια προβατινα. -Αγαπη μου αυτη ειναι η αγελαδα που πηδαω οταν εχεις πονοκεφαλο. -Εισαι βλακας? Αυτη ειναι προβατινα. -Σκασε, δεν μιλαγα σε εσενα. Παραλαγή: Ένας βαρύμαγκας προχωράει στο δρόμο και ξαφνικά βλέπει να περνάει δίπλα του μια γριά με ένα σκύλο. Γυρνάει λοιπόν και λέει: - Πού την πας τη κατσίκα ρε; - Α, σε παρακαλώ, του λέει η γριά, δεν είναι κατσίκα, σκύλος είναι. - Στον σκύλο μίλαγα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ο Τοτός κάνει πάρτυ στο σπίτι του για τα γενέθλια του. Η μητέρα του είναι στην κουζίνα και ετοιμάζει λιχουδιές για τα παιδιά. Εκείνη την ώρα έρχεται ο πατέρας του Τοτού από τη δουλειά και λέει στη γυναίκα του. - Γυναίκα έχω ορμές και θέλω να κάνουμε έρωτα τώρα αμέσως. - Μα αντρούλη, έχουμε πάρτυ, καλεσμένους και θα γίνουμε ρεζίλη. - Δεν αντέχω ούτε λεπτό και πρέπει να κάνουμε κάτι για να τα βολέψουμε. - Δηλαδή σαν τι; - Να, εσύ θα κοπείς λίγο με το μαχαίρι, θα σπάσουμε και ένα πιάτο και θα πούμε ότι έσπασε ένα πιάτο και κόπηκες όταν μάζευες τα σπασμένα και ότι θα πάμε πάνω για να στο δέσω. Πράγματι κόβεται λίγο η μητέρα του Τοτού, πετάνε και ένα πιάτο κάτω για να σπάσει. Ακούει ο Τοτός το θόρυβο και τρέχει στην κουζίνα. - Τι έγινε; - Τίποτα σημαντικό, απαντάει ο πατέρας του, έσπασε ένα πιάτο η μαμά σου και κόπηκε όταν τα μάζευε και θα πάμε πάνω να το δέσουμε. - Καλά, λέει ο Τοτός και ξαναγυρίζει στους φίλους του, ενώ οι γονείς του πήγανε επάνω. Η ώρα περνούσε, οπότε ο Τοτός ανησύχησε και πήγε επάνω να τι γίνεται. Περνώντας έξω από την κρεβατοκάμαρα των γονιών άκουσε βογκητά. Σκύβει και βλέπει τους γονείς του να κάνουν έρωτα. Αμέσως αλλάζει χρώμα και γίνεται άσπρος, κατεβαίνει με τα τέσσερα τα σκαλοπάτια, τρέχει κλείνει τη μουσική και γυρίζει προς τους φίλους του και τους λέει: - Μην τολμήσει κανένας να σπάσει πιάτο γιατί θα τον γαμήσει ο πατέρας μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 χαχαχαχαχα δε θέλω να γελάω πολύ με τέτοια ανέκδοτα γιατί φαίνεται πως ότι κοροϊδευεις το λούζεσαι... την άλλη φορά είχα πάει σ'ενα sex shop και γελούσα με κάτι πορνοταινίες που έβλεπα με κοπρολαγνία και μετά γνώρισα κάποιον που όταν του λεγα "cut the shit" νόμιζε ότι το λεγα κυριολεκτικά.... ...και μετά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 χαχαχαχαχα δε θέλω να γελάω πολύ με τέτοια ανέκδοτα γιατί φαίνεται πως ότι κοροϊδευεις το λούζεσαι... την άλλη φορά είχα πάει σ'ενα sex shop και γελούσα με κάτι πορνοταινίες που έβλεπα με κοπρολαγνία και μετά γνώρισα κάποιον που όταν του λεγα "cut the shit" νόμιζε ότι το λεγα κυριολεκτικά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Πάει μια μέρα μια π*τάνα να εξομολογηθεί στον παπά του χωριού της. Της λέει ο παπάς: - Για πες μου κορίτσι μου τις αμαρτίες σου. - Μεγάλη η αμαρτία μου πάτερ, να πήγα με τον άντρα της γειτόνισσας μου... - Δεν πειράζει τέκνο μου συγχωρείται η αμαρτία σου. - Έκανα όμως και μια ακόμη αμαρτία πήγα και με τον μανάβη του χωριού. - Συγχωρούνται οι αμαρτίες σου. - Εεεεε, έκανα και μια άλλη αμαρτία πήγα και με τον χασάπη του χωριού. Λέει τέλος πάντων στον πάτερ με όλους όσους πήγε. - Να όμως πάτερ η πιο μεγάλη μου αμαρτία είναι ότι πήγα με τον παπά του διπλανού χωριού. Και της απαντάει ο παπάς. - Γιατί μωρή, το δικό σου το χωριό παπά δεν έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 [..] Τι το 'θελα και ρώτησα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 χαχααχαχαχαχα οκ και γω θεωρω οτι ειμαι λιγο ανωμαλος αλλα οχι και σε τετοιο βαθμο!! και παλι χαχαχαχαχαχαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Από κάποιους πρέπει να αφαιρεθεί το δικαίωμα ψήφου και το δικαίωμα να ποστάρουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.