Physics_Rulez Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Πάει ένας να βρει δουλειά. Έχω κι άλλο: Πάει ένας να βρει δουλειά με αποδοχές.
stavi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Πάει ένας να βρει δουλειά. Έχω κι άλλο: Πάει ένας να βρει δουλειά με αποδοχές. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα και βρίσκει XAXAXAAXXAXAXAXAXAXAXAXA θυμάμαι όταν είχα τελείωσει την πρώτη σχολή το αγαπημένο μου ήταν το παρακάτω.. μετά από πολλές σπουδές στο εξωτερικό, με μαστερ και διδακτορικά... επιστρέφει ο φίλος μας να βρει δουλειά στην Ελλάδα.. πηγαίνει σε συνέντευξη σε μια τράπεζα. Όλα πηγαίναν καλά,, Ας μιλήσουμε του λέει ο διευθυντής της τράπεζας για τις απολαβές σου; τί θα περίμενες εσύ; του απαντάει ο συνεντευξιαζόμενος ότι σύμφωνα με τα πτυχία και τις ικανότητες που έχει όπως επίσης και το πόστο που θα αναλάβει, οι μεγάλες ευθύνες και η δυσκολία της δουλειάς 8α περίμενε κάτι της τάξης των 3.500 ευρώ το μήνα. 'Μα φυσικά!! " του λέει ο διευθυντής, "θα σας παρέχουμε δικό σας αυτοκίνητο, BMW, θα σας πληρώνουμε το πάρκινγκ, και το διαμέρισμα, θα σας παρέχουμε τα έξοδα για τα ιδιωτικά σχολεία των παιδιών σας και ιατρική ασφάλεια της τάξης των 100.000 ευρώ!" "Μα αστειευεστε!" απαντάει όλο χαρά ο συνεντευξιαζόμενος "Εσείς αρχίσατε πρώτος " του απαντάει
pamelouketo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Πάει ένας να βρει δουλειά. Έχω κι άλλο: Πάει ένας να βρει δουλειά με αποδοχές. συνεχίζω από κει που το άφησες: ...με αποδοχές+ασφάλιση!
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 συνεχίζω από κει που το άφησες: ...με αποδοχές+ασφάλιση! το συνεχίζω και γω: ...και του φτάνανε να βγάλει το μήνα!
Timonkaipumpa Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 το συνεχίζω και γω: ...και του φτάνανε να βγάλει το μήνα! ...στην Ελλάδα.
stavi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 και τελικά δεν την δέχτηκε, γιατί βρήκε καλύτερη με περισσότερα λεφτά και καλύτερες συνθήκες. και με προοπτικές για ανέλιξη
slygeo87 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Σχόλιο στο youtube: I have a dig bick. You this read wrong.You also read that wrong. That awkward when you read that wrong. You also said "moment" after awkward. This is awkward.
Socratis_g Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Πάει ένα ζευγάρι επίσκεψη στην εξοχική κατοικία φιλικού τους ζευγαριού. Μετά τις πρώτες τυπικές χαιρετούρες κάθονται στο σαλόνι. Οι φιλοξενούμενοι μέσα σε 5 λεπτά παρατηρούν κάτι απίστευτα παράξενο: Στο ταβάνι του σπιτιού έχει γραμμένα με μαρκαδόρο συνθήματα του τύπου "1+1=3", "Η γη είναι επίπεδη", "Η Ελλάδα είναι στη μέση του Ατλαντικού", "Στην Ελλάδα δεν υπάρχει διαφθορά", "Ο Γ.Α.Παπανδρέου είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός'', "Στην Ελλάδα παίρνουμε τους πιο καλούς μισθούς", και πολλά άλλα. - Καλά ρε Σίμο, ρωτάει ο φιλοξενούμενος δείχνoντας το ταβάνι.Τι είναι αυτό; - Ψευδοροφή !
Thisamenis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Σταματάει ένας αστυνομικός έναν μεθυσμένο και του λεει:"Έχετε πιεί?" Μεθυσμένος:"Ναι, σε σας θα παραγγείλω?" Μπρόκολο: "Μοιάζω με δέντρο!" Καρύδι: "Μοιάζω με εγκέφαλο!" Μανιτάρι: "Μοιάζω με ομπρέλα!" Μπανάνα: "Ρε μάγκες..αλλάξτε θέμα!" Ρωτάει ο Άγγλος τον Γερμανό: - Πήρατε αύξηση φέτος; - Πήραμε! - Και τι τα έκανες; - Ε να, αγόρασα ένα σπίτι στις Άλπεις. - Και τα υπόλοιπα; - Με τα υπόλοιπα αγόρασα μια Porche 911 Carrera. Αυτό είναι το αγαπημένο μου τελευταία Ρωτάει ο Γερμανός τον Γάλλο: - Πήρατε αύξηση φέτος; - Πήραμε! - Και τι τα έκανες; - Ε να, αγόρασα για την κόρη μου ένα διαμέρισμα στις Κάννες. - Και τα υπόλοιπα; - Με τα υπόλοιπα αγόρασα ένα Audi A6 Avant. Ρωτάει ο Γάλλος τον Έλληνα: - Πήρατε αύξηση φέτος; - Πήραμε! - Και τι τα έκανες; - Ε να, αγόρασα ένα παπάκι 125 cc. - Και τα υπόλοιπα; - Τα υπόλοιπα τα έβαλε η μάνα μου!
Sellers Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ένα εμφιαλωμένο μπουκάλι νερό πηγαίνει ανήσυχο πάνω κάτω στον διάδορμο ενός νοσκομείου. Κάποια στιγμή βγαίνει η νοσοκόμα απο ένα δωμάτιο: - Ο σύζυγος? - Μάλιστα. - Συγχαρητήρια. Είναι Ζαγόρι.
hackerW32 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 προσπαθω να το φανταστω λιγο την εικονα λιγο.. αλλα τιποτα.. (ο σταθης το ειπε καλητερα.)
pournaras Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δε μου το βγαζεις απ' το μυαλο, ο Παναγιωτοπουλος ειναι πισω απο το account του sellers και μας δουλευει ψιλο γαζι.
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Mια τουρίστρια τρέχει στα χωράφια ξαναμμένη και βλέποντας έναν βοσκό του φωνάζει.... -f@ck me f@ck me!!!! -Φύγε μωρή απο δώ μη σε γαμ@σω!
LRoi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Mια τουρίστρια τρέχει στα χωράφια ξαναμμένη και βλέποντας έναν βοσκό του φωνάζει.... -f@ck me f@ck me!!!! -Φύγε μωρή απο δώ μη σε γαμ@σω! Γ@μησε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.