stavi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Τσάκωνα,το στριφογύρναγα στο μυαλό μου πως να το ρίξω στο τραπέζι,μ΄έσωσες από μλκια.+ από μένα. Σταυρούλα,βλέπεται;Μετράει σαν αρσενικό δηλαδή; Όρμα! κόφτε τις βλακείες.. πάνω απ'ολα είμαστε άνθρωποι. Όταν δούλευα στο πλαίσιο, έπαιζε καθε τρεις και λίγο μια διαφήμιση (για τη ζώνη ασφαλείας νομίζω).. ξεκινούσε με ένα απότομο φρενάρισμα και μετά άκουγες το τρακάρισμα.. και έπειτα έλεγε 1 στους 5 από εμάς θα έχει αυτοκινητιστικό ατύχημα... Θυμάμαι που γυρνάω στη φίλη μου χαριτολογώντας και της λέω "ελπίζω να μην είμαι εγώ". Με κοίταξε έντρομη λες και μόλις εκείνη τη στιγμή συνειδητοποιούσε ότι αυτή η διαφήμιση μας αφορά όλους.. Σε όλους μπορεί να συμβεί. Σορρυ για το οφ τοπικ, μη το συνεχίσετε pleeeeeeease γιατί πάλι εγώ θα τα ακουσo
astak Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 εχεις δικιο stavi.ειναι εντελως ανθρωπινο αυτο που συνεβηκε.ενας αρρωστος στο μυαλο ανθρωπος ηταν, που του βγηκε κατι εντελως ανθρωπινο και αυθορμητο χωρις να το επεξεργαστει το μυαλο του.ειναι σαν να γελοποιεις και να κατηγορεις την αρρωστια.κατι που δεν στεκει. απλα παντα προσπαθω να βλεπω και την αστεια πλευρα των πραγματων επειδη αλλιως δεν παλευεται η ολη κατασταση...μου εχουν συμβει και μενα πολλες τετοιες φασεις περιεργες και καταλαβαινω τι εννοεις sorry stavi...μαλακια μου...
stavi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Το ζευγάρι κάθεται στον καναπέ και βλέπει μια ταινία τρόμου. Ξαφνικά, εμφανίζεται στην οθόνη ένα απαίσιο, κακάσχημο ον, που σκοτώνει ασταμάτητα. Η γυναίκα βάζει τις φωνές : - Αμάν! Μάνα μου....! Κι ο άντρας: - Ρε γυναίκα... μόλις τώρα το σκεφτόμουν και εγώ. Μα δεν της μοιάζει;;;.. :- P
pournaras Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 τα ανέκδοτα είναι βγαλμένα μέσα από τη ζωή... μου χει τύχει αντίστοιχη φάση.. το καλοκαίρι δούλευα σε μια καφετέρια, εκεί ερχόταν ένας τύπος γύρω στα 40, ο οποίος είχε ένα σοβαρό ατύχημα στα 23 του με το αυτοκίνητο. Πήγε και στούκαρε πάνω σε ένα τοίχο, (ο οποίος τοίχος βρησκόταν απέναντι απο την καφετέρια μάλιστα, αναρωτιέμαι πως μπορούσε ακόμα να περνάει απο κει, τεσπά). Εξαίτίας του ατυχήματος αυτού είχε μια μικρή νοητική καθυστέρηση. Αν δεν ήξερες για το ατυχημά του, νόμιζες ότι ήταν αλκοολικός, μιλούσε σα μεθυσμένος και καμιά φορά τα έλεγε μέσα από το στόμα του. Ερχόταν κάθε μέρα και καθόταν μόνος του στο μαγαζί και γίναμε φίλοι. Αποδείχτηκε κάτι παραπάνω από ψυχάρα! Ήξερε ότι ψάχνω για δουλειά και θέλοντας να με βοηθήσει μου πρότινε να του καθαρίσω το σπίτι του και θα με πλήρωνε... Προσπάθησα να αποφύγω την πρόταση γιατί δε μου φάνηκε και πολύ δελεαστική.. Όταν όμως μια μέρα, η συναδέλφισσα από τη δουλειά, η άλλη η σερβιτόρα, ήρθε στη βάρδια μου και με βρήκε στο μαγαζί μέσα σε κακά χάλια, γιατί ο φίλος της ζήτησε να χωρίσουν και να φύγει από το σπίτι.. ο Σταμάτης έβγαλε κατευθείαν ένα πενηντάευρω και της το έδωσε.. Να μην τα πολυλογώ, σαν αντάλλαγμα γι΄αυτήν του την κίνηση, πήγα και του καθάρισα το σπίτι. Στο πάτωμε είχε κάτι λεκέδες.. μου λέει ο Σταμάτης "αυτές είναι οι μαλακίες μου", τις έτριβα εγώ εκεί με τη σφουγγαρίστρα, και νόμιζα ότι εννοούσε μαλακίες ότι πετάει κάτω, νερά αναψυκτικά, φαγητά που κάνουν λεκέδες. Αυτές είναι οι μαλακές μου επανέλαβε ο Σταμάτης.. ( το χε να επαναλαμβάνεται). Τελικά το ψιλιάστικα τί εννοούσε όταν μου είπε.. "να βάλω έργο στο dvd? τους πειρατές της Καραϊβικής; αλλά αυτό το dvd, αν του βάλω καμία ταινία, δεν παίζει..μόνο τις τσόντες τις παίζει" Να σημειώσω εδώ για τον Σταμάτη ότι ήτανε ψυχάρα και καθόλου πονηρός, και αυτά που είπε τα είπε επειδή ήταν πολύ ειλικρινής και ποτέ δε με έφερε σε δύσκολη θέση.
stavi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 κοίτα να δεις.. όντως μοιάζει ο τρόπος ομιλίας χα! άσχετο: Mια ξανθιά στο ταμείο του σούπερ μάρκετ........... πωλήτρια: έχετε κάρτα?? ξανθιά: μόνο για αναπάντητη!
ntonalt Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Καθότανε το λιοντάρι στο δάσος και χάζευε. Ξαφνικά περνάει το μυρμίγκι τρέχοντας! "Για που το βάλες έτσι βιαστικός;" ρωτά το λιοντάρι. "Δεν τα έμαθες; Τράκαρε ο ελέφαντας με τον ιπποπόταμο!". "Ε, και εσύ τι τρέχεις;". "Πάω να δώσω αίμα!" Ένας ταβερνιάρης είχε ένα παπαγάλο και του λέει: - "Φεύγω για μια ώρα από το μαγαζί. Αν έρθει το βυτίο με το πετρέλαιο πες τους να βάλουν 1 τόνο". Έρχεται το βυτίο, βλέπουν τον παπαγάλο και του λένε: - "Πού είναι το αφεντικό;" - "Έφυγε", τους λέει αυτός, "βάλτε 3 τόνους και αφήστε το τιμολόγιο στο τραπέζι." Γυρνάει ο ταβερνιάρης βλέπει ότι αγόρασε 3 τόνους και ουρλιάζει στο παπαγάλο: - "Ένα τόνο δε σου είπα ρε, γιατί τους είπες 3;" Τον αρπάζει και το σταυρώνει με τα φτερά ανοιχτά. Έπειτα του λέει: - "Μια βδομάδα θα μείνεις εκεί." Ο παπαγάλος βλέπει απέναντι του μια εικόνα του Χριστού στο σταυρό και ακούει μέσα από την εικόνα μια φωνή: - "Πλάσμα του Θεού, πόσο καιρό θα είσαι σταυρωμένο;" Λέει ο παπαγάλος: - "Μια βδομάδα, εσύ πόσο καιρό είσαι στο σταυρό;" Του απαντάει η φωνή: - "2000 χρόνια!" Έκπληκτος ο παπαγάλος του λέει: - "Καλά ρε μεγάλε πόσο πετρέλαιο παράγγειλες;"
Socratis_g Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 τα ανέκδοτα είναι βγαλμένα μέσα από τη ζωή... μου χει τύχει αντίστοιχη φάση.. το καλοκαίρι δούλευα σε μια καφετέρια, εκεί ερχόταν ένας τύπος γύρω στα 40, ο οποίος είχε ένα σοβαρό ατύχημα στα 23 του με το αυτοκίνητο. Πήγε και στούκαρε πάνω σε ένα τοίχο, (ο οποίος τοίχος βρησκόταν απέναντι απο την καφετέρια μάλιστα, αναρωτιέμαι πως μπορούσε ακόμα να περνάει απο κει, τεσπά). Εξαίτίας του ατυχήματος αυτού είχε μια μικρή νοητική καθυστέρηση. Αν δεν ήξερες για το ατυχημά του, νόμιζες ότι ήταν αλκοολικός, μιλούσε σα μεθυσμένος και καμιά φορά τα έλεγε μέσα από το στόμα του. Ερχόταν κάθε μέρα και καθόταν μόνος του στο μαγαζί και γίναμε φίλοι. Αποδείχτηκε κάτι παραπάνω από ψυχάρα! Ήξερε ότι ψάχνω για δουλειά και θέλοντας να με βοηθήσει μου πρότινε να του καθαρίσω το σπίτι του και θα με πλήρωνε... Προσπάθησα να αποφύγω την πρόταση γιατί δε μου φάνηκε και πολύ δελεαστική.. Όταν όμως μια μέρα, η συναδέλφισσα από τη δουλειά, η άλλη η σερβιτόρα, ήρθε στη βάρδια μου και με βρήκε στο μαγαζί μέσα σε κακά χάλια, γιατί ο φίλος της ζήτησε να χωρίσουν και να φύγει από το σπίτι.. ο Σταμάτης έβγαλε κατευθείαν ένα πενηντάευρω και της το έδωσε.. Να μην τα πολυλογώ, σαν αντάλλαγμα γι΄αυτήν του την κίνηση, πήγα και του καθάρισα το σπίτι. Στο πάτωμε είχε κάτι λεκέδες.. μου λέει ο Σταμάτης "αυτές είναι οι μαλακίες μου", τις έτριβα εγώ εκεί με τη σφουγγαρίστρα, και νόμιζα ότι εννοούσε μαλακίες ότι πετάει κάτω, νερά αναψυκτικά, φαγητά που κάνουν λεκέδες. Αυτές είναι οι μαλακές μου επανέλαβε ο Σταμάτης.. ( το χε να επαναλαμβάνεται). Τελικά το ψιλιάστικα τί εννοούσε όταν μου είπε.. "να βάλω έργο στο dvd? τους πειρατές της Καραϊβικής; αλλά αυτό το dvd, αν του βάλω καμία ταινία, δεν παίζει..μόνο τις τσόντες τις παίζει" Να σημειώσω εδώ για τον Σταμάτη ότι ήτανε ψυχάρα και καθόλου πονηρός, και αυτά που είπε τα είπε επειδή ήταν πολύ ειλικρινής και ποτέ δε με έφερε σε δύσκολη θέση. επειδή χώρησε η άλλη κοπέλα ο σταμάτης της έδωσε 50 ευρώ και εσύ ενώ δεν ήθελες αρχικά μετά πήγες να του καθαρίσεις το σπίτι του και έτριβες τα φλόκια απο το πάτωμα!!wtf Σαν καλτ ελληνική ταινία του 80 με τον τσάκωνα ακούγεται!! ΛΟΛ
xlapacas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 επειδή χώρησε η άλλη κοπέλα ο σταμάτης της έδωσε 50 ευρώ και εσύ μετά πήγες να του καθαρίσεις το σπίτι του και έτριβες τα φλόκια απο το πάτωμα!!wtf Σαν καλτ ελληνική ταινία του 80 με τον τσάκωνα ακούγεται!! ΛΟΛ υπαρχουνε και κατι αστραπογιαννοι που την πατανε και λαικ! μαζευτε τους ρε και αφηστε να πουμε κανα ανεκδοτο
gnsX Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 μαζευτε τους ρε και αφηστε να πουμε κανα ανεκδοτο Μια φορά ήταν μια κοπέλα που χρειαζόταν χρήματα,γύρω στα 200 ευρώ. Ο Σταμάτης παίρνει την απόφαση και της προτείνει να της δώσει 100 Ευρώ, αν καθόταν να την πηδήξει. Αυτή αρνήθηκε. Τότε της λέει ότι αν τον άφηνε να την πηδήξει θα ήταν πάρα πολύ σύντομος. Θα πέταγε τα χρήματα στο πάτωμα, αυτή θα έσκυβε και μέχρι να τα πιάσει, αυτός θα είχε τελειώσει. Η γκόμενα το σκέφτηκε για λίγο και του είπε ότι θα ήθελε να ρωτήσει την φίλη της. Έτσι τηλεφώνησε στην φίλη της και της εξήγησε την περίπτωση. Εκείνη της λέει: ΟΚ ζήτησε 200 Ευρώ και πιάσε πολύ γρήγορα τα λεφτά από το πάτωμα, ώστε η ψυχάρα ο Σταμάτης να μην προλάβει να κατεβάσει ούτε τα παντελόνια του. Η γκόμενα λοιπόν λέει στον τύπο ότι δέχεται την πρόταση για 200 Ευρώ και ο τύπος συμφωνεί. Μετά από μισή ώρα η φίλη της κοπέλας περιμένει ακόμη τηλέφωνο της για να δει τι έγινε. Τελικά μετά από 45 λεπτά της τηλεφωνεί και ρωτάει τι έγινε... Και αυτή λαχανιασμένη του απαντάει: "Τον πούστη, πέταξε στο πάτωμα κέρματα".
stavi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 υπαρχουνε και κατι αστραπογιαννοι που την πατανε και λαικ! μαζευτε τους ρε και αφηστε να πουμε κανα ανεκδοτο ρε συ; παράταμε επειδή χώρησε η άλλη κοπέλα ο σταμάτης της έδωσε 50 ευρώ και εσύ ενώ δεν ήθελες αρχικά μετά πήγες να του καθαρίσεις το σπίτι του και έτριβες τα φλόκια απο το πάτωμα!!wtf Σαν καλτ ελληνική ταινία του 80 με τον τσάκωνα ακούγεται!! ΛΟΛ +1 χαχχαχαχαχα άσε άσε.. Ρε είναι κανείς εδώ από Αλεξανδρούπολη; Σίγουρα θα τον ξέρει το Σταμάτη, είναι μομφή... κυκλοφορεί μ'ενα ποδήλατο όλη την ώρα..
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Ρε είναι κανείς εδώ από Αλεξανδρούπολη; Σίγουρα θα τον ξέρει το Σταμάτη, είναι μομφή... κυκλοφορεί μ'ενα ποδήλατο όλη την ώρα.. Τι μεμπτό έχει δηλαδή;
stavi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Τι μεμπτό έχει δηλαδή; το λέγαμε παλιά.... όπως και το "είσαι άτομο εσύ;" ή το "την είδες άτομο;"
Socratis_g Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Τι μεμπτό έχει δηλαδή; φλοκάρει στο πάτωμα
stavi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 άντε ρε βιοχλαπάτσα, βάλε κανένα ανέκδοτο! μόνο να γκρινιάζεις ξέρεις! επειδή χώρησε η άλλη κοπέλα ο σταμάτης της έδωσε 50 ευρώ και εσύ ενώ δεν ήθελες αρχικά μετά πήγες να του καθαρίσεις το σπίτι του και έτριβες τα φλόκια απο το πάτωμα!!wtf Σαν καλτ ελληνική ταινία του 80 με τον τσάκωνα ακούγεται!! ΛΟΛ έχεις πάρει 13 like, στο τέλος θα μας πούνε ότι είναι ότι πιο έξυπνο έχει ειπωθεί εδώ μέσα.. φλοκάρει στο πάτωμα oooo φλοκάρει στο πάτωμα yea! άντε ρε! βάλτε κανένα ανέκδοτο, βαριέμαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.