Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Είναι μία γιαγιά στο σπίτι της και βλέπει από το παράθυρό της έναν τύπο στον κήπο της ο οποίος την παίζει ασταμάτητα.

Παίρνει λοιπόν τηλέφωνο την αστυνομία:

- Κύριε αστυνομικέ ελάτε γρήγορα. Είναι ένας ανώμαλος νεοδημοκράτης στον κήπο μου και την παίζει ασταμάτητα.

Ο αστυνομικός:

- Καλά, το γεγονός ότι την παίζει το βλέπετε και σας πιστεύω. Το ότι πρόκειται για νεοδημοκράτη πώς το καταλάβατε;

Και η γιαγιά:

- Αν ήταν πασόκος θα μας γ@μούσε κιόλας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα ακόλουθα είναι από το βιβλίο 'Disorder in the American Courts', και έχουν ειπωθεί από ανθρώπους σε δικαστήρια-

έχουν καταγραφεί κατά λέξη από δικαστικούς ρεπόρτερ στην Αμερική, οι οποίοι μετά βίας παρέμεναν σοβαροί την ώρα που γίνονταν οι ερωταποκρίσεις....

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ¨: Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σας είπε ο άντρας σας εκείνο το πρωί;

ΜΑΡΤΥΡΑΣ. Είπε "Πού βρίσκομαι, Κάθριν;"

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ: Και γιατί σας αναστάτωσε τόσο;

ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Το όνομά μου είναι Σούζαν!

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ: Είστε σεξουαλικά ενεργή;

ΜΑΡΤΥΡΑΣ¨ 'Οχι, απλώς μένω ξαπλωμένη.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Τώρα, γιατρέ, δεν αληθεύει ότι, όταν ένας άνθρωπος πεθάνει στον ύπνο του, δεν το γνωρίζει ως το άλλο πρωί;

ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Τώρα, στ' αλήθεια περάσατε τις εξετάσεις για άσκηση νομικού επαγγέλματος;

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Ο μικρότερος γιος, ο εικοσάχρονος, τι ηλικίας είναι;

ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Είναι 20, όσο περίπου και το IQ σας.

ΔΙΚ: Ήσουν παρών όταν πάρθηκε η φωτογραφία σου;

ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Τώρα με δουλεύετε;

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ: Ώστε η ημερομηνία της σύλληψης του παιδιού ήταν η 8η Αυγούστου;

ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Ναι.

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ: Και τι κάνατε εκείνο τον καιρό;

MΑΡΤΥΡΑΣ: Έκανα σεξ.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Και είχε τρία παιδιά, έτσι δεν είναι;

ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Ναι.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Πόσα ήταν αγόρια;

ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Κανένα.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Υπήρχε κανένα κορίτσι;

ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Κύριε Δικαστά, νομίζω χρειάζομαι άλλον δικηγόρο. Μπορώ να πάρω άλλον;

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Πώς τερματίστηκε ο πρώτος σας γάμος;

ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Λόγω θανάτου.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Και με τίνος τον θάνατο τερματίστηκε;

ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Για μαντέψτε;

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Μπορείτε να περιγράψετε το άτομο;

ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Ήταν μεσαίου αναστήματος και είχε γένεια.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ. Ήταν άντρας ή γυναίκα;

ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Αν δεν είχε έρθει κανα τσίρκο στην πόλη, μάλλον άντρας θα έλεγα...

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Γιατρέ, πόσες από τις αυτοψίες σας τις έχετε διενεργήσει σε νεκρούς ανθρώπους;

ΜΑΡΤΥΡΑΣ : Όλες. Οι ζωντανοί, ξέρετε, αντιστέκονται πάρα πολύ.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: ΌΛΕΣ σας οι αντιδράσεις και απαντήσεις ΠΡΕΠΕΙ να είναι με λέξεις. Οκέι; Σε ποιο σχολείο πήγατε;

ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Με λέξεις.

_________________________________---------------

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Θυμάστε την ώρα που εξετάσατε το σώμα;

ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Η αυτοψία άρχισε γύρω στις 8:30 πμ.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Και ο κύριος Νέντον ήταν νεκρός εκείνη την ώρα;

ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Αν όχι, σίγουρα ήταν μέχρι να τελειώσω.

Και τελος:

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Γιατρέ, πριν διενεργήσετε τη νεκροψία, ελέγξατε αν υπήρχε σφυγμός;

ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Όχι

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Ελέγξατε την πίεση του αίματος;

ΜΑΡΤΥΡΑΣ: 'Οχι.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Ελέγξατε την αναπνοή;

ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Όχι..

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Ώστε λοιπόν, είναι πιθανόν ο ασθενής να ήταν ζωντανός όταν αρχίσατε την αυτοψία;

ΜΑΡΤΥΡΑΣ: 'Οχι.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Πώς μπορείτε να είστε σίγουρος, γιατρέ;

ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Γιατί ο εγκέφαλός του βρισκόταν πάνω στο γραφείο μου σε μια γυάλα.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Α, μάλιστα. Όμως θα μπορούσε ο ασθενής, παρ' όλα αυτά, να είναι ακόμα ζωντανός;

ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Ναι, είναι πιθανόν- θα μπορούσε να είναι ζωντανός και να ασκεί τη δικηγορία.

-Μπαινει η μανα μεσα στο δωματιο & βλεπει σπερματα παντου ...

- Τι ειναι αυτα ρε Κωστακη ?

- Sorry μανα ............Μαλακια μου !!!

τα ανέκδοτα είναι βγαλμένα μέσα από τη ζωή...

μου χει τύχει αντίστοιχη φάση..

το καλοκαίρι δούλευα σε μια καφετέρια, εκεί ερχόταν ένας τύπος γύρω στα 40, ο οποίος είχε ένα σοβαρό ατύχημα στα 23 του με το αυτοκίνητο. Πήγε και στούκαρε πάνω σε ένα τοίχο, (ο οποίος τοίχος βρησκόταν απέναντι απο την καφετέρια μάλιστα, αναρωτιέμαι πως μπορούσε ακόμα να περνάει απο κει, τεσπά). Εξαίτίας του ατυχήματος αυτού είχε μια μικρή νοητική καθυστέρηση. Αν δεν ήξερες για το ατυχημά του, νόμιζες ότι ήταν αλκοολικός, μιλούσε σα μεθυσμένος και καμιά φορά τα έλεγε μέσα από το στόμα του. Ερχόταν κάθε μέρα και καθόταν μόνος του στο μαγαζί και γίναμε φίλοι. Αποδείχτηκε κάτι παραπάνω από ψυχάρα!

Ήξερε ότι ψάχνω για δουλειά και θέλοντας να με βοηθήσει μου πρότινε να του καθαρίσω το σπίτι του και θα με πλήρωνε... Προσπάθησα να αποφύγω την πρόταση γιατί δε μου φάνηκε και πολύ δελεαστική..

Όταν όμως μια μέρα, η συναδέλφισσα από τη δουλειά, η άλλη η σερβιτόρα, ήρθε στη βάρδια μου και με βρήκε στο μαγαζί μέσα σε κακά χάλια, γιατί ο φίλος της ζήτησε να χωρίσουν και να φύγει από το σπίτι.. ο Σταμάτης έβγαλε κατευθείαν ένα πενηντάευρω και της το έδωσε..

Να μην τα πολυλογώ, σαν αντάλλαγμα γι΄αυτήν του την κίνηση, πήγα και του καθάρισα το σπίτι.

Στο πάτωμε είχε κάτι λεκέδες..

μου λέει ο Σταμάτης "αυτές είναι οι μαλακίες μου", τις έτριβα εγώ εκεί με τη σφουγγαρίστρα, και νόμιζα ότι εννοούσε μαλακίες ότι πετάει κάτω, νερά αναψυκτικά, φαγητά που κάνουν λεκέδες. Αυτές είναι οι μαλακές μου επανέλαβε ο Σταμάτης.. ( το χε να επαναλαμβάνεται).

Τελικά το ψιλιάστικα τί εννοούσε όταν μου είπε.. "να βάλω έργο στο dvd? τους πειρατές της Καραϊβικής; αλλά αυτό το dvd, αν του βάλω καμία ταινία, δεν παίζει..μόνο τις τσόντες τις παίζει"

Να σημειώσω εδώ για τον Σταμάτη ότι ήτανε ψυχάρα και καθόλου πονηρός, και αυτά που είπε τα είπε επειδή ήταν πολύ ειλικρινής και ποτέ δε με έφερε σε δύσκολη θέση.

fixed

-Μπαινει η stavi μεσα στο δωματιο & βλεπει σπερματα παντου ...

-Τι ειναι αυτα ρε Σταματη ?

-Sorry stavi ........Μαλακιες μου

το καλοκαίρι δούλευα σε μια καφετέρια, εκεί ερχόταν ένας τύπος γύρω στα 40, ο οποίος είχε ένα σοβαρό ατύχημα στα 23 του με το αυτοκίνητο. Πήγε και στούκαρε πάνω σε ένα τοίχο, (ο οποίος τοίχος βρησκόταν απέναντι απο την καφετέρια μάλιστα, αναρωτιέμαι πως μπορούσε ακόμα να περνάει απο κει, τεσπά). Εξαίτίας του ατυχήματος αυτού είχε μια μικρή νοητική καθυστέρηση. Αν δεν ήξερες για το ατυχημά του, νόμιζες ότι ήταν αλκοολικός, μιλούσε σα μεθυσμένος και καμιά φορά τα έλεγε μέσα από το στόμα του. Ερχόταν κάθε μέρα και καθόταν μόνος του στο μαγαζί και γίναμε φίλοι. Αποδείχτηκε κάτι παραπάνω από ψυχάρα!

Ήξερε ότι ψάχνω για δουλειά και θέλοντας να με βοηθήσει μου πρότινε να του καθαρίσω το σπίτι του και θα με πλήρωνε... Προσπάθησα να αποφύγω την πρόταση γιατί δε μου φάνηκε και πολύ δελεαστική..

Όταν όμως μια μέρα, η συναδέλφισσα από τη δουλειά, η άλλη η σερβιτόρα, ήρθε στη βάρδια μου και με βρήκε στο μαγαζί μέσα σε κακά χάλια, γιατί ο φίλος της ζήτησε να χωρίσουν και να φύγει από το σπίτι.. ο Σταμάτης έβγαλε κατευθείαν ένα πενηντάευρω και της το έδωσε..

Να μην τα πολυλογώ, σαν αντάλλαγμα γι΄αυτήν του την κίνηση, πήγα και του καθάρισα το σπίτι.

μου λέει ο Σταμάτης "αυτές είναι οι μαλακίες μου", τις έτριβα εγώ εκεί με τη σφουγγαρίστρα, και νόμιζα ότι εννοούσε μαλακίες ότι πετάει κάτω, νερά αναψυκτικά, φαγητά που κάνουν λεκέδες. Αυτές είναι οι μαλακές μου επανέλαβε ο Σταμάτης.. ( το χε να επαναλαμβάνεται).

Τελικά το ψιλιάστικα τί εννοούσε όταν μου είπε.. "να βάλω έργο στο dvd? τους πειρατές της Καραϊβικής; αλλά αυτό το dvd, αν του βάλω καμία ταινία, δεν παίζει..μόνο τις τσόντες τις παίζει"

Να σημειώσω εδώ για τον Σταμάτη ότι ήτανε ψυχάρα και καθόλου πονηρός, και αυτά που είπε τα είπε επειδή ήταν πολύ ειλικρινής και ποτέ δε με έφερε σε δύσκολη θέση.

ένα ψυχικό για τον σταμάτη

Τσάκωνα,το στριφογύρναγα στο μυαλό μου πως να το ρίξω στο τραπέζι,μ΄έσωσες από μλκια.+ από μένα.

Σταυρούλα,βλέπεται;Μετράει σαν αρσενικό δηλαδή;

Όρμα!

Παντως μ αρεσει ρε stavi που εισαι πολυ γλαφυρη :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...