stavi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Σε γάμ'ήσαν σήμερα; Τι υπονοείτε; μπα κάτι άλλο θα εννοείς αλλά δεν το πιάνω πάλι,., μ'έχει πιάσει νευρικό... το έντομο που είναι μέσα στο ταξί λέγεται εντομεταξί
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 το έντομο που είναι μέσα στο ταξί λέγεται εντομεταξί θέλω να κλάψω.
HALF EVIL Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Εε... Ρωτάει ο χωριάτης μια μεγαλοκυρία. Σε γάμο ήσουν σήμερα; Και η κυρία απαντάει. Τι υπονοείτε κύριε; Ωχ με πιάνει και μένα το νευρικό μου.. θα φταίνε τα νέα μέτρα. Άντζελα Δημητρίου: Κανένας δεν είναι άσφαλτος Είμαστε όλοι χωματόδρομοι.
stavi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 α τώρα κατάλαβα και το άλλο σε γάμο ήσουν σήμερα; σε γαμ'ησαν σήμερα α καλοοοο ένα που είπε ο Σεφερλής.. γιατί τα βλήτα είναι όρθια; γιατί είναι πανικόβλητα και ένα που είχε πει ο χαρυ κλύν ευτυχώς που ο καραμανλής (ο τζιουνορ) φοράει γραβάτα.. για να καταλαβαίνουμε ποιο είναι το πίσω και ποιο το μπροστά
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 οκ τότε θα νιώσετε την οργή μου: πώς λέγεται όταν λείπει το άλογο απ' την σκακιέρα;
xlapacas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 α τώρα κατάλαβα και το άλλο σε γάμο ήσουν σήμερα; σε γαμ'ησαν σήμερα α καλοοοο ένα που είπε ο Σεφερλής.. γιατί τα βλήτα είναι όρθια; γιατί είναι πανικόβλητα και ένα που είχε πει ο χαρυ κλύν ευτυχώς που ο καραμανλής (ο τζιουνορ) φοράει γραβάτα.. για να καταλαβαίνουμε ποιο είναι το πίσω και ποιο το μπροστά ......(βαλτε οτι θελετε) την ενας να ησυχασουμε!
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 έλα ρε σαχλαμάρα το κορίτσι ναπούμε
xlapacas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 έλα ρε σαχλαμάρα το κορίτσι ναπούμε απ το παραθυρο ρε φιλε! που πηγε το μυαλο σου?
slygeo87 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 οκ τότε θα νιώσετε την οργή μου: πώς λέγεται όταν λείπει το άλογο απ' την σκακιέρα; Για πες.
stavi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 καλά είσαι μαλάκας; σβήστο! αλλαξέτο κάνε ότι θες! αλλά είναι απαράδεχτο αυτό που γράφεις
stavi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 έλα ρε σαχλαμάρα το κορίτσι ναπούμε σε ευχαριστώ ρε Σουπαφλάι τί είναι αυτός ο καραγκιόζης ρε!
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Για πες. να το πάρει ο Δενδροπόταμος; ιππόλειπο
xlapacas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 οχι ρε δε το σβηνω! κ 2ον δε σε εβρισα! κουλαρε
DrLo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 να το πάρει ο Δενδροπόταμος; ιππόλειπο Το σκάκι τι σχέση έχει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.