Sellers Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ποια ειναι η μοναδική φορά που ο Τσακ Νορις χρειάζεται να ντυθεί ζεστά; Οταν διαβάζει τα ανέκδοτα του Sellers. Mμμμμμμ Tα δικά σου είναι καλύτερα.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 - Τι κάνεις εκεί; Στο στόμα έχεις το θερμόμετρο; - Γιατί γιατρέ, έπρεπε να το είχα βάλει στον κώλο μου; - Όχι δεν ήταν απαραίτητο, αλλά εκεί το είχε ο προηγούμενος ασθενής.
stavi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 δεν κατάλαβα το ανέκδοτο με το ταξί κι επίσης.. τί είναι αυτό; ωραίο πολύ, αλλά τι σχέση εχει με το ταξί? αν σας πω ότι σήμερα έφαγα μια φλασιά και κατάλαβα αυτό με το ταξί!!! πολύ καλό χεχεχεχεεεχε στο άσχετο κι όλας, ήμουν αλλού, κάπου έξω και λέω ααααααααααααα τώρα το πιασα.... 8α σας πω κι άλλο ένα ανέκδοτο, που μου πήρε μπορεί και δέκα χρόνια να το καταλάβω.. Όταν ήμουν στο γυμνάσιο, "τα είχα" με το Δέλλιο.. τα είχα.. μη φανταστείτε τίποτα το ιδιαίτερο, βρισκόμασταν εγώ η φίλη μου η Αλίκη, αυτός και ο Ηλίας και πηγαίναμα στο πάρκο, καθόμασταν στις κούνιες,στα παγκάκια, στα γρασίδια...... ή παίζαν αυτοί με τα σκυλιά, και μεις τους κοιτούσαμε, άντε να ανταλλάσαμε και κανένα φιλάκι. Τρεις μήνες κράτησε αυτός ο έρωτας... μια μέρα έρχεται ο φίλος του και μου λέει "ο Δέλλιος θέλει να τα χαλάσετε" του λέω: "Γιατί????", "δεν ξέρω" μου λέει. Είχα στεναχωρεθεί πολύ... Με ξαναπιάνει, λοιπόν, την επόμενη μέρα, ο φίλος του και μου λέει "ο Δέλλιος ή8ελε να τα χαλάσετε γιατί θέλει να τα φιτάξει με άλλη. 'Ελα να σου δείξω με ποια" πάμε πίσω απο το σχολείο και μου δίχνει το πιο άσχημο κορίτσι του σχολείου!!! είχα σοκαριστεί! μου πήρε 10 χρόνια να καταλάβω ότι δεν ήταν και παρά ένα αστείο... και πιστέψτε με γέλασα πολύ!!!
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ΥΓ: αν σας πω ότι σήμερα έφαγα μια φλασιά και κατάλαβα αυτό με το ταξί!!! για εξπλέιν και σε 'μένα. Είμαι έτοιμος!
stavi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 απλά όλα αυτά τα χρόνια πίστευα ότι γι'αυτό τα χαλάσαμε, αν και ήξερα ότι ποτέ δεν τα φτιαξε με την άλλη.. και απλά μετά απο δέκα χρόνια που στο άσχετο το θυμήθηκα, έφαγα φλασιά και άρχισα να γελάω! γιατί κατάλαβα ότι μου την είχε φέρει.. ο Τσακ Νόρρις είπε εντομεταξύ και το Ταξί έκανε Έντο!!! ρε συ.. αυτό είναι που βλέπεις, δεν έχει κάτι άλλο... λέμε για παράδειγμα, ο Τσακ Νόρις είπε σοβαρέψου και ο σοβάς ρεύτηκε.. έτσι; ε.. ο Τσακ Νόρις είπε εντομεταξί και το ταξί έκανε Έντο... τίποτα, αυτό.... άλλο τώρα.. πώς λέγεται ένα έντομο μέσα σε ταξί... έλα ευκολάκι
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως τα ποστ σου είναι εκπληκτικά! θα ήθελα να τα εκδώσω σε συλλογή. πάρε κι ένα + από μένα. ε.. ο Τσακ Νόρις είπε εντομεταξί και το ταξί έκανε Έντο... ΤΣΠ είναι το έντο; άλλο τώρα.. πώς λέγεται ένα έντομο μέσα σε ταξί... έλα ευκολάκι ...
slygeo87 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό που φρενάρει η μηχανή και σηκώνεται ο κώλος στην μπροστινή ρόδα.
stavi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό που φρενάρει η μηχανή και σηκώνεται ο κώλος στην μπροστινή ρόδα. χαχαχαχαχαχαχαχα α ναι???? ε γιατί δεν το λέτε τόσον καιρό;; χαχαχαχαχαχαχαχαχαα
HALF EVIL Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 - Πως σι λεν μάνα μ'; - Λία. - Λία λεν κι του μπαμπά μ' Σε γάμ'ήσαν σήμερα; Τι υπονοείτε;
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό που φρενάρει η μηχανή και σηκώνεται ο κώλος στην μπροστινή ρόδα. το κάνω και με ποδήλατο... καλά που το είχες καταλάβει σήμερα με τη φλασιά Σταύη...
stavi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ήθελα να εξηγήσω κι όλας, τρομάρα μου! πφφφφ 8α ρίχναμε πολύ γέλιο ρε συ πάντως αν καταφέρναμε να μεταφέρουμε το κλίμα αυτό σε κάποια συνάντηση. Να λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του
DownUNDERground Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Πάει ένα ζευγάρι επίσκεψη στην εξοχική κατοικία ενός φιλικού τους ζευγαριού.Μετά τις πρώτες τυπικές χαιρετούρες κάθονται στο σαλόνι.Οι φιλοξενούμενοι μέσα σε 5 λεπτά παρατηρούν κάτι πολύ παράξενο:Στο ταβάνι του σπιτιού είναι γραμμένα με μαρκαδόρο περίεργα συνθήματα, όπως:"1+1=3", "Η γη είναι επίπεδη", "Η Ελλάδα είναι ο ομφαλός του κόσμου","Στην Ελλάδα δεν υπάρχει διαφθορά", "Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο καλύτερος πρωθυπουργός'',"Λεφτά υπάρχουν", Ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου ήταν ο σωτήρας της Χώρας.""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες", και πολλά άλλα τέτοια. -Καλά ρε Κώστα, ρωτάει ο φιλοξενούμενος τον φίλο του δείχνoντας το ταβάνι, τι είναι αυτό;....... .... .... Ψευδοροφή !!!
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 8α ρίχναμε πολύ γέλιο ρε συ πάντως αν καταφέρναμε να μεταφέρουμε το κλίμα αυτό σε κάποια συνάντηση. Να λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του στη συνάντηση θα σου δώσουμε μικρόφωνο. Θα κρεμόμαστε απ τα χείλη σου
stavi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Σε γάμ'ήσαν σήμερα; Τι υπονοείτε; ΑΑΑ Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα α ρε γέλιο!!! συνεννόηση μπουζούκι.. όχι ρε συ... απλά τον λεγαν Ηλία, το λέει στα χωριάτικα και πάλι δεν είμαι σίγουρη αν κατάλαβα σκέφτηκα ότι εννοείς τι εννοεί το ανέκδοτο έτσι; στη συνάντηση θα σου δώσουμε μικρόφωνο. Θα κρεμόμαστε απ τα χείλη σου ρε όλοι έχουν πολύ γέλιο εδώ μέσα... πάρτον ένα χτύπα τον άλλο είναι
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 @χαλφήβιλ να έρθεις κι εσύ στη συνάντηση με τα αστεία σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.