μαφαλντα Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Nαι,σοβαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δώστου και ένα μεζεδάκι και τον κέρδισες για πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Για ούζο ή κρασί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 για τον Sellers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Για ούζο νομίζω τον ψήνει περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 κι εγώ θέλω μεζέ ορίστε, κεράστε με: Tί κάνουν οι ελέφαντες που κανείς άλλος δεν μπορεί να κάνει; ελεφαντάκια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
green gordon Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ενα πολυ παλιο. Μπαινει ενας τυπος σε ενα ζαχαροπλαστειο,καθεται σε τραπεζακι. Σκαει ο σερβιτορος τι θα παρετε? Μια παστα. Του φερνει ο σερβιτορος την παστα την τρωει ο πελατης φευγει. Σερβιτορος που πατε κυριε δεν πληρωσατε την παστα. -Δεν την πληρωνω γιατι ξερω καρατε. Τις επομενες μερες τα ιδια,καθε μερα ετρωγε στο τσαμπα. Φωναζει λοιπον ο ιδιοκτητης εναν τυπο πρωταθλητη στο καρατε για να σερβιρει τον τυπο. Αφου τρωει την παστα λοιπον και παει να φυγει... Μην φευγετε κυριε να πληρωσετε την παστα. -Δεν την πληρωνω γιατι ξερω καρατε. -Ναι αλλα ξερω κ εγω καρατε. Ε ΤΟΤΕ ΦΑΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΠΑΣΤΑ... sorry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Για ούζο νομίζω τον ψήνει περισσότερο. Ντάκος κρητικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Παρτε και ενα αυτοσχεδιο απο μενα..Μπορει να υπαρχει ομως. Τι κανει ενας Παλαιστινιος οταν φτερνιζεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 - Πως σι λεν μάνα μ'; - Λία. - Λία λεν κι του μπαμπά μ' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Tί κάνουν οι ελέφαντες που κανείς άλλος δεν μπορεί να κάνει; ελεφαντάκια! [μποτρινι mode] το διαβασες καθολου πριν το ποσταρεις???? πως το στελνεις ετσι στον κοσμο χωρις να τα εχεις διαβασει πρωτα?? κοιτά να μαθαινείς. [/μποτρινι mode] Ο Τσακ Νόρις έραψε το Σχιστό... Ο Tσακ Νόρις βγάζει άσσο από αμάνικο! Μια φορά ο Τσακ Νόρις σκόνταψε και έπεσε κάτω όρθιος... Ο Ησαϊας χορεύει Τσακ Νόρις Όταν ο Κολόμβος ανακάλυπτε την Αμερική ο Τσακ Νόρις έβλεπε NBA Ο Τσακ Νόρις κούναγε την κούνια που τον κούναγε! Το άλογο του Τσακ Νόρις έχει 500 αυτοκίνητα. Ο Τσακ Νόρις τρώει μαλλί του γέρου. Ο Τσακ Νόρις έκανε τη σοκολάτα υγείας ν' αρρωστήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 ήθελα να κάνω combo με τους δύο προηγούμενους κωμωδούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Η σύζυγος: Που είναι το βιβλίο "Πως να ζήσετε 120 χρόνια"; Ο σύζυγος: Το έκαψα... Η σύζυγος: Γιατί το έκαψες; Ο σύζυγος: Η μάνα σου ξεκίνησε να το διαβάζει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ποια ειναι η μοναδική φορά που ο Τσακ Νορις χρειάζεται να ντυθεί ζεστά; Οταν διαβάζει τα ανέκδοτα του Sellers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Κάποιος τύπος βλέπει έναν φίλο του στον δρόμο και του λέει: - "Αστα είμαι χάλια. Έχω φοβερούς πόνους στον αγκώνα μου. Δεν ξέρω τι είναι. Πρέπει επειγόντως να δω έναν γιατρό." - "Φίλε μου έχω νέα για σένα. Στο φαρμακείο στην γωνία έχει ένα μηχάνημα τρομερό. Με ένα μικρό δείγμα ούρων, μπορεί να σου διαγνώσει οτιδήποτε. Αλλωστε τι έχεις να χάσεις, 10 δολάρια στοιχίζει όλο κι όλο." - "Φίλε μου τι έχω να χάσω. Θα πάω." - "Πάει σπίτι λοιπόν, γεμίζει ένα ουροδοχείο με λίγα ούρα και μια και δυο πάει στο φαρμακείο με το θαυματουργό μηχάνημα. Ρίχνει στην υποδοχή τα ούρα του, βάζει και ένα 10δόλαρο στην υποδοχή και περιμένει. Σε ένα λεπτό το μηχάνημα αρχίζει να κάνει θορύβους, λαμπάκια αρχίζουν να αναβοσβήνουν και τελικά βγαίνει ένα χαρτάκι που λέει: - "Πάσχεις από tennis elbow, ασθένεια των τενιστών. Θα πρέπει να ξεκουράσεις το χέρι σου, να κάνεις θερμά λουτρά, να αποφύγεις το σήκωμα βαριών αντικειμένων. Σε δύο εβδομάδες θα είσαι καλύτερα." - Το ίδιο βράδυ, ο φίλος μας δεν μπορούσε να χωνέψει τις δυνατότητες αυτού του μηχανήματος και πως είναι δυνατόν να κάνει τόσο ακριβή διάγνωση. Σκεπτόταν πόσο προχωράει η επιστήμη και αν είναι δυνατόν να κοροϊδέψει το μηχάνημα. - Παίρνει λοιπόν λίγο νερό βρύσης, λίγο αίμα από τον σκύλο του, ούρα από την γυναίκα του και την κόρη του και τέλος βαράει και μια μαλακία, τα ανακατεύει καλά και πάει στο μηχάνημα. - Βάζει το δείγμα στην υποδοχή, πετάει και ένα 10δόλαρο και περιμένει. - Σε ένα λεπτό το μηχάνημα αρχίζει να κάνει θορύβους, λαμπάκια αναβοσβήνουν και τελικά βγαίνει ένα χαρτάκι που του λέει: - "Το νερό της βρύσης σου είναι πολύ σκληρό. Πάρε αποσκληρυντικό. Ο σκύλος σου πάσχει από αποβιταμίνωση. Δώστου βιταμίνες. Η κόρη σου παίρνει ναρκωτικά. Βρες κλινική αποτοξίνωσης. Η γυναίκα σου είναι έγκυος. Δίδυμα κορίτσια. Δεν είναι δικά σου. Βρες δικηγόρο. Και συ αν δεν σταματήσεις να βαράς μα*ακία, ο αγκώνας σου δεν θα γίνει ποτέ καλά." copy paste απο http://www.2search.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.