Lucifer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Πάρτε και ένα αυτοσχέδιο. Ρωτάει ένας Παλαιστίνιος σε έναν άλλον: - Τι έχεις ρε φίλε και είσαι έτσι? - Άσε με μαλάκα, είμαι να σκάσω.
Pantelwolf Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 εγω κι ο παβελ γλυτωσαμε γιατί ήμασταν μέσα σε αναμμένο φουρνο εκείνη την ώρα και ο λουσι στην κόλαση. το υπόλοιπο φόρουμ είναι νεκρό από δριμύ ψύχος
stavi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 να και το βιντεο με το ταξι. δεν κατάλαβα το ανέκδοτο με το ταξί κι επίσης.. τί είναι αυτό; ωραίο πολύ, αλλά τι σχέση εχει με το ταξί?
stavi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Πάρτε και ένα αυτοσχέδιο. Ρωτάει ένας Παλαιστίνιος σε έναν άλλον: - Τι έχεις ρε φίλε και είσαι έτσι? - Άσε με μαλάκα, είμαι να σκάσω. καλό είναι οι συγκατοικές μου, είχαν βγάλει αυτο πως λέγεται η ξαδέρφη του μπρους λι? κουλί!
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 πλασμένοι ο ένας για την άλλη
Lucifer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Έλα ρε έχει πει κι άλλα καλύτερα, μπου ζεις;
Sellers Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Έλα ρε έχει πει κι άλλα καλύτερα, μπου ζεις; Κάτσε, Ούνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.