stavi Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Υπάρχει τρόπος να λήξει το παιχνίδι με κανονικό νικητή, με 2 κινήσεις να παίξεις με τον Τσακ Νόρις τότε να τον κερδίσεις
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Υπάρχει τρόπος να λήξει το παιχνίδι με κανονικό νικητή, με 2 κινήσεις ...ο οποίος είναι...
status Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 ...ο οποίος είναι... Έστω ότι Σκορ4 = Σκορ22 ;ρ
DrLo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 ...ο οποίος είναι... Να παίζουν και οι δύο με το ίδιο χρώμα !
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Να παίζουν και οι δύο με το ίδιο χρώμα ! Τότε είναι συμπαίκτες, άρα έχουν κάνει τέσσερις κινήσεις.
status Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Τότε είναι συμπαίκτες, άρα έχουν κάνει τέσσερις κινήσεις. Σκάσε και γέλα, άντε;ρ
DrLo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Τότε είναι συμπαίκτες, άρα έχουν κάνει τέσσερις κινήσεις. ... ή ήλίθιοι
panagos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 ...ο οποίος είναι... Το παιχνίδι μπορεί να έχει τελειώσει υπέρ του κόκκινου. Θα βάλει ένα πούλι (or whatever) είτε δεξιά είτε αριστερά από τα δικά του. Μετά όπου και να πάει να τον κλείσει ο κίτρινος, θα μείνει μια πλευρά ανοιχτή για να μπει το τέταρτο κόκκινο. Δεν έχει νόημα δηλαδή να παιχτεί άλλη κίνηση. Έχω κερδίσει πολλές φορές έτσι
Tritton Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Το παιχνίδι μπορεί να έχει τελειώσει υπέρ του κόκκινου. Θα βάλει ένα πούλι (or whatever) είτε δεξιά είτε αριστερά από τα δικά του. Μετά όπου και να πάει να τον κλείσει ο κίτρινος, θα μείνει μια πλευρά ανοιχτή για να μπει το τέταρτο κόκκινο. Δεν έχει νόημα δηλαδή να παιχτεί άλλη κίνηση. Έχω κερδίσει πολλές φορές έτσι
Tritton Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Αυτο απαιτει αντιπαλο -80iq. Άμα παίζεις με 6πνους δεν έχει πλάκα το παιχνίδι όταν χάνεις..
panagos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Αυτο απαιτει αντιπαλο -80iq. Όχι απαραίτητα.. αρκεί να μην την έχει ξαναπατήσει ο άλλος έτσι. Το -80 το έχουν αυτοί που την πατάνε συνεχώς με τον ίδιο τρόπο.
DrLo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Το παιχνίδι μπορεί να έχει τελειώσει υπέρ του κόκκινου. Θα βάλει ένα πούλι (or whatever) είτε δεξιά είτε αριστερά από τα δικά του. Μετά όπου και να πάει να τον κλείσει ο κίτρινος, θα μείνει μια πλευρά ανοιχτή για να μπει το τέταρτο κόκκινο. Δεν έχει νόημα δηλαδή να παιχτεί άλλη κίνηση. Έχω κερδίσει πολλές φορές έτσι Όχι το παιχνίδι δεν έχει τελείώσει. Ο κόκκινος μπορεί να καταφέρει να μη κερδίσει αν παίξει κατάλληλα. Άντε ... τη γλίτωσες την οργή του Chuck
stavi Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ο γιωργος γυρνά αργά στο σπίτι του μία νύχτα.. - Ανησύχησα! Που στο καλό ήσουνα; (ρωτά η γυναίκα του) - Α, λεει αυτός, δεν ήταν τίποτε. Πήγα να κάνω ένα τατουάζ.... - Τατουάζ; Τι τατουάζ έκανες; - Ένα χαρτονόμισμα των 100 ευρώ στα γεννητικά μου όργανα, λέει αυτός περήφανα. - Χαρτονόμισμα; Μα τι στο καλό σκεφτόσουνα; Δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό που έκανες είναι τρελό; - Μπα, είχα τους λόγους μου.. Πρώτον μου αρέσει να βλέπω τα λεφτά μου να αυξάνονται, δεύτερον μου αρέσει να παίζω με τα λεφτά μου, τρίτον μου αρέσει να έχω λεφτά στα χέρια μου και τέταρτον έτσι θα μπορώ να σου δίνω 100 ευρώ όποτε το θελήσεις
Tritton Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 χαχααχά καλό εγώ θα έβαζα 500ρικο το κάνεις που το κάνεις μη το τσιγκουνευτής κιόλας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.