Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να λήξει το παιχνίδι με κανονικό νικητή, με 2 κινήσεις ;)

να παίξεις με τον Τσακ Νόρις τότε να τον κερδίσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να λήξει το παιχνίδι με κανονικό νικητή, με 2 κινήσεις ;)

...ο οποίος είναι...

Δημοσ.

Να παίζουν και οι δύο με το ίδιο χρώμα !

Τότε είναι συμπαίκτες, άρα έχουν κάνει τέσσερις κινήσεις.

Δημοσ.

...ο οποίος είναι...

score41.jpg

Το παιχνίδι μπορεί να έχει τελειώσει υπέρ του κόκκινου. Θα βάλει ένα πούλι (or whatever) είτε δεξιά είτε αριστερά από τα δικά του. Μετά όπου και να πάει να τον κλείσει ο κίτρινος, θα μείνει μια πλευρά ανοιχτή για να μπει το τέταρτο κόκκινο. Δεν έχει νόημα δηλαδή να παιχτεί άλλη κίνηση. Έχω κερδίσει πολλές φορές έτσι :P

Δημοσ.

score41.jpg

Το παιχνίδι μπορεί να έχει τελειώσει υπέρ του κόκκινου. Θα βάλει ένα πούλι (or whatever) είτε δεξιά είτε αριστερά από τα δικά του. Μετά όπου και να πάει να τον κλείσει ο κίτρινος, θα μείνει μια πλευρά ανοιχτή για να μπει το τέταρτο κόκκινο. Δεν έχει νόημα δηλαδή να παιχτεί άλλη κίνηση. Έχω κερδίσει πολλές φορές έτσι :P

chuck-norris-approved.jpg

Δημοσ.

Αυτο απαιτει αντιπαλο -80iq.

Όχι απαραίτητα.. αρκεί να μην την έχει ξαναπατήσει ο άλλος έτσι. Το -80 το έχουν αυτοί που την πατάνε συνεχώς με τον ίδιο τρόπο.

Δημοσ.

score41.jpg

Όχι το παιχνίδι δεν έχει τελείώσει. Ο κόκκινος μπορεί να καταφέρει να μη κερδίσει αν παίξει κατάλληλα.

Άντε ... τη γλίτωσες την οργή του Chuck

Δημοσ.

Ο γιωργος γυρνά αργά στο σπίτι του μία νύχτα..

- Ανησύχησα! Που στο καλό ήσουνα; (ρωτά η γυναίκα του)

- Α, λεει αυτός, δεν ήταν τίποτε. Πήγα να κάνω ένα τατουάζ....

- Τατουάζ; Τι τατουάζ έκανες;

- Ένα χαρτονόμισμα των 100 ευρώ στα γεννητικά μου όργανα, λέει αυτός περήφανα.

- Χαρτονόμισμα; Μα τι στο καλό σκεφτόσουνα; Δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό που έκανες είναι τρελό;

- Μπα, είχα τους λόγους μου..

Πρώτον μου αρέσει να βλέπω τα λεφτά μου να αυξάνονται, δεύτερον μου αρέσει να παίζω με τα λεφτά μου, τρίτον μου αρέσει να έχω λεφτά στα χέρια μου και τέταρτον έτσι θα μπορώ να σου δίνω 100 ευρώ όποτε το θελήσεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...