soso75 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μόλις μου το είπαν... Σε ένα κατάστημα με αθλητικά είδη: - "Εχετε τα πάντα για το σκι;" - "Μάλιστα." - "Τι θα θέλετε;" - "Ένα ζευγάρι πατερίτσες! Βρε παιδιά λίγο προσοχή με τα ανέκδοτα έχει -5C μή λέτε και τέτοια..
pamelouketo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 ήταν πολλοί, κι αυτός μόνος του. Ληφθέρ,σαν το καλό κρασί είσαι ρε μπαγάσα....
hackerW32 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Η πεθερά που είναι θεόκουφη, πάει επίσκεψη στο σπίτι της κόρης της. Τη πόρτα της ανοίγει ο γαμπρός της, που ξέροντας το πρόβλημά της, αρχίζει να λέει μ΄ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη: - Καλώς το, το κουφάλογο! Από που έρχεσαι πάλι σκατόγρια, παλιομάγισσα; - Από ένα μαγαζί με ακουστικά παλιομαλάκα!!!! ξερεις την Ελενητσα?
slygeo87 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Βρε παιδιά λίγο προσοχή με τα ανέκδοτα έχει -5C μή λέτε και τέτοια.. Από φάτσα λες, για να δούμε και το χιούμορ σου.
stavi Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Από φάτσα λες, για να δούμε και το χιούμορ σου. δες το δικό μου τώρα που είμαι σκατόφατσα και πολύ σου είναι :-P Πεθαίνει κάποιος και πάει για παράδεισο. Τον σταματάει ο Πέτρος μπροστά από τη πόρτα του λέει: -"Ωπ για μισό που πάς φίλε μου;" -"Μέσα", λέει ο άλλος." -"Για κάτσε να δω τα βιβλία μου.... Χμμμμ....μμμ... Μάλιστα. Δεν έχεις κάνει τίποτα πολύ κακό στη ζωή σου, ούτε όμως και πολύ καλό. Αν μου πεις μια πολύ καλή πράξη θα σε αφήσω να μπεις." -"Άκου άγιε να σου πω ιστορία. Οδηγούσα σε ένα σκοτεινό δρόμο και στην άκρη τι να δω; 15αλήτες να έχουν περικυκλώσει μια κοπέλα και να ετοιμάζονται να τη βιάσουν!! Κατεβαίνω και εγώ από το κάρο, βουτάω ένα λοστό δίνω μια γερή στον αρχηγό και του ανοίγω το κεφάλι! και λέω στους άλλους :" ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ! Η ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΗΣΥΧΗ Η ΘΑ ΣΑΣ ΓΑ#$%Ω." -"Πω πω φίλε φοβερό", λέει ο Άγιος Πέτρος. "Πολλά κότσια έχεις! Και πότε έγινε αυτό;" -"Ε, θα ’ναι κάνα 5 λεπτο.
μαφαλντα Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Πώς λέγεται στα τούρκικα η βροχή; Αλάχ πι-πι! ------------------ πάει ένας τύπος στον γιατρό -Γιατρέ έχω ένα @ -Ε! στ' @ σου.. ------------------------------ Ο Μελισσανίδης είναι με κάτι φίλους του μετά από μπαρότσαρκα. Ένας τροχονόμος τους σταματάει για αλκοτέστ. Πλησιάζει στον Μελισσανίδη και του λέει: - "Παρακαλώ φυσήξτε στο στόμιο." Ο Μελισσανίδης του απαντάει: - "Καλά δε με αναγνωρίζεις;" - "Όχι κύριε, παρακαλώ φυσήξτε να τελειώνουμε." Τότε ο Μελισσανίδης κατεβαίνει από το αυτοκίνητο και λέει: - "Για πρόσεξε με." Παίρνει πέντε μέτρα φόρα, τρέχει, κάνει μια τούμπα στον αέρα και προσγειώνεται. - "Τώρα με αναγνώρισες;" - "Όχι κύριε, θα φυσήξετε επιτέλους;" - "Για πρόσεξε με πάλι." Παίρνει δέκα μέτρα φόρα, τρέχει, κάνει τροχό, μια τριπλή τούμπα στον αέρα και μια τέλεια προσγείωση μπροστά στον τροχονόμο. Εν τω μεταξύ, ο άλλος τροχονόμος έχει σταματήσει αλλά τρία αυτοκίνητα για αλκοτέστ. Ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου λέει στο συνοδηγό του: - "Μαλάκα μου πολύ το δυσκολέψανε το αλκοτέστ. Δεν το περνάμε με τίποτα!"
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 το έσωσες με το τελευταίο, μαφάλντα...
soso75 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Από φάτσα λες, για να δούμε και το χιούμορ σου. Γύρισε σελίδα πίσω "947" να τα δείς όλα..lol
pamelouketo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Οι υπάλληλοι παίζουν ποδόσφαιρο,οι προϊστάμενοι τένις κι οι διευθυντές γκολφ.Τελικά όσο μεγαλώνουν τα αξιώματα,τόσο μικραίνουν τα μπαλάκια...
Tritton Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 ...μακραίνει όμως το μαρκούτσι Άσε που στο γκόλφ βάζεις στόχο και τρύπες ---------------------------------------------------------------- Λοιπόν κι ένα καλό! Ήταν τρείς φίλοι παντρεμένοι παρέα και λέγανε για τα δώρα που πήραν στις γυναίκες τους.. Μανώλης: Εγώ παιδιά που λέτε πήρα δώρο στη γυναίκα μου μια BMW που πιάνει τα 0-100 σε 6.9 δευτερόλεπτα!!! Σάκης: ΠΣσσσσσ..σιγά! Eγώ παιδιά να δείτε τι πήρα στη γυναίκα μου..την πήρα μια Porsche που πιάνει τα 0-100 σε 3 δευτερόλεπτα τι να λέμε τώραααα!! Δημήτρης: Συγνώμη παιδιά αλλά θα σας απογοητεύσω..εγώ αυτό που πήρα στη γυναίκα μου...πιάνει τα 0-100 σε 1 δευτερόλεπτο!!!!!!!!! Μανώλης-Σάκης: WOW!!! Κάλα τη μας λές τώρα!!! Και τι είναι αυτό δηλαδή που της πήρες τελικά!;;; Δημήτρης: Μια ζυγαριά!!!!!!!!!
feodor Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 ξερεις την Ελενητσα? Την ξερω, αλλα δεν ξερω αν λεμε την ιδια
panagos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ο Τσακ Νόρις μπορεί να νικήσει στο 'Σκορ 4' σε μόνο 3 κινήσεις!!!! Υπάρχει τρόπος να λήξει το παιχνίδι με κανονικό νικητή, με 2 κινήσεις
Socratis_g Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 While creating wives, God promised men that good and obedient wives would be found in all corners of the world. And then He made the earth round.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.