status Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Πολλά εγγλέζικα ανέκδοτα. British Humor I was devastated to find out my wife was having an affair but, by turning to religion, I was soon able to come to terms witvih the whole thing. I converted to Islam, and we're stoning her to death in the morning! ---------------------------------------------------------------------------------------------- The wife suggested I get myself one of those dick enlargers, so I did.... she's 21 and her name's Lucy. ---------------------------------------------------------------------------------------------- Went to the pub with my girlfriend last night. Locals were shouting "pedophile" and other names at me, just because my girlfriend is 21 and I'm 50. It completely spoiled our 10th anniversary. ----------------------------------------------------------------------------------------------- The thing I love most about this hot weather is the short skirts and low cut tops.... although I must admit, they do make me look a bit gay. ------------------------------------------------------------------------------------------------ Following the tragic death of the Human Cannonball at the Kent Show, a spokesman said "We'll struggle to get another man of the same calibre." ------------------------------------------------------------------------------------------------- My son was thrown out of school today for letting a girl in his class give him a blow-job. I said "Son, that's 3 schools this year! You'd better stop before you're banned from teaching altogether." ------------------------------------------------------------------------------------------------- Q: What's the difference between a blonde and a brick? A: The brick doesn't follow you home after you lay it. ------------------------------------------------------------------------------------------------- Remember the 7 qualities for the perfect girlfriend... Beautiful, Intelligent, Gentle, Thoughtful, Innocent, Trustworthy, Sensible. Or in other words........... B.I.G.T.I.T.S. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Just been to the gym. They've got a new machine in. Only used it for half an hour, as I started to feel sick. It's great though. It does everything - KitKats, Mars Bars, Snickers, Potato Crisps, the lot.." -------------------------------------------------------------------------------------------------- Question - Are there too many immigrants in Britain ? 17% said yes; 11% said No; 72% said "I am not understanding the question please." --------------------------------------------------------------------------------------------------- On my Census form there is a question "Do you have any dependents?" Apparently putting "Hundreds of Africans, Pakis, Somalians, single mums, Romanians, loafers, smack heads, and non-English speaking people" isn't the right answer. The y've sent my form back! --------------------------------------------------------------------------------------------------- Prince William says he doesn't want the traditional fruit cake at his wedding. Prince Phillip says he doesn't give a toss, he's still going. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Some bastard's just pinched a pair of my wife's knickers off the washing line. She's not bothered about the knickers but she wants the 12 pegs back. (ouch!) ---------------------------------------------------------------------------------------------------- The cost of living has now gotten so bad that my wife is having sex with me because she can't afford batteries.
pournaras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Ένας άνδρας πλησιάζει μιά πανέμορφη γυναίκα σε ένα supermarket και της λέει: -Συγνώμη.Έχασα τη γυναίκα μου μέσα στο supermarket.Μπορείς να μιλήσεις μαζί μου για λίγο; Η γυναίκα τον κοιτάει απορημένη και ρωτάει: -Και γιατί να μιλήσω μαζί σου; -Γιατί κάθε φορά που μιλάω με γυναίκα με βυζιά σαν τα δικά σου η γυναίκα μου εμφανίζεται ξαφνικά από το πουθενά...
HALF EVIL Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 ΓΑΜΟΣ ΣΕ 4 ΠΡΑΞΕΙΣ & 1 ΕΠΙΛΟΓΟ Γάμος - Μέρος Ι Ένας τυπικός άντρακλας παντρεύτηκε μία τυπική κουκλάρα και μετά τον γάμο, έθεσε τους εξής κανόνες: - Θα έρχομαι στο σπίτι όποτε θέλω, εάν το θέλω και ό,τι ώρα γουστάρω, και δεν δέχομαι κουβέντα πάνω σε αυτό. Θα με περιμένει ένα ΩΡΑΙΟ δείπνο στο τραπέζι, εκτός εάν σε ειδοποιήσω ότι δεν θα έρθω σπίτι για φαγητό. Θα πηγαίνω για κυνήγι, ψάρεμα, ποτό και χαρτιά όταν θέλω με τους φίλους μου, και μην μου το παίξεις δύσκολη. Αυτοί είναι οι κανόνες μου. Έχεις κανένα σχόλιο; Η νύφη απάντησε: - Όχι, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Απλά θέλω να καταλάβεις πως εδώ θα έχουμε σεξ στις 7.00 κάθε βράδυ... είτε είσαι εδώ είτε δεν είσαι!" ****************************** Γάμος - Μέρος ΙΙ Ο σύζυγος και η σύζυγος είχαν έναν καβγά στην ημέρα της 40κοστής επετείου του γάμου τους! Ο σύζυγος ουρλιάζει: - Όταν θα πεθάνεις, θα σου βάλω μία ταφόπλακα που θα γράφει: "Εδώ κείτεται η σύζυγός μου - Κρύα όπως πάντα!" - Α, ναί; απαντά αυτή. Όταν πεθάνεις εσύ, θα σου βάλω μία ταφόπλακα που θα γράφει: "Εδώ κείτεται ο σύζυγός μου, σκληρός επιτέλους!" ****************************** Γάμος - Μέρος ΙΙΙ Ο σύζυγος (γιατρός) και η σύζυγος μαλώνουν την ώρα του πρωινού.. Ο σύζυγος σηκώνεται έξαλλος και λέει, - Και δεν είσαι και καλή στο κρεβάτι! και φεύγει από το σπίτι. Λίγο αργότερα, συνειδητοποιεί πως δεν φέρθηκε σωστά και αποφασίζει να τα ξαναβρούν, και της τηλεφωνεί. Αυτή απαντά στο τηλέφωνο μετά από πολύ ώρα, και ο εκνευρισμένος σύζυγος την ρωτά: - Μα γιατί άργησες τόσο να απαντήσεις; - Ήμουν στο κρεβάτι , λέει αυτή . - Τέτοια ώρα στο κρεβάτι; Και τί έκανες; την ρωτάει ο σύζυγος. - Έπαιρνα μία δεύτερη γνώμη . ****************************** Γάμος - Μερος IV Ένας άντρας έχει έξι παιδιά και είναι πολύ περήφανος για το κατόρθωμά του. Είναι τόσο περήφανος που αρχίζει να φωνάζει την γυναίκα του «Μητέρα των έξι», παρόλο που δεν της αρέσει καθόλου. Ένα βράδυ πάνε σε ένα πάρτι. Ο άντρας αποφασίζει πως είναι ώρα να φύγουν και φωνάζει την γυναίκα του μέσα στο πλήθος: - Τί λες; Φεύγουμε Μητέρα των Έξι; Η γυναίκα του, πολύ εκνευρισμένη για την αδιακρισία του, του φωνάζει επίσης: - Όποτε θες, Πατέρα των Τεσσάρων. ************************************** Γάμος - Μέρος V Ένας άντρας και η γυναίκα του τσακώθηκαν και δεν μιλάνε ο ένας στον άλλον. Ξαφνικά, ο άντρας συνειδητοποιεί πως την επόμενη μέρα θα χρειαζόταν να τον ξυπνήσει η γυναίκα του στις 5.00 το πρωί για μία πτήση για σοβαρό επαγγελματικό ραντεβού. Επειδή δεν θέλει να είναι ο πρώτος που θα σπάσει την σιωπή (και ΧΑΣΕΙ), γράφει σε ένα χαρτί: "Σε παρακαλώ ξύπνησέ με στις 5.00 το πρωί" και το αφήνει κάπου που ξέρει πως θα το δει. Το επόμενο πρωί, ξυπνά, και ανακαλύπτει πως η ώρα είναι 9.00 το πρωί, και έχει χάσει την πτήση του. Εξαγριωμένος, ετοιμάζεται να πάει να δει γιατί δεν τον ξύπνησε η γυναίκα του, όταν ανακαλύπτει ένα κομμάτι χαρτί δίπλα στο κομοδίνο, που έγραφε: "Είναι 5.00 το πρωί. Ξύπνα." ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Οι άντρες δεν είναι εφοδιασμένοι για αυτού του είδους τις αντιπαραθέσεις. Ο Θεός μπορεί να δημιούργησε την γυναίκα από το πλευρό του άντρα, αλλά μην ξεχνάμε ότι πάντα προηγείται ένα προσχέδιο πριν το τελικό αριστούργημα. Ένα αντρόγυνο πήγε σε σύμβουλο γάμου μετά από 20 ολόκληρα χρόνια γάμου. Όταν ο σύμβουλος ρώτησε ποιο είναι το πρόβλημά τους, η γυναίκα άρχισε να εξιστορεί με πάθος, ένταση και θλίψη όλα τα προβλήματα που είχαν σε αυτά τα 20 χρόνια. Όλα όμως! Ανέλυσε τα πάντα. Ότι ο σύζυγος δεν την προσέχει, είναι αδιάφορος, ψυχρός, ότι αυτή νιώθει μοναξιά, αποξενωμένη, δεν υπάρχει αγάπη πλέον στη σχέση και όλες τις ανάγκες που μένουν ανεκπλήρωτες από έναν κενό γάμο. Αφού ο σύμβουλος την άφησε για αρκετή ώρα να μιλάει, κάποια στιγμή σηκώθηκε πάνω, της ζήτησε να σταθεί όρθια και μετά την αγκάλιασε και την φίλησε παθιασμένα! Ο άντρας παρακολουθούσε με προσοχή χωρίς να αντιδράσει. Μετά από λίγο, η γυναίκα σταμάτησε και κάθισε ξανά στην καρέκλα της μισοζαλισμένη. Ο σύμβουλος γύρισε στον άντρα και του είπε: «Αυτό χρειάζεται η γυναίκα σου. Μπορείς να το κάνεις αυτό τουλάχιστον 3 φορές τη βδομάδα«; Ο άντρας το σκέφτηκε για λίγο και είπε: «Κοίτα, μπορώ να στη φέρνω Δευτέρα και Τετάρτη, αλλά την Παρασκευή δεν μπορώ, έχω μπάλα«…
soso75 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 1. Ένα ζευγάρι βρίσκετε στο σπίτι..απο κάτω περνάει το σκουπιδιάρικο.. Άντρας: Γυναίκααααα έχουμε σκουπίδια;;; Γυναίκα: Έεεεεχουμε δεν θέλουμε!!!! 2. - Πάει ένας τύπος σε ένα μπάρ...και κάθετε δίπλα στο μπάρμαν..τον κοιτάει και του λέει.. ένα διπλό πριν αρχήσουμε... Μπάρμαν: Ορίστε κύριε... Πελάτης: ένα ακόμα διπλό πριν αρχήσουμε...3...4...5...8...ποτά.. βάλε κι ένα ακόμα διπλό πριν αρχήσουμεεεεε...ΧΙΚ!!! Μπάρμαν: Λυπάμε κύριε αλλά έχετε πιεί πολλά και πρέπει να κλείσουμε ώρα να με πληρώσετε... Πελάτης: Αρχήσαμεεεεεεε....!!!!!
tsioudiver Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 O Chuck Norris λέει σοβαρέψου και ο σοβάς ρεύεται!
xlapacas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Παιδί:Αρχιδι,αρχιδι! Μαμα:Τι κουβέντες είναι αυτές παιδί μου.? Παιδί:Ρε μαμά αρχιδι να χιονίδει...!
bells Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Ο συζηγος μαθαινει τη συζηγο οδηγηση στο χωρο του λιμανιου οποτε κανει μια μανουβρα και ριχνει το αμαξι στη θαλασσα γυριζει ο αντρα και της λεει σου ειπα να παρκαρεις και οχι να μπαρκαρεις!!
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Παιδί:Αρχιδι,αρχιδι! [του ρίχνει ένα χαστούκι] ΣΛΑΠ! Μαμα: Τι κουβέντες είναι αυτές βρωμόπαιδο;! Παιδί: [κλαίγοντας] Αφού βρε μαμά αρχιδι να χιονίδει...! Νομίζω έτσι θα βγάλει πιο πολύ γέλιο.
george_o/c Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Ο Τσακ Νόρις ξέρει πόσα κυβικά είναι το παπάκι που πάει στην ποταμιά.
astak Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Παιδί:Αρχιδι,αρχιδι! Μαμα:Τι κουβέντες είναι αυτές παιδί μου.? Παιδί:Ρε μαμά αρχιδι να χιονίδει...! χα τι χαδο...
feodor Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Η πεθερά που είναι θεόκουφη, πάει επίσκεψη στο σπίτι της κόρης της. Τη πόρτα της ανοίγει ο γαμπρός της, που ξέροντας το πρόβλημά της, αρχίζει να λέει μ΄ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη: - Καλώς το, το κουφάλογο! Από που έρχεσαι πάλι σκατόγρια, παλιομάγισσα; - Από ένα μαγαζί με ακουστικά παλιομαλάκα!!!!
mados Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Ο Τσακ Νόρις μπορεί να νικήσει στο 'Σκορ 4' σε μόνο 3 κινήσεις!!!!
Tzimmys Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μόλις μου το είπαν... Σε ένα κατάστημα με αθλητικά είδη: - "Εχετε τα πάντα για το σκι;" - "Μάλιστα." - "Τι θα θέλετε;" - "Ένα ζευγάρι πατερίτσες!
leftermann Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 ήταν πολλοί, κι αυτός μόνος του. Μόλις μου το είπαν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.