stavi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 ναι ρε κρις, έχει πει και καλύτερα η κοπέλα... άσε που εδώ μέσα είναι από τις πιο ευγενικές... μαζί με την Καρμεν.. τις κόβω για καλά κοριτσια.. +1 σε Καρμεν και Μαρρια
Lucifer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Λούσι, ήρθα για μπάκαπ: Έχασε τη μάχη με τη ζωή. ALL BETS ARE OFF, RIEN NE VA PLUS
athlios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 ναι ρε κρις, έχει πει και καλύτερα η κοπέλα... άσε που εδώ μέσα είναι από τις πιο ευγενικές... μαζί με την Καρμεν.. τις κόβω για καλά κοριτσια.. +1 σε Καρμεν και Μαρρια Eμενα?? Γιατι τα μαθηματικα ειναι λυπημενα?? ειναι καφριλααα γιατι εχουν πολλα προβληματα
stavi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Eμενα?? Γιατι τα μαθηματικα ειναι λυπημενα?? ειναι καφριλααα γιατι εχουν πολλα προβληματα +1 για το ανέκδοτο που είπες εμένα μάρεσε
athlios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 +1 για το ανέκδοτο που είπες εμένα μάρεσε >http://www.youtube.com/watch?v=-smZhMXsV4I#t=0m35s
stavi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχα Τι σκέφτεσαι; -Τι να ντυθώ τις Απόκριες.. -Βάλε γάντια τερματοφύλακα.. -Ε;Και;Τι θα έχω ντυθεί; -Τέρμα μαλάκας.. athlie πολύ αστείο το βιντεάκι το χω δει πολλές φορές...
Fazos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μιά ποδοσφαιρική ομάδα προσλαμβάνει έναν προπονητή γνωστό στην Ευρώπη για τις πρωτοποριακές μεθόδους προπόνησης.Η προετοιμασία τελειώνει και έρχεται η μεγάλη στιγμή. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος περιλάμβανε ντέρμπι με τον συμπολίτη.Η ομάδα μπαίνει στο γήπεδο και ο κόσμος έρχεται αντιμέτωπος με κάτι φοβερά παράξενο.Ο τερματοφύλακας είχε δέσει μία Barbie στα παπούτσια του,τα δύο μπακ και οι στόπερ είχανε δέσει Playmobil,οι μέσοι είχαν δέσει Transformers,Lego και Bob Σφουγγαράκηδες,και οι επιθετικοί τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια και κούκλες. Το παιχνίδι ξεκινά και η ομάδα βγάζει φωτιές.2-0 στο πρώτο τέταρτο,3-0 στο ημίχρονο,5-0 τελικό σκορ.Ο προπονητής οδηγείται στο press room για την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι και οι δημοσιογράφοι αρχίζουν τις ερωτήσεις: -Κόουτς.Η ομάδα παρουσιάστηκε φοβερά έτοιμη! Είχε συνοχή και αυτοματισμούς! Οι παίκτες βρισκόντουσαν με κλειστά τα μάτια! Που οφείλεται αυτό; -Είχαμε καλή φυσική κατάσταση και το μεγάλο μας όπλο σε αντίθεση με τον αντίπαλο ήταν ότι εμείς είχαμε παιχνίδια στα πόδια μας.
moldovan20 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 O Chuck Norris είπε σοβαρέψου και ο σοβάς ρεύτηκε..
Tsiou Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 O Μάρκος,χειρουργός στο επάγγελμα,βλέπει τις εξετάσεις του κολλητού του του Παντελή και τον παίρνει τηλέφωνο. -Παντελή,σου 'χω άσχημα νέα. -Τι έγινε ρε Μάρκο; -Βγήκαν οι εξετάσεις και είσαι σοβαρά.Θα χρειαστείς άμεσα εγχείρηση. -Όχι ρε πούστη μου! Τουλάχιστον να με εγχειρήσεις εσύ.Είμαστε 40 χρόνια φίλοι. -Δεν ξέρω θα δούμε.Δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ. -Δεν ακούω τίποτα! Εσύ θα με εγχειρήσεις! Τις επόμενες μέρες ο Μάρκος ήταν ανήσυχος ώσπου έρχεται η μέρα της εγχείρησης.Εμφανώς αγχωμένος προσπαθεί να μεταπείσει τον Παντελή και να τον στείλει σε άλλο χειρουργό αλλά αυτός θέλει να τον εγχειρήσει ο φίλος του.Αφού αναισθητοποιείται πάει να κάνει την πρώτη τομή ο Μάρκος αλλά σταματάει.Μετά από λίγο πάλι τα ίδια.Πλησιάζει το νυστέρι αλλά δεν είναι σίγουρος. -Δεν μπορώ! Φωνάζει και βγάζει το κινητό του. -Τι κάνεις εκεί; Του λένε όλοι στο χειρουργείο. -Θα πάρω τη μάνα μου,αυτή θα με βοηθήσει. -Γιατί; -Γιατί δεν ξέρω να ανοίγω φίλο.
marduc812 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ένας πλούσιος κάνει πάρτι δίπλα στην πισίνα του. Μετά από ώρες διασκέδασης, η μουσική σταματάει κι ο πλούσιος ανακοινώνει : - Δίνω ένα εκατομμύριο δολάρια σε όποιον πάει από την μια άκρη της πισίνας στην άλλη, κολυμπώντας ανάμεσα στους κροκόδειλους που έχει μέσα. Καμιά κίνηση. Όλοι φοβούνται. - Δίνω δύο εκατομμύρια δολάρια κι ένα αυτοκίνητο σε όποιον κολυμπήσει μέσα στην πισίνα. Και πάλι κανείς δεν προσφέρεται. Ο πλούσιος όμως θέλει να διασκεδάσει. - Δίνω τρία εκατομμύρια δολάρια, ένα αυτοκίνητο και μια όμορφη γυναίκα. Άκρα του τάφου σιωπή. Ο πλούσιος σκέφτεται, ρε μπας κι έχουμε κανέναν ανώμαλο εδώ μέσα; - Δίνω τρία εκατομμύρια δολάρια, ένα αυτοκίνητο, μια όμορφη γυναίκα κι έναν πούστη. Πλαφ! πέφτει κάποιος μες στην πισίνα, κολυμπάει σαν πύραυλος και βγαίνει απ την άλλη μεριά λαχανιασμένος αλλά σώος. Μόλις πατάει στη γη το πρώτο πράγμα που φωνάζει είναι : - Τον πούστη, φέρτε μου τον πούστη! - Ηρέμησε, φίλε μου, θα στον φέρουμε. - Τον πούστη θέλω, σας λέω, φέρτε μου τον πούστη! - Μα θα στον φέρουμε, τι κάψα είναι αυτή; του λέει ο πλούσιος. - Τον πούστη θέλω , που μ’ έσπρωξε στην πισίνα, αυτόν τον πούστη θέλω!
star12 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Το 10χρονο αγοράκι κάνει βόλτες μαζί με τη μαμά του στο χωριό τους και ξαφνικά ο μικρός βλέπει ένα γαϊδούρι που έχει στύση. Ρωτάει τη μητέρα του: "μαμά, τι είναι αυτό που κρέμεται από του γαϊδούρι;" Tου λέει η μητέρα του: "είναι το "πουλάκι" του παιδί μου και έχει μεγαλώσει". "Τόσο είναι μαμά και του μπαμπά μου;" ρωτάει ξανά ο μικρός! Και η μαμά: "Αχ παιδάκι μου, όχι, του μπαμπά σου είναι μικρό αλλά.... του γαϊδουριού, τώρα που το σκέφτομαι, είναι ότι πρέπει.. Hταν ο Aγιος Βασίλης σε μια πλατεία και διάφορα παιδάκια κάθονταν στα πόδια του και του ζητούσαν διάφορα πράγματα. Πάει το πρώτο παιδί και του λέει Aγιε μου Βασίλη εγώ θέλω μια φεράρικαι ο ¶γιος Βασίλης λέει στον καλικάντζαρο γράψε μια φεράρι για τιν φίλο μας Πάει άλλο παιδι και του λεει Αγιε μου Βασίλη θέλω μια φεράρι Καλικάντζαρε γράψε αλλη μια φεραρι για το παιδί Πάει το τρίτο παιδί και του λέειΑγιε Βασίλη εγώ θέλω για δώρο ένα αρχίδι γιατι γεννήθηκα μόνο με ένα και ο ¶γιος Βασίλης γράψε μια φεράρι και το παιδί του λέει μα εγώ αρχίδι ζήτησα όχι φεράρι και του λέει ο Αγιος Βασίλης γιατί οι άλλοι τι θα πάρουν τα αρχίδια μου θα παρουν.
Sellers Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Το 10χρονο αγοράκι κάνει βόλτες μαζί με τη μαμά του στο χωριό τους και ξαφνικά ο μικρός βλέπει ένα γαϊδούρι που έχει στύση. Ρωτάει τη μητέρα του: "μαμά, τι είναι αυτό που κρέμεται από του γαϊδούρι;" Tου λέει η μητέρα του: "είναι το "πουλάκι" του παιδί μου και έχει μεγαλώσει". "Τόσο είναι μαμά και του μπαμπά μου;" ρωτάει ξανά ο μικρός! Και η μαμά: "Αχ παιδάκι μου, όχι, του μπαμπά σου είναι μικρό αλλά.... του γαϊδουριού, τώρα που το σκέφτομαι, είναι ότι πρέπει.. Τί ήταν αυτό; Μήπως ξέχασες κάτι?
μαφαλντα Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 To τι γράφουν για την φράση "Δεν διάβασα το μνημόνιο"!! Αυτή μου άρεσε. Μόνο ο Τσακ Νόρις έχει διαβάσει το Μνημόνιο.
nickelodeon Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Κάπως έτσι το ξέρω εγώ. Ένας πατέρας πηγαίνει πρωί, πρωί τον δεκάχρονο γιό του στο σχολείο όταν βλέπουν στο δρόμο έναν γάιδαρο που είχε στύση - Τι είναι αυτό μπαμπά - Ότι νά' ναι είναι, κοίτα από την άλλη μεριά. Το μεσημέρι τον πιτσιρικά τον περίμενε η μάνα του για να γυρίσουν σπίτι και περνάνε πάλι από το σημείο που βρισκόταν ο γάιδαρος που πάλι είχε στύση - Μαμά, ο μπαμπάς είπε ότι αυτό που κρέμεται από το γάιδαρο είναι "ότι νά' ναι" - Του γαϊδάρου είναι ότι πρέπει, του πατέρα σου είναι ότι νά' ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.