BadBoy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 -Μωρο μου θελεις να περασουμε ενα ομορφο Σαββατοκυριακο...; -Ναι...ναι αγαπη μου...!!! -Ωραια,τα λεμε απο Δευτερα..!!!!! ------------------------------------------ Η 19 χρονη κόρη ομολογεί στον πατέρα της ότι είναι έγκυος. Φωνές, κακό και μετά από λίγο ξύλο ο μπαμπάς συμφωνεί να δει τον ένοχο για την εγκυμοσύνη να συζητήσουν την κατάσταση. Το Σάββατο το απόγευμα στημένος ο πατέρας στο παράθυρο περιμένει τον προκομμένο να έρθει. Σε κάποια στιγμή βλέπει μια Φερράρι να στρίβει από τη γωνία, να σταματά μπρος στο σπίτι και από μέσα να βγαίνει ένας κουστουμαρισμένος νέος με ρολόι, γυαλιά και ότι άλλο αξεσουάρ σινιέ και πανάκριβο. Μπαίνει στο σπίτι ο νέος του βάζουν ποτό και ξεκινά η κουβέντα. - Ακούστε κύριε, λέει ο νέος. Για γάμο δεν γίνεται κουβέντα με τίποτε. - Μα. - Όμως αν το παιδί είναι αγόρι, του δίνω δύο εργοστάσια μου, ένα στην Πάτρα (ελαστικών αυτοκινήτων) και ένα στην Λάρισα υδροηλεκτρικό. Του δίνω επίσης τρις πολυκατοικίες στο Κολωνάκι για τα νοίκια, δύο εξοχικά στη Μύκονο, τρία εξοχικά στην Κρήτη και ένα ιδιόκτητο σκάφος. Αν είναι κορίτσι, βέβαια, δεν μπορώ να δώσω τα εργοστάσια γιατί πως θα τα δουλεύει, αλλά τα αντικαθιστώ με δέκα πολυκατοικίες στα βόρεια προάστια και κάμποσα άλλα ακίνητα για προίκα. Αν τώρα η κοπέλα αποβάλει. - Αν αποβάλει , διακόπτει ο μπαμπάς . . . . στη φέρνουμε και την ξανα πηδάς! Ωραίος.
star12 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 τι ειναι μαυρο και πεταει;; ενας παπας που πατησε σε ναρκη
stavi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 βλέπει ένας τρελάρας έναν παπά στο δρόμο και τον αρχίζει στις γρήγορες, κλωτσιές, μπουνίες, σφαλιάρες. Τον σακάτεψε τον άνθρωπο, έπεσε ξερός ο παπάς στη μέση του δρόμου... φεύγει ευχαριστημένος ο τρελάρας -χμ μπάντμαν και μαλακίες!
xlapacas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 βλακεια ειναι αλα δε θα καθομαι να γραφω ανεκδοτα δεκαετιας! -Θα βγάλω σαμπουάν για γκέι που θα λέγεται "stis" -Δεν το καταλαβαίνω, που είναι το αστείο; -Γατάκι. Η ετικέτα θα γράφει "shampoo stis"
pamelouketo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ένας φουκαράς με πονόδοντο, ψάχνει απεγνωσμένα οδοντίατρο. Βγαίνει στο δρόμο, και για καλή του τύχη μόλις στρίβει στην γωνία, βλέπει ένα τεράστιο δόντι να ανβοσβήνει με λάμπες νέον. Μπαίνει στην πόρτα, ανεβαίνει τα σκαλιά και βρίσκει το γιατρό. - Γιατρέ μου σώσε με. Πεθαίνω απ’ τον πόνο! - Τί συμβαίνει άνθρωπέ μου; - Μια κουφάλα με πονάει. - Αααα, λυπάμαι δεν μπορώ να βοηθήσω. - Γιατί; - Εγω είμαι γυναικολόγος. Δεν είμαι οδοντίατρος! - Και το δόντι απ’έξω που αναβοσβήνει; - Ε, τι να σου κάνω ρε φίλε. Είχα κρεμάσει ένα μουνί και μου το κατεβάσανε!
stavi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 βλακεια ειναι αλα δε θα καθομαι να γραφω ανεκδοτα δεκαετιας! να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι
xlapacas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι οποιος εχει τη μυγα... Φονικος σεισμος στο Πακισταν προκαλεσε το θανατο 5.000 ανθρωπων..... Η Γαλλια εστειλε ιατροφαρμακευτικη βοηθεια... Η Ινδια και η Κινα σωστικα συνεργεια... Η Γερμανια και η Αμερικη χρηματα... και η Ελλαδα 5.000 πακιστανους για αντικατασταση...
stavi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 οποιος εχει τη μυγα... να τη φέρει πίσω και όποιος εχει στη σφίγγα σφίγκεται
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 - Μπαμπά, πως ήρθα στον κόσμο; - Γιέ μου, γνώρισα τη μητέρα σου κάνοντας chat στο Internet... Δώσαμε ραντεβού σ΄ένα cyber-cafe... Λίγο αργότερα, μέσα στις τουαλέτες, κάναμε μια σύνδεση στο ίδιο δίκτυο... Η μαμά έκανε μερικά downloads με το memory stick του μπαμπά, αλλά πριν ο μπαμπάς προλάβει να κάνει upload...αντιληφθήκαμε ότι δεν είχαμε εγκαταστήσει ένα firewall και πλέον ήταν αργά για delete ή cancel... κι έτσι, 9 μήνες αργότερα, βρεθήκαμε με ιό!!
PavelX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 - Μάνα, θα βγω! - Μ΄αυτό το κρύο; -΄Όχι ρε συ μάνα... Με τους φίλους μου! Έλα, καλό ήτανε.
hackerW32 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ποιο είναι το αντίθετο του 2; ανατέλλω Ποιό είναι το αντίθετο του οδηγώ και σε σκέφτομαι; Περπατώ και στα @@ μου
Marria Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Έκτακτη ανακοίνωση: Εξάπλωση του βακτηριδίου "Sfiksan Ε-coli" στην Ελλάδα. Πολλαπλά κρούσματα παρατηρούνται καθημερινά σε όλη την επικράτεια....
xlapacas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 θα παραγγείλω πίτσα Θέλεις και εσύ κάτι να σου παραγγείλω;" Αυτή: " Οχι ." Αυτός : ... " Ok." ... Αυτή : "...η άραγε να παραγγείλω ; !" Αυτός: « Τι να σου παραγγείλω ;" Αυτή: «Δεν ξέρω ." Αυτός: « Τι δεν ξέρεις; Αν θέλεις κάτι ;" Αυτή: «Οχι." Αυτός: «Πεινάς ;" Αυτή: « Δεν έχω ιδέα, μπορεί κάπως ... " Αυτός: «Τι σημαίνει κάπως ...;" Αυτή : «Σημαίνει , ότι δεν είμαι σίγουρη." Αυτός: «Εγώ όταν πεινάσω το καταλαμβαίνω ." Αυτή : «Μπορεί να πεινάσω μετά ." Αυτός: «Τότε να σου παραγγείλω κάτι ." Αυτή: «Και αν δεν πεινάσω ...;» Αυτός: «Τότε μην το φάς ." Αυτή: «Μα θα είναι σπατάλη." Αυτός: «Το φυλάς για αύριο ." Αυτή: «Και αν δεν έχω όρεξη αύριο για πίτσα ;" Αυτός: «Η πίτσα τρώγεται πάντα ." Αυτή: «Εγώ δεν την τρώω." Αυτός: «Τότε διάλεξε κάτι άλλο ." Αυτή: «Δεν έχω όρεξη για κάτι άλλο τώρα ." Αυτός: «Τότε πίτσα ." Αυτή: «¨Οχι ." Αυτός: «Επομένως τίποτε. " Αυτή: «Αχ... δεν ξέρω ." Αυτός: «Με έχεις τρελλάνει ...." Αυτή: «Γιατί δεν παραγγέλεις για σένα ...;" Αυτός: «Οπως νομίζεις ..." Αυτή: «Αλλά πάρε την πίτσα με το Χαμ " Αυτός: «Μα δεν μου αρέσει το Χαμ ." Αυτή: «Εμένα όμως μ αρέσει ." Αυτός: «Νομίζω είπες να παραγγείλω για ΜΕΝΑ ...; !" Αυτή: «Αυτό να κάνεις ." Αυτός: «Και γιατί τότε με Χαμ ...;» Αυτή: «Στην περίπτωση που θα πεινάσω όταν έρθει το φαγητό σου." Αυτός: «Ε... Και ; " Αυτή: «Νομίζεις ότι θα φάω κάτι που δεν μου αρέσει ;" Αυτός: « Γιατί να φάς εσύ ;" Αυτή: «Και γιατί όχι...; " Αυτός: « Μιά στιγμή ....θα παραγγείλω εγώ για ΜΕΝΑ , κάτι που να μπορείς να φάς ΕΣΥ, αν και εφόσον πεινάσεις....; !" Αυτή: «Ακριβώς ! " Αυτός: " Και τι θα φάω ΕΓΩ σε παρακαλώ ;" Αυτή: «Μα σου είπα , μπορεί να μην πεινάσω ..." Σημείωση : Το ευρωπαικό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων ΤΟΝ απάλλαξε απο την κατηγορία της δολοφονίας εν εβρασμώ ψυχής και του αναγνώρισε το δικαίωμα της αυτοάμυνας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.