Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις μούρθε:

Τρελαμένος Παοκτζής βλέπει στην τηλεόραση αγώνα του Παοκ μ'ενα φίλο του οπότε με το που μπαίνει γκολ αρχίζει και λέει στο φίλο του:

Ρε μαγκίτη, τι ομαδάρα έχουμε!!! Οι λεβέντες μας είναι παιχταράδες, είναι αστέρια, κάτι σαν τους 11 θεούς του Ολύμπου!!!!!

Ρε καρντάση, μήπως τα μπερδεύεις λιγάκι; 12 δεν ήταν οι θεοί του Ολύμπου;

Ποιος τον γαμεί μωρέ τον Άρη!!

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πεφτει καποια στιγμη ενα αεροπλανο σε ενα νησι στη μεση του Ειρηνικου και πεθαινουν ολοι εκτος απο ενα τουρκο ενα ινδο και εναν Ελληνα.. Βγαινει πρωτος ο Τουρκος με τα χιλια ζορια καταχτυπημενος: "Αλαχ αλαχ σε ευχαριστω που μου χαρησες τη ζωη" , βγαινει και ο ινδος στα τεσσερα και αρχιζει "Βουδα βουδα βουδα βουδα σε ευχαριστω".. οποτε μετα απο λιγο βγαινει και ο ελληνας σκονισμενος με σκισμενα ρουχα: "Ρε γ**ω τη παναγια μου τι πηγαμε να παθουμε!!" :mrgreen:

Δημοσ.

Πεφτει καποια στιγμη ενα αεροπλανο σε ενα νησι στη μεση του Ειρηνικου και πεθαινουν ολοι εκτος απο ενα τουρκο ενα ινδο και εναν Ελληνα.. Βγαινει πρωτος ο Τουρκος με τα χιλια ζορια καταχτυπημενος: "Αλαχ αλαχ σε ευχαριστω που μου χαρησες τη ζωη" , βγαινει και ο ινδος στα τεσσερα και αρχιζει "Βουδα βουδα βουδα βουδα σε ευχαριστω".. οποτε μετα απο λιγο βγαινει και ο ελληνας σκονισμενος με σκισμενα ρουχα: "Ρε γ**ω τη παναγια μου τι πηγαμε να παθουμε!!" :mrgreen:

Ειλικρινα απο ατα ανεκδοτα που δεν εχω γελασει ουτε μια φορα, και μου εχουν σπασει τα νευρα να μου το λενε συνεχεια και με διαφορετικες διασκευες...

(δε μου φταις εσυ, το ανεκδοτο μου φταιει :rolleyes: )

Δημοσ.

γιατι ο τιτανικος βυθιστηκε πραγματικα;;

χτυπησε τον τσακ νορις

τι κοινο εχει μια καλογρια και ενας φουρναρης;; ο φουρναρης ζυμωνει και η καλογρια ζημονη χαχα

Δημοσ.

Ο Τάκης έκανε βόλτα και έπεσε πάνω στον φίλο του το Μάκη.

Ο Μάκης είχε γύψο στο χέρι και το πόδι και φορούσε κολάρο.

-Τί έγινε ρε Μάκη; Πώς χτύπησες; Ρωτάει ο Τάκης

-Ε, να είμασταν εγώ και ο Πάκης με το αμάξι και πηγαίναμε

βόλτα. Ξαφνικά, πετάγεται ένα αμάξι από την αντίθετη λωρίδα, και τρακάραμε! Χάνω τον έλεγχο, χτυπώ και μία νταλίκα

βγαίνουμε εκτός δρόμου, κατρακυλάει το αμάξι, εκρήξεις, χαμός!!

-Ποποπο και πώς βγήκατε σώοι ρε Μάκη;;

-Ε, να τελικά η γιαγιά του Πάκη και οι γιαγιά μου ήταν τρίτες

ξαδέλφες...

:confused: :confused:

Βy Σταθης Ραδιο Αρβυλα

Δημοσ.

Βy Σταθης Ραδιο Αρβυλα

Λογικα και ο σταθης το πηρε από το σαιτ των δηθεν ανεκδότων ή του το μετεφεραν στην εκπομπη του.

Δημοσ.

τι κοινο εχει μια καλογρια και ενας φουρναρης;; ο φουρναρης ζυμωνει και η καλογρια ζημονη χαχα

By Σταθη Ραδιο Αρβυλα

Λογικα και ο σταθης το πηρε από το σαιτ των δηθεν ανεκδότων ή του το μετεφεραν στην εκπομπη του.

απο το σιτε θα το πηρα απλα δεν εχει καμοια διαφορα απο αυτο που ειπε

Δημοσ.

Τρείς ποντικοί καθόντουσαν σε ένα μπαρ και

συζητούσαν ποιός από όλους είναι πιο μάγκας.

Λέει ο πρώτος:

- Εγώ παίρνω το ποντικοφάρμακο και το τρώω με τις χούφτες.

- Σιγά τα αυγά, λέει ο δεύτερος, εγώ παίρνω την...

ποντικοπαγίδα και την κάνω σφεντόνα.

Ο τρίτος δεν είπε τίποτα, αλλά ετοιμάστηκε να φύγει.

- Ε, που πας από τώρα; τον ρωτάν οι άλλοι δύο.

- Σπίτι, πέρασε η ώρα, έχω να γ@μήσω και το γάτο!

Δημοσ.

Πόσο καπνίζει ο γιος σου;

-Άστα.....Μπορεί και ενα πακέτο τη μέρα!

-Πολλά κάνει!

-Ο δικός σου;

-Α λίγα....Μαζευει 5 άτομα σπίτι και κάνουν 1 μαζί...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...