UpToDate_ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Ένας μαύρος κατάδικος στην Καλιφόρνια, 1.95, 140 κιλά με ξυρισμένο κεφάλι και μούσι. καταφέρνει να αποδράσει από τη φυλακή που τον κρατούσαν για 10 χρόνια. Είχε φάει ισόβια για ληστεία με φόνο που είχε κάνει με τα χέρια του. Καθώς έτρεχε στα χωράφια για να ξεφύγει, βρίσκει ένα σπίτι και μπαίνει μέσα σπάζοντας την πόρτα. Βρίσκει ένα νεαρό ζευγάρι που κοιμόταν στο κρεβάτι του. Πιάνει τον σύζυγο, τον πετάει από το κρεβάτι και τον δένει σε μία καρέκλα. Δένει και τη γυναίκα στο κρεβάτι και πέφτει από πάνω της. Τη φιλάει στον λαιμό και στη συνέχεια σηκώνεται και μπαίνει στο μπάνιο. Ο άνδρας δεμένος στην καρέκλα λέει φοβισμένος στην γυναίκα του: -Κοίτα, αυτός ο τύπος είναι εγκληματίας, πρέπει να την έχει κοπανήσει από τη φυλακή, είδες τα ρούχα του; Είναι ρούχα φυλακισμένου. Πιθανό να μην έχει δει γυναίκα πολλά χρόνια. Τον είδα πως φίλαγε το λαιμό σου! Αν σου ζητήσει σεξ, μην αντισταθείς, μη πεις όχι, μη παραπονεθείς, γιατί μπορεί να μας σκοτώσει και τους δύο. Δώσ’ του ότι σου ζητήσει. Δωσ’ του ικανοποίηση, μη κινδυνέψουμε. Μη τον θυμώσεις! Να φανείς δυνατή γλυκιά μου. Σ’ αγαπάω πολύ! Και η γυναίκα του απαντάει: -Δε φίλαγε το λαιμό μου. Ψυθίριζε στο αυτί μου… Μου είπε ότι σε βρίσκει πολύ σέξυ και με ρώτησε αν έχουμε βαζελίνη στο μπάνιο. Να φανείς δυνατός χρυσέ μου. Και εγώ σ’ αγαπάω πολύ…
hackerW32 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 ζήλεψα τον uptodate και φόρεσα και εγώ σκουφάκι . βαλε και εσυ μαρια! να πανε ασορτί τα post ! ------ Μια μέρα παίρνει τηλέφωνο την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου ο Μητσοτάκης και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος. Μητσοτάκης: "Έλα Δήμητρα ο Μητσοτάκης είμαι." Δήμητρα: "Τι θες ρε;" Μητσοτάκης: "Δώσε μου τον Αντρέα." Δήμητρα: "Καλά, μουρλός είσαι; Δεν ξέρεις ότι ο Ανδρέας έχει πεθάνει εδώ και 5 χρόνια;" Μητσοτακης: "Το ξέρω." Δήμητρα: "Ε, τότε γιατί ρωτάς;" Μητσοτάκης: "Θ έ λ ω ν α τ` α κ ο ύ ω. ." ----------------- Ποια ήταν τα τελευταία λόγια που ακούστηκαν στην Ινδονησία πριν το τσουνάμι; - Ωραίες παραλίες έχουν εδώ Μαρίκα... ----------------- Οι κυβερνήσεις είναι σαν τις πάνες των μωρών.... Χρειάζονται συχνή αλλαγή και μάλιστα για τον ίδιο λόγο.
thomasG4 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Πολυ σκουφι παιζει τελευταια Τώρα που το λες...
Marria Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 @hackerW32 πως με καταλαβες οτι βαριομουν να το φτιαξω? Thanks θα βαλω τον σκουφο μου σε λιγο !
hackerW32 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 -Μια μέρα 3 η ώρα το μεσημέρι μπαίνει ένας τύπος σε ένα εστιατόριο ,κάθεται στο τραπέζι και το γκαρσόν του πάει τα σερβίτσια και αρχίζει να του λέει του μενού. Σήμερα κύριε έχουμε πολύ καλό κοτόπουλο και ψητό αρνάκι. Ο πελάτης παίρνει το κουτάλι το βάζει κοντά στη μύτη του και του λέει. Εμένα θα μου φέρεις στιφάδο. Το γκαρσόν φεύγει για την παραγγελία και λέει από μέσα του: Βρε τον πούστη που ήξερε ότι σήμερα ο λαγός είναι φρέσκος; Δεν πειράζει, θα τον φτιάξω αύριο αν έρθει. -Την επόμενη μέρα την ίδια πάντα ώρα 3, πάει ο πελάτης πάλι να φάει . Πάει το γκαρσόν τα σερβίτσια και αρχίζει να του λέει το μενού. Πάλι ο πελάτης βάζει το κουτάλι κοντά στη μύτη του και του λέει: Σήμερα θα μου φέρεις κοτόπουλο γιατί είναι φρέσκο. Το γκαρσόν τρελάθηκε και λέει από μέσα του, αύριο που θα έρθεις θα σε φτιάξω πιο καλά -Πραγματικά την άλλη μέρα 3 η ώρα πάλι ο ίδιος πελάτης πήγαινε στο εστιατόριο και μόλις τον βλέπει από μακριά το γκαρσόνι παίρνει το κουτάλι πριν του πάει τα σερβίτσια και λέει στην Μαρία που δούλευε στην κουζίνα :Άνοιξε τα πόδια σου Μαρία και βαλε το κουτάλι εκεί που ξέρεις. Η Μαρία βάζει το κουτάλι κανονικά και το δίνει στο γκαρσόνι και αυτός το πάει στο πελάτη. -Δεν του λέει το μενού και περιμένει να του μιλήσει. Ο πελάτης παίρνει το κουτάλι το μυρίζει , το ξαναμυρίζει και γυρνά στο γκαρσόνι και τον ρωτά; Συγνώμη, η Μαρία από το Αιγάλεω εδώ δουλεύει;
-nick- Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 "Ευτιαξα" με εψιλον υψιλον ο θεουλης! - Γιατι μια γυναικα δεν χρειαζεται ρολοι ? Γιατι εχει στην κουζινα.
pournaras Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 "Ευτιαξα" με εψιλον υψιλον ο θεουλης! Υπαρχει ο Μπαμπινιωτης, υπαρχει κι ο hackerW32. Το συμπαν πλεον βρισκεται σε ισορροπια.
Chrisxxx Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Και η συγκεκριμένη λέξη δεν σου δίνει πολλά περιθώρια να τη γράψεις λάθος.
pournaras Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Και η συγκεκριμένη λέξη δεν σου δίνει πολλά περιθώρια να τη γράψεις λάθος. Κι ομως, μπορει να ισχυριστει οτι την μπερδεψε με την "ευταξια"
thanocaster Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Και η συγκεκριμένη λέξη δεν σου δίνει πολλά περιθώρια να τη γράψεις λάθος. Αίυτχοιακσα. Where is your God now?
hackerW32 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 ειπωκλοίνωμε. επισης.. O Tσακ Νορις αγόρασε από ζαχαροπλαστείο όνειρα γλυκά Ο Τσακ Νορις έχει προπονήσει ομάδα αίματος Ο Τσακ Νορις ανάβει κουνουπάκι για να διώξει τα φίδια Ο Τσακ Νορις έκανε προσπέραση στον χρυσό οδηγό Ο Τσακ Νορις έχει κινητό θυροτηλέφωνο Ο Τσακ Νορις λέει τα κάλαντα με το τρίγωνο των βερμούδων Ο Τσακ Νορις ξέρει πόσο κάνει μάνα πλυν το παντελόνι Ο Τσακ Νορις κάνει ομελέτα με αυγά Kinder Ο Τσακ Νορις γελάει καλύτερα από τον τελευταίο O Tσακ Νορις πολέμησε στον πόλεμο νεύρων Ο Τσακ Νορις έβαλε κραγιόν στο χείλος του γκρεμο ------- mother of mother of god..
Marria Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Υπάλληλος εταιρείας που θέλει αύξηση στέλνει στον διευθυντή του το εξής μήνυμα: Αγαπητ€' κύρι€ δι€υθυντά, Σ€ αυτήν τη ζωή τα θ€'λω μας €ίναι λίγο ως πολύ γνωστά. Πιστ€ύω ότι μπορ€ίτ€ να €κτιμήσ€τ€ την προσπάθ€ια που καταβάλω €ντός της €ταιρ€ίας και την καλή πίστη που διατηρώ στα '€νστικτά σας. Πιστ€υω ότι αντιληφθήκατ€ τον τόνο της €πιστολής μου και €υ€λπιστώ στην '€γκαιρη απάντησή σας. Μ€ €κτίμηση, €λ€υθ€'ριος Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ: Αγαπητέ κ. Ελευθέριε, Η εταιρεία βρίσκεται σε μια τρΟΧΙά χαρακτηριστική των καιρών. Εξωγενείς παράγοντες, ως επικίνδυνες ΟΧΙές καραδοκούν, οι επΟΧΙκές διακυμάνσεις δυσκολεύουν την κατάσταση και η προσπάθεια οφείλει να είναι πολυμετΟΧΙκή. Πιστεύω ότι γίνομαι κατανοητός χωρίς τη δημιουργία ενΟΧΙκών σκέψεων. Με εκτίμηση, Ο διευθυντής. ΥΓ: Το Σαββατοκύριακο θα είμαι στο εξΟΧΙκό μου, αν χρειαστείτε κάτι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.