Dropsreef Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Aπο αύριο κυκλοφορεί ολοκληρωμένη η νεα δισκογραφική δουλειά του Ν.Οικονομόπουλου που περιλαμβάνει τις εξής επιτυχίες: 1.''Πουτάνα στην ψυχή'' 2.''Με έριξες στου έρωτα το λάκο,μωρή μαλάκο-μωρή μαλάκο'' 3.''Για σένα τα'χω δώσει όλα,μωρή καργιόλα'' 4.''Αγάπα με λιγάκι,μικρό μου ξεκωλάκι'' 5.''Μου λείπεις πολύ,παλιοτσουλί'' Και μιας και μαλακιζόμασταν ως παρέα το συνεχίσαμε 6.Παρ'τα όλα παρ'τα όλα παρ και την μπριζόλα 7.Άντε να χαθείς μωρή μου έχεις βγάλει την ψυχή 8.Τέτοιο πέος δεν θα ξαναβρείς όσο και να προσπαθείς 9.ποσο σ αγαπησα θυμησου και μετα αντε γαμησου.. 10. ντουετο με την Τζ. Αλεξανδρατου "Τι μου κανεις...τι σου κανω 11. "Πινω ουϊσκια και ειμαι σουρα, μωρη σαβουρα, μωρη σαβουρα 12.Τόσο πολύ με πλήγωσες δίποδο αιδοιοφόρο που ψάχνω το τηλέφωνο για να'ρθει ασθενοφόρο 13.Και την Ντούβλη θα "κεράσω" ώστε να σε ξεπεράσω 14.Τσίμπα τα καλιμπαλίκια θα πληρώσεις και τα νοίκια
Sellers Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 15. ''Κακιά λέξη'' στο τραγούδια, να καουν το πελεκούδια, αφου υπάρχουνε μαλάκες να πετάνε τα λουλούδια.
Socratis_g Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 ... απο τι κινδυνεύει να συλληφθεί κάποιος που συνοδεύει μια κοντή ξανθια???? Απο μικροποσότητα χαζης!!
hackerW32 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Hal9000, 14 Δεκεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Hal9000, 14 Δεκεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Ξέρω κι εγώ ένα άθλιο και θα το βάλω μόνο και μόνο για να δείτε πόσο μακρυά μπορεί να φτάσει η καφρίλα κάποιων: Τι νιώθει ένας παιδόφιλος όταν βάζει δάχτυλο σε ένα νεογνό? Την καρδούλα του εχεις προβλημα.
panosno1com Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Hal9000, 14 Δεκεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Hal9000, 14 Δεκεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Ξέρω κι εγώ ένα άθλιο και θα το βάλω μόνο και μόνο για να δείτε πόσο μακρυά μπορεί να φτάσει η καφρίλα κάποιων: Τι νιώθει ένας παιδόφιλος όταν βάζει δάχτυλο σε ένα νεογνό? Την καρδούλα του
Socratis_g Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Hal9000, 14 Δεκεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Hal9000, 14 Δεκεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος αν πει σε καμιά παρέα αυτή τη μαλακία (και είναι σώας τα φρένας οι αλλοι) χαλαρά τρώει κλοτσίδια!!
LRoi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 αν πει σε καμιά παρέα αυτή τη μαλακία (και είναι σώας τα φρένας οι αλλοι) χαλαρά τρώει κλοτσίδια!! Ξέρω κι εγώ ένα άθλιο και θα το βάλω μόνο και μόνο για να δείτε πόσο μακρυά μπορεί να φτάσει η καφρίλα κάποιων Άιντε να πούμε με τους ντεμέκ προστάτες της ηθικής που γουστάρουν να το παίζουν ιστορία στα fora.
hackerW32 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 το παρων ανεκδωτο δεν εχει να κανει τιποτα με το avatar του τυπου απο πανω μου.. Είναι ο Μητσοτάκης και ο Παπανδρέου καλεσμένοι σε επίσημο δείπνο με κόκκινα χαλιά, χρυσά μαχαιροπήρουνα κ.λ.π. Ο Μητσοτάκης θαμπωμένος από τα χρυσά πιρούνια, αποφασίζει να πάρει ένα, και το βάζει κρυφά στην τσέπη του. Ο Παπανδρέου, όντας και αυτός ενθουσιασμένος από τα πολυτελή μαχαιροπήρουνα αποφασίζει και εκείνος να αρπάξει ένα. Όμως λόγω της μεγάλης ηλικίας του, έτρεμαν τα χέρια του με αποτέλεσμα να μην τα καταφέρνει. Ο Μητσοτάκης τον κορόϊδευε... Θυμωμένο ο Παπανδρέου αποφασίζει να του δώσει ένα μάθημα, οπότε καλεί τον σερβιτόρο. - Παιδί μου, επειδή σε συμπάθησα πολύ, θα επιθυμούσα να σου δείξω κάποιες μαγικές μου ικανότητες. Πάρε αυτό το χρυσό πιρούνι και βάλτο στην τσέπη μου.. Όντως ο σεριτόρος το έκανε. Ύστερα με απορία τον ρωτά: - Και τι θα γίνει με το πιρούνι κ. Παπαδρέου; - Α, αφού σου είπα ότι έχω μαγικές ικανότητες! Ψάξε στην τσέπη του Μητσοτάκη και θα δεις που το βρείς!
Marria Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 - Tι κανεις μωρο μου;; - Στο κρεβατι ειμαι και σε σκεφτομαι..εσυ αγαπη μου;; - Ειμαι στα μπουζουκια και καθομαι ακριβως απο πισω σου
Hellaslover Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Ο Τσακ Νορις κερδισε το καρκινο. Τωρα ο καρκινος εχει Νορι
Marria Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Υπουργείο Οικονομικών, Τμήμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.. Προς Άγιο Βασίλη Αγαπητέ Άγιε, ... Μετά από έλεγχο στις επιχειρήσεις σας διαπιστώθηκαν τα ακόλουθα: 1. Αρνείστε να πληρώσετε ΙΚΑ στους εργαζόμενους σας, 2. Δεν πληρώνατε φόρους για χιλιετίες στα τελωνεία όταν εισερχόσασταν στον ελληνικό εναέριο χώρο, 3. Δεν πληρώνετε τέλη κυκλοφορίας για το όχημά σας, 4. Δεν φαίνεται πουθενά η αγορά των πρώτων υλών για την κατασκευή των παιχνιδιών, 5. Τα παιχνίδια δεν κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αρχές ασφαλείας που αναφέρονται σε ευρωπαϊκές οδηγίες, 6. Το όχημα σας κυκλοφορεί χωρίς κάρτα καυσαερίων, 7. Αποφεύγετε επιμελώς να πληρώσετε την έκτακτη εισφορά στη ΔΕΗ, 8. Παραβιάζετε τον εθνικό εναέριο χώρο, 9. Με το πρόσχημα ότι είστε της εκκλησίας δεν πληρώνετε φόρους, 10. Δεν έχετε πάρει άδεια έναρξης επαγγέλματος και 11. Αποκρύπτετε επιμελώς εισοδήματα από δεύτερες εργασίες, όπως διαφημίσεις και ταινίες. Μετά από όλα αυτά παρακαλούμε να περάσετε από την κοντινότερη εφορία για τακτοποίηση χρεών ή αλλιώς θα επέμβει εισαγγελέας για να σας κόψει το Χοχοχο και τον βήχα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.