Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό το έγραψε ενας φίλος μου !

Έχω κουραστεί πια να λένε συνέχεια για τον Chuck Norris !!! Το έχουν κάνει ολόκληρο θέμα !!! Είναι απλά ένας ηλίθιος υθοποιός !!! Αμάν πια !!! Αν ήταν θεός αφτί τη στιγμή τώρα θα ερχόταν στο σπίτι μου

θα άνοιγε την πόρτα μου τώρα και θα χτύπαγε το κεφάλι μου στο πλήτρολόγιοδσηφορηφορηφσαρφης΄ριφςοηακσ34952ς;οξ΄/./.πς;εθ0ρ

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό το έγραψε ενας φίλος μου !

Έχω κουραστεί πια να λένε συνέχεια για τον Chuck Norris !!! Το έχουν κάνει ολόκληρο θέμα !!! Είναι απλά ένας ηλίθιος υθοποιός !!! Αμάν πια !!! Αν ήταν θεός αφτί τη στιγμή τώρα θα ερχόταν στο σπίτι μου

θα άνοιγε την πόρτα μου τώρα και θα χτύπαγε το κεφάλι μου στο πλήτρολόγιοδσηφορηφορηφσαρφης΄ριφςοηακσ34952ς;οξ΄/./.πς;εθ0ρ

chuck-norris-iphone.png

cool.png

Δημοσ.

-Γιε μου ένα πουλάκη μου είπε ότι παίρνεις ναρκωτικά!

-Πας καλά ρε πατέρα? Εσύ μιλάς με τα πουλάκια εγώ παίρνω ναρκωτικά?

Δημοσ.

Πάντως, το σερί με τον Chuck Norris, αποτελεί την επιτομή της ανοησίας. Ούτε για ανέκδοτα πρόκειται, ούτε για απλά αστειάκια, ούτε καν για "εξυπνάδες". Διεκδίκηση του πρωταθλήματος αυνανισμού έχει καταντήσει το όλο θέμα...

Δημοσ.

Πάντως, το σερί με τον Chuck Norris, αποτελεί την επιτομή της ανοησίας. Ούτε για ανέκδοτα πρόκειται, ούτε για απλά αστειάκια, ούτε καν για "εξυπνάδες". Διεκδίκηση του πρωταθλήματος αυνανισμού έχει καταντήσει το όλο θέμα...

Famous last words...

Δημοσ.

;;;

O Chuck Norris δε θα σε αφήσει έτσι. Όχι μετά από αυτό που είπες.

Δημοσ.

Ήταν ένας τύπος στο σούπερ-μάρκετ και βλέπει μια πανέμορφη διμετρη ξανθιά. Τον κοιτάζει και αυτή και λέει:

- Νομίζω ότι είστε ο πατέρας ενός παιδιού μου.

Θυμάται αυτός την μοναδική φορά που απάτησε την γυναίκα του:

- Α, μήπως ήσουν εκείνη η γκόμενα σε εκείνο το μπάτσελορ πάρτυ που με στρίμωξε στην κουζίνα, μου έχωσε ένα καρότο στον κ*λ0, με φίμωσε και άρχισε να τα κάνει όλα;... ΄

Τον κοιτάζει αυτή περίεργα και του απαντά:

- Όχι, είμαι η φιλόλογος του γιου σας...

Δημοσ.

O Chuck Norris δε θα σε αφήσει έτσι. Όχι μετά από αυτό που είπες.

Α, 'ντάξει! :lol: :lol: :lol:

(btw, ξέρει κανείς τι αποτέλεσε την αφορμή, προκειμένου να γίνουν μόδα τα συγκεκριμένα "ανέκδοτα"; Έχω την εντύπωση ότι είναι σχετικά πρόσφατο φρούτο, σε αντίθεση με τον C.N. ο οποίος είναι μάλλον παλιός... εννοώ, πως και δεν προτιμήθηκε κανένας πιο φρέσκος σούπερ ντούπερ ήρωας; Εβδομηντακάμποσο είναι ο τύπος πλέον! Τώρα τον θυμήθηκαν; )

Δημοσ.

Στην τάξη του Τοτού έχουν μαθηματικά. Ρωτάει η δασκάλα:

- Είναι 3 πουλάκια σ’ ένα δέντρο. Πυροβολούμε το ένα. Πόσα θα μείνουν;

- Κυρία Κυρία!!, φωνάζει ο Τοτός.

- Ναι, Τοτέ, πες μας.

- Κανένα κυρία!

… – Μα γιατί Τοτέ;

- Γιατί θα ακούσουν τον πυροβολισμό και θα φύγουν, απαντά ο Τοτός λογικά.

- Όχι, Τοτέ. Αριθμητική κάνουμε. 2 θα μείνουν. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!

Τσαντισμένος ο Τοτός της λέει:

- Κυρία να σας ρωτήσω κι εγώ κάτι?

Είναι 3 γυναίκες σε’ ένα παγκάκι και τρώνε παγωτό. Η μία το γλύφει, η άλλη το δαγκώνει και η άλλα το βάζει όλο μέσα. Ποια είναι παντρεμένη;

- Αυτή ………….. που το βάζει όλο μέσα;;;

- Όχι, κυρία, αυτή που φοράει βέρα! Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε..!

Δημοσ.

- Κύριε Μπάμπη μου, ζητώ το χέρι της κόρης σας.

- Γιατί, δεν κατάλαβα, εσύ δεν έχεις χέρι;

- Έχω, κύριε Μπάμπη, αλλά έχω βαρεθεί πια με το δικό μου χέρι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...