Chrisxxx Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 O Aλεξει τελείωσε Σε νευριάζει όταν "τελειώνει" πολύ γρήγορα ή πριν απο σενα ε;
viper2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Σιγα το debate, απλως δεν ειναι ολοι ιδιοι, γυναικες και ανδρες O Aλεξει τελειοσε εσυ?
Marria Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Σε νευριάζει όταν "τελειώνει" πολύ γρήγορα ή πριν απο σενα ε; Kοιτα, μεταξυ μας ομως, χωρις να μας διαβαζει κανεις αλλος, θα προτιμουσα ολοκληρο το σοου να ηταν μονο ο Αλεξει ... και ας τελειονει και πιο νωρις.. ουδεις τελειος εσυ? Mη λες τα ιδια με τον Chris
viper2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Mη λες τα ιδια με τον Chris και ομως δεν ειπαμε το ιδιο...
Marria Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 και ομως δεν ειπαμε το ιδιο... I know αλλα ηθελα να αλλαξω θεμα
viper2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 I know αλλα ηθελα να αλλαξω θεμα σεβαστο
marduc812 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Συγνώμη που βγαίνω offtopic αλλά θα βάλω ένα ανέκδοτο! Βλέπει τύπος γκομενάρα στο Supermarket να αγοράζει σερβιέτες και της λέει: -Θέλεις να πάμε για κάνα ποτάκι σε 5-6 μέρες;
viper2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Συγνώμη που βγαίνω offtopic αλλά θα βάλω ένα ανέκδοτο! Βλέπει τύπος γκομενάρα στο Supermarket να αγοράζει σερβιέτες και της λέει: -Θέλεις να πάμε για κάνα ποτάκι σε 5-6 μέρες; hilarious
Marria Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 @marduc812 Αν και βγηκες αρκετα offtopic, παρ' ολα αυτα σε συγχωρουμε
panosno1com Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 ειναι που λετε μια εταιρια και κανει αγγελια για εργασια [θα ναι πριν καμποσα χρονια χααχαχα] και ζητανε ενα ατομο με γνωσεις αγγλικων γαλλικων υπολογιστων πτυχιο στο ταδε πτυχιο στο δείνα κλπ σκαει μυτη ενας τυπακος λεει γεια σας ηρθα για τη συνεντευξη για τη δουλεια λεει η γραμματεας οκ περαστε στην κοπελα για συνεντευξη τον ρωταει η κοπελα αγγλικα γνωριζετε? οχι λεει αυτος γαλλικα? οχι πτυχιο στους υπολογιστες εχετε? οχι πτυχιο στο τάδε? οχι πτυχιο στο δεινα? οχι καλα και τοτε τι ηρθατε να κανετε?????????? εεε να σας πω να μην υπολογίζετε σε μενα!!!!!!!!
status Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 H δικια μου εμπειρια αλλα λεει, αλλα ισως ειμαι και τυχερη. Ναι ακομα υπαρχουν και αυτοι οι ανδρες Και απανταω εδω και χανω τον Αλεξει Επειδή υπάρχουν και ΤΈΤΟΙΟΙ που χαλάνε την πιάτσα δεν θα πει ότι πρέπει να το κάνουμε και ζήτημα :Ρ
Marria Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Επειδή υπάρχουν και ΤΈΤΟΙΟΙ που χαλάνε την πιάτσα δεν θα πει ότι πρέπει να το κάνουμε και ζήτημα :Ρ Καλα ντε, μη με μαλωνεις.. αλλη φορα θα ειμαι πιο προσεχτικη
demetres7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 δεν τα λετε σε κανενα αλλο topic..? πλεον οποιος κανει post ανεκδοτο ειναι offtopic..
hackerW32 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 μηπως ενοχλουμε? να παμε σε κανα αλλο τοπικ?? off-topic Κόρη: - Μπαμπά, εχθές ένας νεαρός από το σχολείο, μου είπε κάτι που δεν το καταλαβαίνω. Μου είπε ότι έχω καταπληκτικό σασί, δυο πανέμορφα αμορτισέρ και δυο φοβερούς προφυλακτήρες. Τί εννοούσε; Μπαμπάς: - Να πεις στον νεαρό, ότι έτσι κι ανοίξει το καπό για να μετρήσει πόσο είναι το λάδι στη μηχανή, θα του “τσακίσω” την εξάτμιση!
slipknot Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 11 λόγοι που αποδεικνύουν ότι ο Άγιος Βασίλης δεν μπορεί να είναι άντρας 1. Ποιός άντρας είναι τόσο οργανωμένος... 2. Ποιός άντρας δουλεύει τόσες ώρες; 3. Ποιός άντρας παίρνει τόσα δώρα; 4. Ποιός άντρας σκέφτεται ποιό δώρο είναι ιδανικό για κάθε άνθρωπο; 5. Ποιός άντρας θα φόραγε κόκκινο κοστούμι; 6. Ποιός άντρας καταφέρνει να φτιάξει σάκο; 7. Αν ήταν άντρας θα είχαμε καθυστερήσεις, γιατί θα γύρναγε συνέχεια να κοιτάξει αν κλείδωσε το έλκηθρο 8. Αν ήταν άντρας οι τάρανδοι θα βρώμαγαν και θα πέθαιναν της πείνας 9. Αν ήταν άντρας θα διπλοπάρκαρε με αλάρμ και θα έκανε τη δουλειά του 10. Αν ήταν άντρας δεν θα είχε αρσενικά μικροκαμωμένα ξωτικά για βοηθούς 11. Οι άντρες δεν ζουν τόσο πολύ Ένας λόγος που αποδεικνύει ότι ο Άγιος Βασίλης δεν μπορεί να είναι γυναίκα 1. Κάθε Πρωτοχρονιά φοράει τα ίδια ρούχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.