Malixek Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Κάποιος με την κατσίκα του περιμένει στην άκρη της εθνικής οδού Χανίων - Ρεθύμνης κάνοντας ωτο - στόπ. Σταματάει κάποιος οδηγός και τον ρωτάει που πηγαίνει. - Στο Ρέθυμνο - Κυριέ μου θα σε έπαιρνα αλλά χωρίς την κατσίκα σου. - Αυτό δεν γίνεται, πάντως σε ευχαριστώ. Σε λίγο σταματάει μία Μερσέντες και ο οδηγός τον ρωτάει που πηγαίνει. - Στο Ρέθυμνο Να σε πάρω μαζίμου αλλά με την κατσίκα τι θά κάνουμε ? - Μην στεναχωριέσαι θα την δέσουμε στον προφυλακτήρα, γίνεται? Βεβαίως και γίνεται απαντάει ο οδηγός σκεπτόμενος ότι η κατσίκα δεν θα αντέξει την ταχύτητα και στην διαδρομή θα σκάσει και θα την ξεφορτωθούν. Ξεκινούν λοιπόν και ο οδηγός ανέπτυσε ταχύτητα αλλά έβλεπε την κατσίκα να ακολουθεί κανονικά. Οταν έφθασε να τρέχει με 150 χιλ. βλέπει απο τον καθρέπτη την κατσίκα να του ανοιγοκλείνει το αριστερό μάτι και ρωτάει με αγανάκτηση και απορία τον συνεπιβάτη του : - Φίλε γιατί η κατσίκα μου ανοιγοκλείνει το μάτι? - Α, δεν ξέρεις ανάβει φλάς για να σε προσπεράσει! Ένας τύπος με μηχανή , πάει να περάσει τα Μεξικανικά σύνορα με δύο σάκους να ισορροπούν στους ώμους του . Φρουρός : " Τι έχεις στους σάκους ; " Τύπος : " Αμμο ! " Ο φρουρός τον κατεβάζει από τη μηχανή , ψάχνει τους σάκους ... γεμάτοι άμμο . Ο τύπος τα μαζεύει , ανεβαίνει στη μηχανή και φεύγει . Μετά από δύο εβδομάδες , πάλι τα ίδια ... Φρουρός : " Τι έχεις εκεί ; " Τύπος : " Αμμο ! " Φρουρός : " Κατέβα να σε ψάξουμε ". Τα ίδια ... τίποτα παρά άμμος και ο τύπος ανέβηκε στη μηχανή και έφυγε . Κάθε δύο εβδομάδες , επί έξι μήνες , οι έρευνες συνεχίστηκαν . Τελικά , μια βδομάδα ο τύπος δε φάνηκε . Ωστόσο , τον πέτυχε ο φρουρός στο κέντρο της πόλης και του λέει : " Κολλητέ , μας είχες τρελάνει . Ξέραμε ότι κάτι πέρναγες λαθραία πάνω - κάτω . Δε θα πω τίποτα σε κανέναν ... τι λαθραία περνούσες απ τα σύνορα ; " Κι ο τύπος απαντά : " Μοτοσικλέτες " . Hταν μια φορά ένας Γερμανός, ένας Ιταλός κι ένας Έλληνας. Ήθελαν να παντρευτούν γι αυτό πήγαν σε έναν βασιλιά. Ο βασιλιάς τους είπε: "Θα δώσω μία γυναίκα στον καθένα. Όποιος την κάνει να φωνάξει περισσότερο την πρώτη νύχτα του γάμου, θα του δώσω το μισό βασίλειο." Μετά την πρώτη νύχτα του γάμου πάνε όλοι στον βασιλιά. Πρώτος ο Γερμανός λέει: -Εχθές έδωσα στην γυναίκα μου ένα δαχτυλίδι. Αυτή φώναξε και την άκουσε όλη η πολυκατοικία. Δεύτερος ο Ιταλός λέει: -Εχθές χάρισα στη γυναίκα μου ένα εξοχικό. Αυτή φώναξε και την άκουσε όλο το τετράγωνο. Τελευταίος ο Έλληνας λέει: -Τι λέτε ρε ηλίθιοι; Εγώ έπλυνα τη μηχανή μου, άλλαξα τα λάδια της και μετά σκούπισα τα χέρια μου στις λευκές κουρτίνες. Η γυναίκα μου ακόμα φωνάζει.
Marria Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 11 λόγοι που αποδεικνύουν ότι ο Άγιος Βασίλης δεν μπορεί να είναι άντρας 1. Ποιός άντρας είναι τόσο οργανωμένος... 2. Ποιός άντρας δουλεύει τόσες ώρες; 3. Ποιός άντρας παίρνει τόσα δώρα; 4. Ποιός άντρας σκέφτεται ποιό δώρο είναι ιδανικό για κάθε άνθρωπο; 5. Ποιός άντρας θα φόραγε κόκκινο κοστούμι; 6. Ποιός άντρας καταφέρνει να φτιάξει σάκο; 7. Αν ήταν άντρας θα είχαμε καθυστερήσεις, γιατί θα γύρναγε συνέχεια να κοιτάξει αν κλείδωσε το έλκηθρο 8. Αν ήταν άντρας οι τάρανδοι θα βρώμαγαν και θα πέθαιναν της πείνας 9. Αν ήταν άντρας θα διπλοπάρκαρε με αλάρμ και θα έκανε τη δουλειά του 10. Αν ήταν άντρας δεν θα είχε αρσενικά μικροκαμωμένα ξωτικά για βοηθούς 11. Οι άντρες δεν ζουν τόσο πολύ
Lucifer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Η αλήθεια είναι πως οι σκεπές είναι ιδανικό πάρκιν για γυναίκες.
Marria Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Η αλήθεια είναι πως οι σκεπές είναι ιδανικό πάρκιν για γυναίκες. ... και για τους ανδρες οι ταρανδοι (για μεσο μεταφορας), για προφανης λογους
Tenshi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Πίσω απο κάθε επιτυχημένο άντρα,κρύβεται μια έξυπνη γυναίκα. Χαρείτε φαλλοκράτες και φεμινίστριες...Ολοι happy!
slygeo87 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Πίσω από έναν οργανωμένο Άγιο βασίλη κρύβεται μια κυρά βασίλαινα που μαγειρεύει, σφουγγαρίζει, ταϊζει τους τάρανδους, διαβάζει τα γράμματα, πλένει τη στολή του Άγιου βασίλη, τυλίγει τα δώρα και τα φορτώνει στο έλκηθρο.
pournaras Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Πίσω από έναν οργανωμένο Άγιο βασίλη κρύβεται μια κυρά βασίλαινα που μαγειρεύει, σφουγγαρίζει, ταϊζει τους τάρανδους, διαβάζει τα γράμματα, πλένει τη στολή του Άγιου βασίλη, τυλίγει τα δώρα και τα φορτώνει στο έλκηθρο. Οσα πρεπει να κανει μια γυναικα δηλαδη Let the flame begin
slygeo87 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Έτσι.. Άρα myth busted. Ο άγιος βασίλης είναι άντρας με 10 κιλά αρχίδια και γυναίκα διαμάντι. Παραδειγματιστείτε.
demetres7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Mία ξανθιά παίρνει τηλέφωνο κλαίγοντας τον άνδρα της στο γραφείο. - Γιατί κλαις γλυκιά μου; - Να, προσπαθώ να φτιάξω ένα παζλ αλλά... δεν τα καταφέρνω. Όλα τα κομμάτια φαίνονται ίδια. - Τι παζλ; - Να... είναι ένας κόκορας πάνω σε ένα κουτί, αλλά δεν μπορώ να το φτιάξω.. - Έλα ηρέμησε... όταν γυρίσω θα το φτιάξουμε μαζί εντάξει; Γυρνάει λοιπόν ο τύπος στο σπίτι του και βλέπει την γυναίκα του να σπαράζειστο κλάμα, στο πάτωμα. Την πλησιάζει και της λέει: - Έλα... σήκω και μην κλαις. Άκου τι θα κάνουμε... Θα βάλουμε τα corn flakes πάλι μέσα στο κουτί και δεν θα το πούμε πουθενά.... Απλα θεϊκο!!!!!!!!
pournaras Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Είναι τρεις τα ξημερώματα, και ένας κλέφτης μπαίνει σε ένα σπίτι. Ο (άνεργος) ιδιοκτήτης του σπιτιού, ακούει θόρυβο. Σηκώνεται και ανοίγει το φως. Βλέπει τον κλέφτη και λέει - Τί κάνεις εκεί; - Ψάχνω για λεφτά. - Καλά, περίμενε λίγο να ντυθώ, να ψάξουμε μαζί...
Marria Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Sorry που δεν θα συνεχισω το flame σας αλλα εχει Dancing on Ice και προτιμω να δω αυτο
viper2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 11 λόγοι που αποδεικνύουν ότι ο Άγιος Βασίλης δεν μπορεί να είναι άντρας 1. Ποιός άντρας είναι τόσο οργανωμένος... 2. Ποιός άντρας δουλεύει τόσες ώρες; 3. Ποιός άντρας παίρνει τόσα δώρα; 4. Ποιός άντρας σκέφτεται ποιό δώρο είναι ιδανικό για κάθε άνθρωπο; 5. Ποιός άντρας θα φόραγε κόκκινο κοστούμι; 6. Ποιός άντρας καταφέρνει να φτιάξει σάκο; 7. Αν ήταν άντρας θα είχαμε καθυστερήσεις, γιατί θα γύρναγε συνέχεια να κοιτάξει αν κλείδωσε το έλκηθρο 8. Αν ήταν άντρας οι τάρανδοι θα βρώμαγαν και θα πέθαιναν της πείνας 9. Αν ήταν άντρας θα διπλοπάρκαρε με αλάρμ και θα έκανε τη δουλειά του 10. Αν ήταν άντρας δεν θα είχε αρσενικά μικροκαμωμένα ξωτικά για βοηθούς 11. Οι άντρες δεν ζουν τόσο πολύ σε μια? κανεις...
Marria Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 σε μια? κανεις... H δικια μου εμπειρια αλλα λεει, αλλα ισως ειμαι και τυχερη. Ναι ακομα υπαρχουν και αυτοι οι ανδρες Και απανταω εδω και χανω τον Αλεξει
viper2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 H δικια μου εμπειρια αλλα λεει, αλλα ισως ειμαι και τυχερη. Ναι ακομα υπαρχουν και αυτοι οι ανδρες Και απανταω εδω και χανω τον Αλεξει αυτο και αν ειναι debate για flame threads αλλα δες τον αλεξει και απαντα μετα
Marria Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 αυτο και αν ειναι debate για flame threads αλλα δες τον αλεξει και απαντα μετα Σιγα το debate, απλως δεν ειναι ολοι ιδιοι, γυναικες και ανδρες O Aλεξει τελειοσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.