slygeo87 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 -Πού θα πας τα Χριστούγεννα; -Βιέννη μαλλον...εσύ; -Eγώ δε Βιέννη !! --------- Παίζει κάποιος με μία τρίχα. Τον ρωτάει ένας περαστικός: απ'τα νεύρα σας? Απάντηση: όχι, απ'τα αρχ....α μου! --------- Ήταν Χριστούγεννα και κατέβηκε ο Αγιος Βασίλης. Πάει στον πρώτο και τον ρωτάει: - Τι δώρο θες; - Mια porche, λέει ο πρώτος. Πάει στον δεύτερο και τον ρωτάει: - Τι δώρο θες; - Ένα αεροπλάνο, λέει ο δεύτερος. Πάει στον τρίτο και τον ρωτάει: - Τι δώρο θες; - Ένα αρχίδι, γιατί το έχασα όταν ήμουν πολύ μικρός. Και του λέει ο Αγιος Βασίλης: - Γιατί, οι άλλοι δύο τι νομίζεις ότι θα πάρουν;;;;;;; --------- Ο μπαμπάς προσπαθεί να πείσει το γιο του να φάει το αυγό που του έχει ετοιμάσει: - "Φάε παιδί μου το αυγό να γίνεις μεγάλος σαν τον μπαμπά!" - "Δεν θέλω", λέει ο μικρός. - "Φάτο αγόρι μου να γίνεις γερός και δυνατός." - "Δε θέλω σου λέω", επιμένει ο μικρός. ... - "Φάτο καλέ μου να μεγαλώσει το πουλάκι σου." Και η μαμά από μέσα. - "Νίκο φάε εσύ το αυγό θα φτιάξω μπιφτέκια για το παιδί." --------- Πάει η Αννούλα μετά το σχολείο στους γονείς της και λέει. -Μαμά, μπαμπά σήμερα έξω από το σχολείο με σταμάτησε ένας κύριος και μου είπε ότι αν κάτσω να με γ@@@σει θα μου δώσει ΑΥΤΟ εδώ το ρολόι!!! --------- Ο Chuck Norris δεν πίνει καφέ.Πίνει ό,τι χρώμα θέλει... --------- Ο Αγιοs Βασιλης υπηρχε μεχρι που ξεχασε το δωρο του Τσακ Νορις...
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Three men died on Christmas Eve and were met by Saint Peter at the pearly gates. 'In honor of this holy season' Saint Peter said,'You must each possess something that symbolizes Christmas to get into heaven.' The first man fumbled through his pockets and pulled out a lighter. He flicked it on.'It represents a candle', he said. 'You may pass through the pearly gates' Saint Peter said. The second man reached into his pocket and pulled out a set of keys. He shook them and said,'They're bells.' Saint Peter said 'You may pass through the pearly gates'. The third man started searching desperately through his pockets and finally pulled out a pair of women's panties. St. Peter looked at the man with a raised eyebrow and asked,'And just what do those symbolize?' The man replied,'These are Carols.' Κατι εψαχνα και επεσα σε αυτο.
demetres7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 o chuck noris εχει mac book με το μηλο ολοκληρο.
Gbax13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Ο Chuck Norris ξέρει ποιος έβαλε φωτιά στο εργοστάσιο του Μάνθου
nikos7690 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 εγω δεν καταλαβα αυτο με την αννουλα.. εδειξε το ρολοι οποτε σημαινει οτι εκατσε να την @@ ο ανθρωπος
status Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 http://www.newsbeast.gr/Harry-and-the-beast/arthro/270356/o-salonikios-ston-paradeiso/ Το βιντεάκι εντός του συνδέσμου ;ρ
demetres7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Τι λένε οι ανθρωποφάγοι όταν βλέπουν μια έγκυο γυναίκα;Kinder- έκπληξη!! Πως λένε οι ανθρωποφάγοι έναν άνθρωπο που τρέχει; fast food!!
Marria Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί ο Χριστόφορος Κολόμβος μπόρεσε να ανακαλύψει την Αμερική? Γιατί ηταν ανυπαντρος. Αν ο Χριστόφορος Κολόμβος είχε γυναίκα, θα είχε ακούσει τα παρακάτω : - Και γιατί πρέπει να πας εσύ; - Τι; Δεν μπορούν να στείλουν κάποιον άλλον; Τι είσαι εσύ; Ο μοναδικός; Χωρίς εσένα δεν γίνεται; Δεν βλέπεις ότι σε εκμεταλλεύονται;...Koροιδο... - Εσύ δεν εχεις γνωρίσει καλα καλά ούτε την οικογένειά μου και πας να ανακαλύψεις το Νέο Κόσμο; Σε ποιον τα πουλας αυτα; - Ποια στρογγυλή Γη, μωρέ; - Τι; Θα πάτε μόνο άντρες; Καλα...! - Γιατί δεν μπορώ να έρθω κι εγώ; Αφού εσύ είσαι το αφεντικό. Εμένα ποτέ δεν με πας ταξίδια. - Αν βγεις από αυτην την πόρτα εγώ την ίδια στιγμή επιστρέφω στη μαμά μου. - Τι ; Η βασίλισσα θα πουλήσει τα κοσμήματά της για να ταξιδέψεις εσύ; Για πολυ ηλιθια με περνας... Τι τρέχει με σένα και αυτήν την κολόγρια; - Μην ντύνεσαι αδικα..ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.-
viper2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί ο Χριστόφορος Κολόμβος μπόρεσε να ανακαλύψει την Αμερική? Γιατί ηταν ανυπαντρος. Αν ο Χριστόφορος Κολόμβος είχε γυναίκα, θα είχε ακούσει τα παρακάτω : - Και γιατί πρέπει να πας εσύ; - Τι; Δεν μπορούν να στείλουν κάποιον άλλον; Τι είσαι εσύ; Ο μοναδικός; Χωρίς εσένα δεν γίνεται; Δεν βλέπεις ότι σε εκμεταλλεύονται;...Koροιδο... - Εσύ δεν εχεις γνωρίσει καλα καλά ούτε την οικογένειά μου και πας να ανακαλύψεις το Νέο Κόσμο; Σε ποιον τα πουλας αυτα; - Ποια στρογγυλή Γη, μωρέ; - Τι; Θα πάτε μόνο άντρες; Καλα...! - Γιατί δεν μπορώ να έρθω κι εγώ; Αφού εσύ είσαι το αφεντικό. Εμένα ποτέ δεν με πας ταξίδια. - Αν βγεις από αυτην την πόρτα εγώ την ίδια στιγμή επιστρέφω στη μαμά μου. - Τι ; Η βασίλισσα θα πουλήσει τα κοσμήματά της για να ταξιδέψεις εσύ; Για πολυ ηλιθια με περνας... Τι τρέχει με σένα και αυτήν την κολόγρια; - Μην ντύνεσαι αδικα..ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.- :shock:
demetres7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Ένας Έλληνας τρώει ήσυχα-ήσυχα το δείπνο σε ένα εστιατόριο, όταν ένας τυπικός Αμερικάνος τουρίστας, μασώντας προκλητικά τσίχλα, έρχεται και κάθεται απροσκάλεστος δίπλα του. Ο ΄Έλληνας τον αγνοεί, και ο Αμερικάνος δυσαρεστημένος, ξεκινάει την παρακάτω κουβέντα. Aμερικάνος: Τρώτε ολόκληρο το ψωμί, εσείς οι Έλληνες; Έλληνας (βαριεστημένα): Φυσικά. Αμερικάνος: Εμείς όχι. Τρώμε μόνο το εσωτερικό, το εξωτερικό το βάζουμε σε ένα κοντέινερ, το ανακυκλώνουμε, το κάνουμε κρουασάν και τα πουλάμε στους Έλληνες. Ο Έλληνας ακούει ατάραχος. Αμερικάνος(συνεχιζοντας να μασαει την τσιχλα σαν κατσικα): Τρώτε μαρμελάδα εσείς οι Έλληνες; Έλληνας: Φυσικά. Αμερικάνος: Εμείς πάλι όχι. Τρώμε φρέσκα φρούτα. Τα υπολείμματα, κουκούτσια, φλούδες, κλπ, τα βάζουμε σε ένα κοντέινερ, το ανακυκλώνουμε, τα κάνουμε μαρμελάδα και τα πουλάμε στους Έλληνες. Ατάραχος ο Έλληνας τον ακούει δίχως να μειδιάσει. Και ρωτά με τη σειρά του. Έλληνας: Τα προφυλακτικά τι τα κάνετε αφού πηδήξετε; Αμερικάνος: Τα πετάμε φυσικά. Έλληνας: Εμείς, πάλι, όχι. Τα βάζουμε σε ένα κοντέινερ, το ανακυκλώνουμε, τα κάνουμε τσίχλες και τα πουλάμε στους Αμερικάνους.
dimitrisOS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μαμά - Ποιο από τα δύο καλά παιδάκια θα φάει όλο το φάει του ; παιδί 1 - Εγώ , εγώ ..... Μαμά - Ποιο από τα δύο καλά παιδάκια θα πει χυμό ; παιδί 1 - Εγώ , εγώ ..... Μαμά - Ποιο από τα δύο καλά παιδάκια θα φάει γλυκό ; παιδί 1 - Εγώ , εγώ ..... Μαμά - Ποιο από τα δύο καλά παιδάκια θα πλύνει τα πιάτα ; παιδί 1 - Τι όλα εγώ θα τα κάνω ;;;;
feodor Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί ο Χριστόφορος Κολόμβος μπόρεσε να ανακαλύψει την Αμερική? Γιατί ηταν ανυπαντρος. Αν ο Χριστόφορος Κολόμβος είχε γυναίκα, θα είχε ακούσει τα παρακάτω : - Και γιατί πρέπει να πας εσύ; - Τι; Δεν μπορούν να στείλουν κάποιον άλλον; Τι είσαι εσύ; Ο μοναδικός; Χωρίς εσένα δεν γίνεται; Δεν βλέπεις ότι σε εκμεταλλεύονται;...Koροιδο... - Εσύ δεν εχεις γνωρίσει καλα καλά ούτε την οικογένειά μου και πας να ανακαλύψεις το Νέο Κόσμο; Σε ποιον τα πουλας αυτα; - Ποια στρογγυλή Γη, μωρέ; - Τι; Θα πάτε μόνο άντρες; Καλα...! - Γιατί δεν μπορώ να έρθω κι εγώ; Αφού εσύ είσαι το αφεντικό. Εμένα ποτέ δεν με πας ταξίδια. - Αν βγεις από αυτην την πόρτα εγώ την ίδια στιγμή επιστρέφω στη μαμά μου. - Τι ; Η βασίλισσα θα πουλήσει τα κοσμήματά της για να ταξιδέψεις εσύ; Για πολυ ηλιθια με περνας... Τι τρέχει με σένα και αυτήν την κολόγρια; - Μην ντύνεσαι αδικα..ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.- χαχαχα respect
Marria Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Mία ξανθιά παίρνει τηλέφωνο κλαίγοντας τον άνδρα της στο γραφείο. - Γιατί κλαις γλυκιά μου; - Να, προσπαθώ να φτιάξω ένα παζλ αλλά... δεν τα καταφέρνω. Όλα τα κομμάτια φαίνονται ίδια. - Τι παζλ; - Να... είναι ένας κόκορας πάνω σε ένα κουτί, αλλά δεν μπορώ να το φτιάξω.. - Έλα ηρέμησε... όταν γυρίσω θα το φτιάξουμε μαζί εντάξει; Γυρνάει λοιπόν ο τύπος στο σπίτι του και βλέπει την γυναίκα του να σπαράζειστο κλάμα, στο πάτωμα. Την πλησιάζει και της λέει: - Έλα... σήκω και μην κλαις. Άκου τι θα κάνουμε... Θα βάλουμε τα corn flakes πάλι μέσα στο κουτί και δεν θα το πούμε πουθενά....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.