Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Wikipedia: Εγώ ξέρω τα πάντα!

Google: Εγώ έχω τα πάντα!

Internet: Χωρίς εμένα δεν έχετε αξία!

Ρεύμα: Σοβαρά;;

Νίκος Φωτόπουλος:Τι λέτε ρε?

Θεός:Εσύ τι μιλάς?

Chuck Norris: Έγινε κάτι?!?

Φίκσντ

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελευταία μέρα Πρωθυπουργός

Να μην ξεχάσω φεύγωντας.....

- Να ενημερώσω τον μάγειρα στο Μαξίμου, να σταματήσει να φτιάχνει ρεβυθοσαλάτα με φρέσκο κρεμμυδάκι και μαϊντανό για το μεσημεριανό μου και να χτυπάει στο μπλέντερ αυτά τα πράσινα ξεράσματα με τη σπιρουλίνα, που έπινα για πρωινό.

- Να σβήσω από τον υπολογιστή όλα τα αρχεία και κυρίως τα games και τα mails και να κάνω προσεκτικά delete τις τσόντες από τα favourites.

- Να μαζέψω από τα υπόγεια τα όργανα γυμναστικής και τα σεξουαλικά αξεσουάρ...τόσα λεφτά έδωσα...

- Να πετάξω τη γ@μημένη τη μονόπολη, που έπαιζα και έχανα 2 χρόνια, γιατί έπεφτα στην λεωφόρο Αμαλίας με 4 σπίτια συν ξενοδοχείο και έμενα άφραγκος από τον πρώτο γύρo. Μέχρι οι καθαρίστριες του Μαξίμου με κέρδιζαν.

- Να περάσω από φαρμακείο να πάρω lexotanil για την Άντα, τη σοκοφρέτα της μαμάς, σχοινιά επίσης για να δέσουμε τη μαμά – γιατί ποιός την κρατάει - και την καπαρτίνα απ’ το καθαριστήριο, γιατί χειμώνιασε.

- Να κλείσω εισητήρια για τη συναυλία του Τζάστιν Μπίμερ στο Λονδίνο για να πάμε με τη Μαργαρίτα - την κόρη μου...

- Να ενημερώσω τον αδελφό μου τον Νίκο, ότι δεν είμαι πιά πρωθυπουργός και ό,τι έκανε ...έκανε. Τώρα ...δεν με ξέρεις, δεν σε ξέρω, υποφέρεις και υποφέρω...θα καταλάβει αυτός...

- Να πετάξω το ελληνο-αγγλικό λεξικό, που μου έπρηξε τα συκώτια τόσα χρόνια και επιτέλους ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ!!!

- Να κλείσω σουίτα στο Woldorf Astoria στο New York, για να περάσουμε με τη μαμά το ΤhanksGiving για πρώτη φορά φέτος ήσυχα.

- Να φορέσω το γκρι Armani με τη μπλε ρουά γραβάτα, που με φωτίζει, βγαίνοντας από το Μαξίμου γιατί αν με πιάσουν στο στόμα τους η Ηλιάκη και ο Μουτσινάς, δεν με ξεπλένει ούτε ο Μισισιπής στην πατρίδα.

- Να ξεκρεμάσω τον «Τέτση» από το γραφείο, που μου έκανε δώρο ο Γερουλάνος στη γιορτή μου, του Αγίου Γεωργίου - βοήθειά μας- γιατί ...πρώτον έχει 60 χιλιάρικα και δεύτερον ταιριάζει στο πατρικό της μαμάς, στο Ιλλινόις.

- Να ξεκολλήσω τις τσίχλες, που είναι κολλημένες κάτω από το γραφείο, μην τις ανακαλύψει ο « καινούργιος» και ξεφτιλιστούμε.

- Να κατεβάσω από το πατάρι και να κάψω τη στολή του Νέρωνα, που φορούσα όταν ήμουν μόνος μου και έπαιζα «αυτοκρατορία».

- Να πάω στην Αμερικανική Πρεσβεία και να πάρω την κανονική μου ταυτότητα και το διαβατήριο.

- Να βρίσω αυτό το μυγόφτυμα τον Παπακωνσταντίνου, που τον έκανα υπουργό και με κατέστρεψε.

- Να βρω στο λεξικό τι είναι ο πολιτικός Καιάδας, που με απειλούν ότι θα με ρήξει η ιστορία.

- Να πάρω...τις τρίχες του Σαμαρά, τις άπλυτες κάλτσες του Βενιζέλου και το σώβρακο του Πάγκαλου –που χρυσοπλήρωσα τις υπηρέτριές τους για να μου τα φέρουν- και να τα πάω στον Πιτ Παπαδάκο να τους κάνουμε βουντού.

- Να κοιτάξω στο ωροσκόπιο, που στο διάολο είναι ο Κρόνος και με πήδηξε δυό χρόνια...

- ...και το σημαντικότερο για μια τελευταία φορά... να βγάλω τα σκουπίδια....

ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

άνετα θα μπορούσε να είμαι συμμαθητής του ΜΑΝΩΛΑΚΗ

Link

Δημοσ.

Στις Κάννες για τον Χρυσό Φοίνικα ..η Ελλαδα ειναι υποψηφια με συμμετοχή στις κάτωθι ταινίες:

- Η Τροικα θα στον σφυρίξει τρεις φορες

- Ανεμοδαρμενα Χρεη!

- Ξέρω τι ψήφισες πέρσι το καλοκαίρι

- Όσα παίρνει ο Πάγκαλος

- Το Μετέωρο Βήμα του Πρωθυπουργού

- My big fat greek vice president

- Τα μαύρα φεγγάρια του είλωτα.

- Ο γητευτής των παραλόγων

- Αγαπη μου συρρικνωσα την χώρα.

- Οι συνήθεις αφραγκοι

- Οσα παιρνει ο ανεργος

- Εφιάλτης στο δρόμο με τους κλέφτες

Δημοσ.

Πάει ο άνθρωπος στον θεό και του λέει ότι θέλει κάτι να γαμιέται το βράδυ και ο Θεός φτιάχνει τη γυναίκα.

Μετά από μερικά χρόνια πάει και του λέει ότι θέλει κάτι που να γαμιέται την μέρα και ο Θεός του φτιάχνει την ερωμένη.

Μετά απο χρόνια πάει ο άνθρωπος στο θεό και του λέει θέλω να μου φτιάξεις κάτι που να γαμιέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και έτσι ο θεός του έφτιαξε τα Windows Vista.

Δημοσ.

- Ρε συ Κώστα, τα΄μαθες;

- Να μάθω τι;

- Μάντεψε ποιός έγινε "αδελφή"!

-΄Ελα ρε, ποιός;

- Δώσε μου ένα φιλάκι και θα σου πω!

---------------------------------

Πάει ο τύπος σ' ένα ιερέα για να εξομολογηθεί. Του λέει ο ιερέας:

- Πες μου, τέκνον μου, τι αμαρτία πιστεύεις ότι έχεις κάνει;

Ο τύπος αρχίζει να μιλά:

-Πήγα μια μέρα στο σπίτι της αρραβωνιαστικιάς μου, για να πάμε βόλτα. Αυτή όμως έλειπε. Ήταν εκεί η μεγάλη της αδελφή. Ε, τώρα, μόνη αυτή στο σπίτι, μόνος εγώ, έγινε το κακό.

- Μα παιδάκι μου, με τη μεγάλη αδελφή της αρραβωνιαστικιάς σου πήγες να το κάνεις.

- Δεν ήταν μόνο αυτό, συνεχίζει ο μεταμελημένος τύπος, που συνεχίζει ακάθεκτος.

- Την άλλη μέρα που πήγα ήταν εκεί η μικρή της αδελφή. Ε, τώρα, μόνη αυτή, μόνος εγώ, δεν άργησε να γίνει το... κακό.

Ο πάτερ άκουγε και δεν πίστευε στ' αυτιά του.

- Τέκνον μου, είναι βαριά τα κρίματά σου, αμφιβάλλω αν συγχωρεθούν.

Ο τύπος όμως δεν είχε τελειώσει:- Ξέρετε, πάτερ, κι άλλη μια φορά πήγα σπίτι και βρήκα μόνη τη μητέρα της. Τι να σας πω. Μόνος εγώ, μόνη αυτή, έγινε το κακό.

Σε κάποια στιγμή ο τύπος σηκώνει το κεφάλι του, αλλά ο παπάς έχει γίνει άφαντος.

- Γιατί, πάτερ, κρυφτήκατε εκεί πίσω, αναρωτιέται ο τύπος. Κι ο παπάς έντρομος.

- Μόνος εγώ, μόνος εσύ, άσε να μη γίνει καμιά μαλακία!!

-------------------

Μια ξανθιά χρειαζόταν χρήματα. Σκεφτόταν τι θα κάνει, ώσπου της ήρθε η ιδέα να κλέψει ένα παιδάκι και να ζητήσει λύτρα.

Πάει λοιπόν σε μια πλατεία, βουτάει ένα αγοράκι, το πάει στο σπίτι της, και γράφει:

- Έχω απαγάγει το γιο σας. Θέλω αύριο το βράδυ τρία εκατομμύρια στην πλατεία, κάτω από το μεγάλο δέντρο. «Η ξανθιά τιμωρός»…

Δίπλωσε το χαρτί, το έδωσε στο παιδάκι, του είπε να το δώσει στη μαμά του, και το έστειλε σπίτι του! Το επόμενο ...βράδυ, πάει στην πλατεία, και κάτω από το μεγάλο δέντρο βρίσκει μια βαλίτσα…

Την ανοίγει και βρίσκει τα χρήματα και ένα σημείωμα:

- Ντροπή σου να το κάνεις αυτό σε μια άλλη ξανθιά!

Δημοσ.

Ρωτάει ο Μανωλιός το Σήφη, το φίλο του:

- Ώρε Σηφαλιό, άμα σου γ***σω τη γυναίκα ίντα θα 'μαστε; Κουμπάροι θα είμαστε; Μπατζανάκηδες; Ίντα θα 'μαστε;

- Τί να σου πω, ωρέ Μανωλιό; Μάλλον πάτσι θα 'μαστε !

Δημοσ.

.

Συζητούσε ένας Γερμανός με έναν Έλληνα για τους δωρητές οργάνων

Γερμ . : " Εμείς στην Γερμανία είμαστε σχεδόν όλοι δωρητές σώματος , μετά τον θάνατο μας δωρίζουμε τα όργανα του σώματος μας "

Ελλην . : " Σιγά τι μου είπες εμείς είμαστε δωρητές οργάνων εν ζωή "

Γερμ . : " Δεν το πιστεύω δεν είναι δυνατόν "

Ελλην . : " Θα σου το αποδείξω " ( εκείνη την στιγμή περνούσε ο Μήτσος ) και φωνάζοντας τον Μήτσο του λέει :

" Μήτσο δώσε μου 100.000 δρχ . " οπότε του απαντάει ο Μήτσος " πάρε τα αρχ***δια μου "

Δημοσ.

Απορώ ποιοι δίνουν όλες αυτές τις θετικές ψήφους και με δελεάζουν να κάτσω να διαβάσω όλα αυτά τα κρύα ανέκδοτα τον τελευταίων σελίδων :confused:

Δημοσ.

Απορώ ποιοι δίνουν όλες αυτές τις θετικές ψήφους και με δελεάζουν να κάτσω να διαβάσω όλα αυτά τα κρύα ανέκδοτα τον τελευταίων σελίδων :confused:

rtms. έλα ντε και εγω απορώ

Δημοσ.

Κι εγώ απορώ ποιοι δίνουν θετικές ψήφους σε σχόλια που με αφήνουν παγερά αδιάφορο, δελεάζοντάς με να τα διαβάσω. :-)

Juuuust kidding. Move on.

Δημοσ.

θελω να σας διηγηθω μια αληθινη ιστορια που μου συνεβη και ακομα τη θυμαμαι γιατι ειναι πραγματικα ειναι για γελια και για κλαμματα.

σε βενζιναδικο της shell παω για να γεμισω με τα τελευταια 2 20ευρα το καρβουνι μου :mrgreen:

οπως γνωριζετε στα βενζιναδικα της συγκεκριμενης εταιριας σου κανουν ψυχολογικο πολεμο για να σε πεισουν να βαλεις v-power και πολλες φορες σου λενε ψεμματα οτι τελειωσε η απλη. συζητηση λοιπον με τον βουλγαρο υπαλληλο

-40ευρω απλη βαλε και μη μου πεις για v-power θα φαω τα μουστακια μου

-βρε φιλε μα ειναι καλο βενζινη καθαριζει το αμαξι

-ναι δε με νοιαζει ας καθαριζει και τα πατακια. βαλε απλη

-εγω θα βαλω v-power ειναι μονο 2 ευρω παραπανω στο γεμισμα. τι ειναι ντιο ευρω.

-ναι ε?????ε αμα δεν ειναι τιποτα 2 ευρω δωσε μου εσυ 2ευρω και εγω θα βαλω και diesel κηροζινη οτι θες :devil: :devil:

-γιατι να σου δωσω ντιο ευρω...ΣΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ????? :wacko:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...