quic307 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Παίρνει τηλέφωνο η γυναίκα τον ναυτικό σύζυγό της: - Αγάπη μου, μόλις γέννησα! - Μπράβο αγάπη μου. Όλα καλά; - Ε, είχαμε ένα μικρό πρόβλημα. - Πρόβλημα; Τί πρόβλημα; - Να, δεν είχα γάλα να το θηλάσω, και το θήλασε η γυναίκα στο διπλανό κρεβάτι που ήταν μαύρη και τώρα το μωρό είναι μαύρο! - Δεν πειράζει. Θα πάρω τον πατέρα μου να του πω τα νέα. Παίρνει τηλέφωνο ο ναυτικός τον πατέρα του. - Έλα πατέρα. Έχω καλά νέα. Η γυναίκα μου γέννησε. - Συγχαρητήρια! Όλα καλά; - Ε, είχαμε ένα μικρό πρόβλημα. - Πρόβλημα; Τί πρόβλημα; - Να, δεν είχε γάλα να το θηλάσει, και το θήλασε η γυναίκα στο διπλανό κρεβάτι που ήταν μαύρη και τώρα το μωρό είναι μαύρο! - Δεν πειράζει, αγόρι μου. Και εσύ όταν γεννήθηκες η μητέρα σου δεν είχε γάλα να σε θηλάσει και σου δίναμε αγελαδινό. Για αυτό έγινες βόδι!
Mika Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 εναλλακτικα, "σου διναμε κατσικίτσιο γάλα, και τωρα αρχισαν να βγαίνουν τα κερατα".
gnsX Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 μαλακία είναι αλλά μου ρθε με email και με έπιασε νευρικό
washcloud Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 μαλακία είναι αλλά μου ρθε με email και με έπιασε νευρικό χαχχαχαχαχαχαχαχ καλό +1
gnsX Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 έλα μη το γελάς,ξέρεις τι είναι να ανοίγεις email,συννημένο txt,ανοίγεις το txt και το μόνο που διαβάζεις είναι αυτό
washcloud Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 έλα μη το γελάς,ξέρεις τι είναι να ανοίγεις email,συννημένο txt,ανοίγεις το txt και το μόνο που διαβάζεις είναι αυτό ...θα σπαμμάρεις κι άλλο, ή θα θυμηθείς τον παλιό καλό στριμμένο σου εαυτό;
Nephelia Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 είναι 4 μεξικανοί και συζητάνε αυτό ήταν; Δεν το κατάλαβα!!
Lucifer Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 αυτό ήταν; Δεν το κατάλαβα!! βγαίνει ένας ιρλανδός από ένα μπαρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.