djgenesis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 - Ρε παλληκάρ, χικ, θα μου φτιάξεις δύο, χικ , απ΄όλα? - Πίτα, ε? - Γαμησε τα......
Sellers Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Ελπίζω να μην έχει ξαναμπει. Η γυναίκα γυρίζει στο σπίτι της μετά την δουλειά... ΓΥΝΑΙΚΑ (ξανθια): Άντρα που είναι τα παιδιά? ΑΝΤΡΑΣ: Στ'αγγλικά ΓΥΝΑΙΚΑ: Where are the kids???
Sellers Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Οδηγεί ένας στην εθνική απο Αθήνα για Θεσ/νίκη... Μετά απο κάμποση ώρα ταξιδιού βλέπει έναν τύπο με μια κόκκινη στολή στα 200 μέτρα να του κάνει νόημα να σταματήσει. Σταματάει λοιπόν, κατεβάζει το παράθυρο και του λέει ο τύπος: ''Γειά σου είμαι ο βλάκας με την κόκκινη στολή και σε κορόιδεψα...'' Απορημένος ο ήρωας του ανεκδοτου συνεχίζει και μετά απο καμια ωρίτσα βλέπει στα 200 μέτρα ακόμα έναν τύπο με μια κατακίτρινη στολή να του κάνει νόημα να σταματήσει. Σταματάει λοιπόν, κατεβάζει το παράθυρο και του λέει ο τύπος: ''Γειά σου είμαι ο βλάκας με την κίτρινη στολή και σε κορόιδεψα...'' Συνεχίζει ο ήρωας και για να μην τα πολυλογώ την παθαίνει άλλη μια με έναν που φορούσε πράσινη στολή... Κοντοζυγόνωντας λοιπόν για Θεσ/νίκη βλέπει στα 200 μέτρα έναν τύπο με μπλε στολή να του κάνει νόημα να σταματήσει... Σταματάει αγανακτισμένος ο ήρωας μας και λέει στον τύπο με τα μπλε: ''Ξέρω, ξέρω ρε μαλάκα. Είσαι ο τύπος με την μπλέ στολή και με κορόιδεψες'' Και ο τύπος ατάραχος του απαντάει: "Άδεια και δίπλωμα...'' I hope you like it
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Να γραψω και εγω ενα.ηταν ενας σεριφης που ειχε μια ομορφη κορη και ηθελε να την παντρεψει.μαζευονται τελικα τρεις γαμπροι και λεει ο πατερας της.δεν γινεται να την παντρευτειτε και οι 3 σας την κορη μου για αυτο 8α κανουμε ενα διαγωνισμο.τους λεει βλετεπε την αγελαδα εκει?οποιος της το κανει πιο πολυ ωρα αυτος θα παντρευτει την κορη μου.παει ο πρωτος το κανει 10 λεπτα με την αγελαδα και πεφτει κατω ξερος.παει ο δευτερος και λεει εγω 8α σκεφτομαι αλλα πραγματα για να 3εχαστω να αντεξω παραπανω και πραγματι αντεξε 20 λεπτα.παει και ο τριτος αρχιζει να το κανει στην αγελαδα.περνανε 10 λεπτα περνανε 20 λεπτα περναει μια ωρα περνανε 2 ωρες αυτος συνεχιζε ακα8εκτος μεχρι που στο τελος η αγελαδα δεν αντεχε αλλο και αρχιζει να μουγκριζει.και λεει ο πατερας της κοπελας μπορεις να σταματισεις τωρα.εσι αντεξες πιο πολυ ωρα με την αγελαδα εσυ 8α παρεις τιν κορη μου.και λεει αυτος.ποιος την μαμαει την κορη σου.πες μου γρηγορα ποσα 8εσ για τιν αγελαδα.
savvvas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 ..::ΑΝΕΚΔΟΤΑ::.. Καλωσορίσατε στο καινούργιο topic, το οποίο περιέχει μόνο και μόνο ξεκαρδιστικά ανέκδοτα. Μην στέλνετε τα σχόλια σας, αλλά μόνο ανέκδοτα. Στείλτε λοιπόν, τα πιο ατσεία ανέκδοτα που έχετε ακούσει ποτέ! Θα εγκαινιάσω λοιπόν, αυτό το topic, με ένα ωραίο ανέκδοτο: Ήταν λοιπόν, δύο κυρίες, όπου κατά εντελώς τυχαίο τρόπο, λεγώντουσαν και οι δύο Άννα Καλογεροπούλου, και πήγαν στον ίδιο γιατρό. Πηγαίνει λοιπόν η πρώτη στον γιατρό, και ο γιατρός της βρίσκει πως έχει AIDS. Μόλις τελειώνει η εξέταση, μπαίνει λοιπόν και η δεύτερη, και ο γιατρός της βρίσκει πως έχει σοβαρό πρόβλημα, με την καρδία της. Μόλις τελειώσει και αυτή η εξέταση, η κυρία Άννα καλογεροπούλου, φεύγει. Μετά από κανένα δίωρο, ο γιατρός δέχεται ένα τηλεφώνημα, από τον κύριο Καλογεροπούλο, ρωτόντας αν είναι σοβαρά η γυναίκα του. Ο γιατρός, καθώς δεν ήξερε πιας γυναίκας άντρας ήτανε, και επειδή είχε χιούμορ, είπε: -Βάλτε τη γυναίκα σας να τρέξει 10 φορές το τετράγωνό σας, και αν δεν πεθάνει, μην την γαμ***τε!!!!
MariaTs. Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Luci αν ευθύνεσαι εσύ για την αλλαγή του τίτλου του θέματος... εντελώς μα εντελώς αναπάντεχα το πρώτο-πρώτο ποστ με το ανέκδοτο, χάνει το νόημα... Ο τίτλος του ήταν και η έναρξη του ανέκδοτου! :?
Giorgio P Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Ορίστε ένα ωραίο ανέκδοτο: Ήταν κάποιος στο σπίτι του και ήθελε να κάνει μπάνιο. Γδύνεται λοιπόν και πάει στη μπανιέρα, όπου συνειδητοποιεί ότι δεν έχει σαπούνι. Πάει στο περίπτερο, ξεχνώντας να βάλει κάτι πάνω του, για να αγοράσει σαπούνι. Μόλις το αγόρασε είδε να περνούν δυο καλόγριες και έκανε το άγαλμα για να μην τις αναστατώσει. Έρχονται λοιπόν οι κάλόγριες, τον περιεργάζονται και λένε: "Είναι απ' αυτά τα καινούρια μηχανήματα, που βάζεις ένα κέρμα στην υποδοχή, τραβάς το μοχλό και σου δίνουν σαπούνι". Παίρνει η πρώτη ένα κέρμα, το βάζει στο στόμα του, τραβάει το "μοχλό" και αυτός της δίνει το σαπούνι, φροντίζοντας να φαίνεται σαν μηχάνημα. Ενθουσιάζεται η άλλη, παίρνει κι αυτή ένα κέρμα, το βάζει στο στόμα του, τραβάει, ξανατραβάει, τίποτα... -Λες να 'ναι χαλασμένο; ρωτάει. -Ξαναδοκίμασε να δούμε, απαντάει η άλλη. Ξανατραβάει η καλόγρια το μοχλό πέντε-έξι φορές, ώσπου... "Κοίτα αδερφή, εμένα μου έβγαλε κρεμοσάπουνο"
wert Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Γεγονός ότι είχαμε συνηθίσει με τον παλιό τίτλο. Τους τίτλους μας πίσωωωωω !!!!!!!!!!!!
Highlander Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Ποιός άλλαξε τον τίτλο του topic ; ΟΕΟ ; :???: :???: :???:
Lucifer Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Ο Χριστός k η Παναγια. Εντάξει, δεν ξαναπαίρνω αισθητικά υποκινούμενες πρωτοβουλίες.
paschalia Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Ο Χριστός k η Παναγια. Εντάξει, δεν ξαναπαίρνω αισθητικά υποκινούμενες πρωτοβουλίες. ----> ΑΝΕΚΔΟΤΟ <----- Ο Λουσιφερ ειπε την εξης φραση '' Ο Χριστός k η Παναγια''
adi32 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 καλα εκανε και τον αλλαξε νομιζω το θεμα δεν ειναι μονο για το πρωτο ανεκδοτο αλλα γενικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.