evabb Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 ΔΕΗ = Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο.. ΟΤΕ = Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε.. EOT = Εχουμε Ομως Τρελα.. Φ.Π.A = Φιλικα Πηδιομ@στε Ακομα..
Marria Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 - Πέφτουν από έναν ουρανοξύστη ένας Πόντιος και ένας Κνίτης. Ποιος θα πέσει πρώτος κάτω; - Ο Πόντιος, γιατί ο Κνίτης θα σταματήσει να κολλήσει αφίσες
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Επιτέλους, νίκησε και ο Πόντιος σε ένα ανέκδοτο. Oh... wait...
washcloud Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Άμα πάρει χαμπάρι ο Αλέκος ότι είσαι Πόντιος, τον βλέπω να πηδάει από ουρανοξύστη ...χωρίς KNίτη
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Από τις τύψεις, ε; Λογικό. ΥΓ. Και είναι και η κοπέλα μου πόντια.
1lj4z1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 αναπτηρα, ανοιχτηρι, γωνια επιπλου, μαχαιροπηρουνο, βραχο, δεντρο, βοτσαλο στη παραλία,σκαλοπάτι,δοντι, και με κινητό τηλέφωνο. ανοίγω μπύρα με άλλη μπύρα!, ένα κομμάτι χαρτί!, στυλό!, κλειδιά!, αναπτύρα.
alexzzz Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Άμα πάρει χαμπάρι ο Αλέκος ότι είσαι Πόντιος, τον βλέπω να πηδάει από ουρανοξύστη ...χωρίς KNίτη που να τον βρω τον ουρανοξύστη στην Καβάλα ρε; ΥΓ. Και είναι και η κοπέλα μου πόντια. χρόνια το λέω ότι εμείς οι πόντιοι είμαστε απίστευτα υπομονετικοί άνθρωποι... ιδού!
Erwdios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Τους Βολιώτες τους λένε κουνάβια επειδή είναι βρωμιάριδες και δεν βγαίνουν από το σπίτι τους.Αυστριακοί αυτοαποκαλούνται μόνοι τους επειδή επί τουρκοκρατίας που απαγορευόταν να μπαίνουν πλοία με Ελληνικές σημαίες στο λιμάνι,τα είχαν κάνει πλακάκια με τους αυστιακούς και σηκώναν αυστριακές σημαίες και κάνανε τους Αυστριακούς για να κάνουν εμπόριο. Οι εξηγήσεις που δίνουν οι ίδιοι οι Βολιώτες είναι:* Επί Τουρκοκρατίας, η πόλη είχε διάφορα εμπορικά προνόμια, ένα από τα οποία ήταν και η ύπαρξη αυστριακού προξενείου και η δυνατότητα που είχαν οι Βολιώτες να εμπορεύονται υπό αυστριακή προστασία. * Μετά το 1881, που ο Βόλος ενσωματώθηκε στο ελληνικό κράτος, η νέα διοίκηση φορολόγησε βαριά τη Θεσσαλία. Μπήκε ένας ιδιότυπος νέος κεφαλικός φόρος σε όλους τους <<Έλληνες το γένος>> (κατά κύριο λόγο εμπόρους), κάτι το οποίο οδήγησε στους μαγαζάτορες να βάλουν ξένες, αυστριακές σημαίες στα μαγαζιά τους για να αποφύγουν να φορολογηθούν. Και είναι αυτό που πραγματικά ισχύει. Κουνάβια τους λένε επειδή δεν βγαίνουν από το σπίτι τους. Και ισχύει 1000%, πόλη φάντασμα 150.000 κατοίκων περίπου (μαζί με τα προάστια και τα γύρω χωριά) Τώρα για τη βρώμα, τράβα μπες σε λεωφορείο Αθήνας - Θεσσαλονίκης και πάμε ξανά από την αρχή για τα της βρώμας.
washcloud Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 που να τον βρω τον ουρανοξύστη στην Καβάλα ρε; ...έλα τώρα...'Ολος ο κόσμος ξέρει ότι άμα εσύ θες να πηδήξεις, βρίσκεις... (,,,μετακόμισες πουλόπομ' ; )
Marria Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Άμα πάρει χαμπάρι ο Αλέκος ότι είσαι Πόντιος, τον βλέπω να πηδάει από ουρανοξύστη ...χωρίς KNίτη Και εγω κατα το ημισυ ποντια ειμαι
washcloud Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 ...σιγύρισε τότε το πμ ινμποξ σου, φτιάξ' το λίγο, γιατί ο Αλέκος θέλει άπλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 χρόνια το λέω ότι εμείς οι πόντιοι είμαστε απίστευτα υπομονετικοί άνθρωποι... ιδού! Μπορείς καλύτερα. Με δεδομένο ότι είμαι κι εγώ Πόντιος, δε βγάζει νόημα.
status Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 που να τον βρω τον ουρανοξύστη στην Καβάλα ρε; Άμα ήσουν πόντιος με @@ κ όχι @@ πόντιος θα τον έβρισκες ακόμα και στην Σαχάρα.:Ρ
washcloud Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορείς καλύτερα. Με δεδομένο ότι είμαι κι εγώ Πόντιος, δε βγάζει νόημα. Τα 'σπασες
Marria Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 ...σιγύρισε τότε το πμ ινμποξ σου, φτιάξ' το λίγο, γιατί ο Αλέκος θέλει άπλα. Το δικο μου ινμποξ? Αφηστε το ινμποξ μου ησυχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.